MAKEUP

Το κόλπο με το concealer του TikTok που ανορθώνει αμεσως το πρόσωπό σας

Ενα μίνι Faux Face Lift
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Το κόλπο με το concealer του TikTok που ανορθώνει αμεσως το πρόσωπό σας
collage

Η σωστή εφαρμογή μακιγιάζ μπορεί να μεταμορφώσει πλήρως το πρόσωπό σας και μερικές φορές το μόνο που χρειάζεται είναι ένα προϊόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 Οι περισσότερες αυτές τις μέρες είναι ήδη εξοικειωμένες με τις βασικές αρχές του περιγράμματος προσώπου: Χρησιμοποιήστε μια σκούρα απόχρωση για να ενισχύσετε το βάθος και μια φωτεινή απόχρωση για να τονίσετε τα χαρακτηριστικά.

Όμως, ενώ το περίγραμμα του προσώπου σας είναι μια αγαπημένη τεχνική για κάποιο λόγο, δεν είναι ο μόνος τρόπος για να αποκτήσετε μια ανυψωμένη, σμιλεμένη εμφάνιση. Αν θέλετε να αποκτήσετε αυτό το αποτέλεσμα ανόρθωσης προσώπου χωρίς να χρειάζεται να ασχοληθείτε με πολλά προϊόντα και υπερβολικό blending, ήρθε η ώρα να στραφείτε σε ένα απλό hack για το concealer.

Αν θέλετε να δοκιμάσετε μια απλή και αποτελεσματική τεχνική ανόρθωσης προσώπου concealer, η @sarah_wolak έχει την τέλεια επίδειξη για την εφαρμογή του concealer με μία κίνηση. Προετοιμάστε το πρόσωπό σας με το foundation και μετά καντε γραμμες με το concealer σας. Το μυστικό αυτής της τεχνικής είναι να εφαρμόσετε το concealer σας σε μια ενιαία συνεχή γραμμή κατά μήκος όλων των περιοχών που πρέπει να φωτιστούν, αντί για μια σειρά από γραμμές ή κουκκίδες.

@sarah_wolak This concealer technique said ✨snatched✨ #makeup #concealer #contour ♬ TO THE MOON - JNR CHOI & Sam Tompkins
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
2 / position1: 231 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb