ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Ζώδια Εβδομάδας: Εκδρομή για σκι, καφέδες και πονηρά βλέμματα στη δουλειά

Μάθε τι σου επιφυλάσσει αυτή η εβδομάδα με βάση το ζώδιό σου!
AstroGirl
Ζώδια Εβδομάδας: Εκδρομή για σκι, καφέδες και πονηρά βλέμματα στη δουλειά
Nextweb Studio

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΚΡΙΟΣ

Αυτή την εβδομάδα, αφιερώστε λιγότερο χρόνο στην αναβολή. Αντί να αναβάλλετε τα προβλήματά σας και να δίνετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας να αγχωθεί για αυτά, ξεπεράστε το τώρα. Όσο πιο γρήγορα γίνει, τόσο λιγότερο χρόνο θα πρέπει να αφιερώσετε για να το σκεφτείτε. 

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή την εβδομάδα, αφιερώστε λιγότερο χρόνο σε περισπασμούς. Όταν υποτίθεται ότι είστε συγκεντρωμένοι σε μια συγκεκριμένη εργασία, απενεργοποιήστε το τηλέφωνό σας. Αποφύγετε τα social media. Εχετε τα μάτια σας στο "βραβείο". Εξαλείψτε τους περισπασμούς, ώστε να μπορείτε να κάνετε ό,τι χρειάζεται σε εύλογο χρονικό διάστημα. Τότε μπορείτε να χαλαρώσετε!

via GIPHY

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αυτή την εβδομάδα, αφιερώστε λιγότερο χρόνο για να σκεφτείτε το παρελθόν. Τα λάθη σας είναι πλέον αρκετά πίσω. Τουλάχιστον, θα έπρεπε να είναι, επειδή δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα για να τα αλλάξετε τώρα. Είναι πολύ πιο υγιές να εστιάζετε σε αυτό που μπορείς να αλλάξετε. Σε αυτό που κάνετε σήμερα, τώρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή την εβδομάδα, αφιερώστε λιγότερο χρόνο για να σκεφτείτε τους άλλους. Μη συγκρίνετε το ταξίδι σας με το δικό τους. Μη σιγοβράζετε για το γεγονός ότι έχουν πράγματα που εσείς δεν έχετε. Κρατήστε τα μάτια σας στο δικό σας στόχο. Δεν έχει σημασία τι κάνει κάποιος άλλος. Οι επιτυχίες τους δεν μειώνουν τις επιτυχίες σας.

ΛΕΩΝ

Αυτή την εβδομάδα, αφιερώστε λιγότερο χρόνο κάνοντας scroll down στο τηλέφωνό σας. Όταν βρίσκεστε στο δωμάτιο με άλλους, κρατήστε την εστίασή σας σε αυτούς. Δείξτε τους ότι τους προσέχετε αντί να αφήνετε την πλήξη να σέρνει τα μάτια σας πίσω στην οθόνη του κινητού. Συναρπαστικά πράγματα συμβαίνουν και στην πραγματική ζωή, όχι μόνο στο διαδίκτυο

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή την εβδομάδα, αφιερώστε λιγότερο χρόνο στη δουλειά. Δώστε στον εαυτό σας την άδεια να χαλαρώσει αντί να τον αναγκάζετε να είναι παραγωγικός κάθε δευτερόλεπτο της κάθε μέρας. Αντί να φέρνετε την εργασία σας στο σπίτι, προσπαθήστε να περάσετε τις ώρες του ελεύθερου χρόνου σας χαλαρώνοντας. Αξίζετε ένα διάλειμμα. 

ΖΥΓΟΣ

Αυτή την εβδομάδα, αφιερώστε λιγότερο χρόνο για να υπεραναλύετε τον εαυτό σας. Παρόλο που είναι έξυπνο να σκέφτεστε τις επιλογές σας, δεν πρέπει να το σκέφτεστε υπερβολικά. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας. Εμπιστευτείτε τις αποφάσεις σας. Πιστέψτε ότι κάνετε το σωστό αντί να αναρωτιέστε αν κάνατε λάθος.

via GIPHY

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή την εβδομάδα, αφιερώστε λιγότερο χρόνο στο να παραπονιέστε. Νιώστε τα συναισθήματά σας απόλυτα. Ωστόσο, δεν πρέπει να ασχολείστε με μικρά πράγματα και να καταλήξετε να καταστρέψετε τη διάθεσή σας εντελώς. Προσπαθήστε να κάνετε μια αλλαγή. Προσπαθήστε να μην είναι κάθε λέξη που βγαίνει από το στόμα σας αρνητική.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή την εβδομάδα, αφιερώστε λιγότερο χρόνο μιλώντας. Όταν βρίσκεστε σε ομαδικό περιβάλλον, ακούστε προσεκτικά τι λένε οι άλλοι. Θα μπορούσατε να μάθετε πολλά από αυτούς, αρκεί να τους προσέξετε. Θυμηθείτε, η εκπαίδευσή δεν τελειώνει με το σχολείο, δε σταματά ποτέ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή την εβδομάδα, αφιερώστε λιγότερο χρόνο μόνοι σας. Παρόλο που είναι υπέροχο που μπορείτε να απολαύσετε τη δική σας παρέα, δε θέλετε να απομονωθείτε. Μη χάνετε την επαφή με τους αγαπημένους σας φίλους και βγείτε εκεί έξω. Μη μένετε μόνοι σας. Κοινωνικοποιηθείτε όταν έχετε την ευκαιρία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή την εβδομάδα, αφιερώστε λιγότερο χρόνο με τις δικαιολογίες. Παρόλο που μπορεί να έχετε έναν πολύ καλό λόγο για τις κακές σας συνήθειες, είναι καλύτερο να εργαστείτε για να τις αλλάξετε παρά να συνεχίσετε να τις υπερασπίζεστε. Δεσμευτείτε να τα πάτε καλύτερα στο μέλλον. Προσπαθήστε να προοδεύσετε σιγά σιγά.

ΙΧΘΥΣ

Αυτή την εβδομάδα, αφιερώστε λιγότερο χρόνο στη βιασύνη. Κόψτε ταχύτητα. Αναπνεύστε. Δεν πρέπει να εξαντλείτε τον εαυτό σας προσπαθώντας να κάνετε ένα εκατομμύριο διαφορετικά πράγματα. Να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας βηματίζοντας προς αυτόν. Μην τον υποβάλλετε σε ακατόρθωτα πρότυπα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 699 / position2: 2923
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb