ENTERTAINMENT

H εγκυμοσύνη που έκανε αίσθηση στα Emmys: Ένα από τα ωραιότερα ζευγάρια του Hollywood

Η Suki Waterhouse περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Robert Pattinson
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
H εγκυμοσύνη που έκανε αίσθηση στα Emmys: Ένα από τα ωραιότερα ζευγάρια του Hollywood
collage

Η Suki Waterhouse παραλίγο να μην πάει στα Βραβεία Emmy λόγω του μωρού της, αλλά επέλεξε να φορέσει ένα εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα που αναδεικνύει την κοιλιά της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Suki Waterhouse και ο Robert Pattinson ανακοίνωσαν την εγκυμοσύνη της ηθοποιού στα τέλη του περασμένου έτους, αλλά η τραγουδίστρια πρόσφατα παραδέχτηκε ότι παραλίγο να μην πάει τα βραβεία Emmy λόγω του μωρού της ή τουλάχιστον να φορέσει ένα διαφορετικό φόρεμα.

Η Suki φόρεσε ενα εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα, το οποίο ήταν ιδιαίτερο - Το φόρεμα ήταν ανοιχτό στην πλάτη και τα πλαινά οπότε έπαιρνες μια καλή ιδέα για την εγκυμοσύνη!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue Türkiye (@vogueturkiye)

Ήταν μια μεγάλη βραδιά για τη Suki , η οποία ήταν εκεί κυρίως για να γιορτάσει την επιτυχημένη σειρά της Daisy Jones & The Six, η οποία έλαβε υποψηφιότητα στην κατηγορία Outstanding Limited ή Anthology Series.

Στο κόκκινο χαλί, η Suki αφιέρωσε λίγο χρόνο για να μιλήσει στο Entertainment Tonight για την ξεχωριστή εμφάνισή της, λέγοντας ότι ήταν σχεδόν αναγκασμένη να πάει σε διαφορετική κατεύθυνση καθώς δεν ήταν σίγουρη ότι η εγκυμοσύνη της θα της επέτρεπε να φορέσει το φόρεμα.

"Ήμουν πολύ ενθουσιασμένη με αυτό το λουκ, ειναι Valentino. Το δοκίμασα πριν από μερικούς μήνες! Το ξεχώρισα πραγματικά και έπρεπε να επανασχεδιάσουν αυτό το φόρεμα για να ταιριάζει με την κατάσταση μου», εξήγησε η ηθοποιός και τραγουδίστρια. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 266 / position2: 2899
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb