CELEBS

Ιωάννα Τούνη: Τι είναι η θεραπεία morpheus που έκανε για την χαλάρωση στην κοιλιά ‑ Πόσο κοστίζει

Δείτε το βίντεο με τα σημάδια στο σώμα της

Δημοσίευση ΙΑΝ 14, 2024
Ιωάννα Τούνη: Τι είναι η θεραπεία morpheus που έκανε για την χαλάρωση στην κοιλιά ‑ Πόσο κοστίζει

Η Ιωάννα Τούνη, την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικά βίντεο κατά τα οποία εξηγούσε πως μετά τη γέννα είδε το σώμα της να αλλάζει και αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τα κιλά που μπορεί να πήρε από την εγκυμοσύνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρατήρησε πως στην περιοχή της κοιλιάς της υπάρχει χαλάρωση στο δέρμα και αυτό δεν είναι κάτι που την ευχαριστεί, καθώς έχει συνηθίσει το κορμί της γυμνασμένο και γραμμωμένο. Έτσι, πήρε την απόφαση να επισκεφθεί την δερματολόγο της για να πραγματοποιήσει μία θεραπεία κατά της χαλάρωσης, η οποία ονομάζεται Morpheus.

Έδειξε όλη την διαδικασία που ακολούθησε, τονίζοντας πως δεν πονάει και το μόνο που αισθάνθηκε ήταν σαν ένα ενοχλητικό γαργαλητό, ενώ έδειξε και τα σημάδια στην κοιλιά της τα οποία θα την συνοδεύουν τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Ας δούμε, όμως, αναλυτικά τι είναι αυτή η θεραπεία και ποια είναι τα αποτελέσματά της


Τι είναι το Morpheus
Το MORPHEUS8 είναι μια κλασματική (fractional) θεραπεία που διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου στις υποκείμενες στιβάδες του δέρματος. Στοχεύοντας στα βαθύτερα στρώματα, οι ιστοί του προσώπου και του σώματος μπορούν να αναδιαμορφωθούν και να αποκαλύψουν μια πιο λαμπερή και νεανική όψη της επιδερμίδας. Είναι κατάλληλο για σύσφιξη, διόρθωση λεπτών γραμμών και ρυτίδων, βελτίωση ουλών (πχ ακμής, ραγάδες ή χειρουργικές ουλές), ακόμα και για ήπια ενεργή ακμή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι προσφέρει και γιατί ξεχωρίζει
Η θεραπεία μέσω ραδιοσυχνοτήτων (RF) είναι μια επιστημονικά αποδεδειγμένη μέθοδος για την αναδιαμόρφωση και αναδόμηση του κολλαγόνου. Είναι μια ελάχιστα επεμβατική διαδικασία για την οποία χρησιμοποιείται μια κεφαλή από μικρό-βελόνες, οι οποίες ρυθμίζονται κατά περίπτωση και διεισδύουν σε βάθος από 1 έως 7mm, ανανεώνοντας τα βαθύτερα στρώματα του δέρματος χωρίς σχεδόν καθόλου χρόνο αποθεραπείας.

Το MORPHEUS8 εφαρμόζεται σε οποιαδήποτε περιοχή μπορεί να επωφεληθεί από την ανάπλαση και την νεοκολλαγένεση. Οι περιοχές που αντιμετωπίζονται πιο συχνά είναι τα μάτια, το πρόσωπο και ο λαιμός, η κοιλιά, η πλάτη και τα πόδια.

Η ειδική τεχνολογία του MORPHEUS8 μας επιτρέπει τη χρήση του σε όλους τους φωτότυπους δέρματος ,ακόμα και στους πιο σκούρους, με ασφάλεια. Είναι θεραπεία που μπορεί να εφαρμοστεί όλο το χρόνο.

Ποια είναι τα αποτελέσματα - συμβουλές μετά την εφαρμογή του Morpheus8
Τα πρώτα αποτελέσματα είναι ορατά μέσα σε λίγες μέρες, ενώ γίνονται ακόμα πιο εμφανή μετά από τρεις εβδομάδες. Η βελτίωση στην περιοχή της εφαρμογής συνεχίζεται από 3 έως και 6 μήνες μετά τη θεραπεία. Ο απαιτούμενος αριθμός συνεδριών προγραμματίζεται ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες και στόχους του κάθε ασθενή ξεχωριστά.

Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, το MORPHEUS8 μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες θεραπείες που βασίζονται στην ίδια τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων, αλλά και με ενέσιμες θεραπείες.

Επειδή ο χρόνος αποθεραπείας είναι ελάχιστος, το μακιγιάζ μπορεί να εφαρμοστεί 1 έως 2 μέρες μετά τη θεραπεία. Λίγες μέρες μετά την εφαρμογή ενδέχεται να υπάρξει ελαφρά ερυθρότητα, γι’αυτό το δέρμα στην υπό θεραπεία περιοχή χρειάζεται ενυδάτωση. Είναι απαραίτητη η χρήση αντηλιακού με δείκτη υψηλής προστασίας και η αποφυγή της άμεσης έκθεσης στον ήλιο κατά τη διάρκεια και ενδιάμεσα των συνεδριών.

Πόσο κοστίζει
Μετά από μία αναζήτηση στο διαδίκτυο, φαίνεται πως το κόστος της θεραπείας αυτής αλλάζει ανάλογα με το μέρος που θέλει κανείς να την κάνει στο σώμα του. Ξεκινάει από τα 350 ευρώ για τα χέρια και το πρόσωπο και φτάνει μέχρι και τις 3.000 ευρώ για contouring ποδιών.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
9 / position1: 321 / position2: 1155
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb