ENTERTAINMENT

H Kendall Jenner παλεύει ακόμη με τη ψυχική της υγεία

Έχει μιλήσει ανοιχτά για αυτό
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
H Kendall Jenner παλεύει ακόμη με τη ψυχική της υγεία
@kendalljenner

Η βιομηχανία της μόδας έχει ερωτευτεί την Kendall Jenner. H supermodel αδερφή της οικογένειας των Kardashian έχει να παλέψει με ανεπιθύμητο στρες και άγχος από το να είναι συνεχώς εν κινήσει και τα ταξίδια δεν της είναι ευχάριστα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως περιέγραψε το μοντέλο στο "Keeping Up with the Kardashians" στα τέλη του 2016, υπέφερε τόσο από κρίσεις πανικού όσο και από υπνική παράλυση. «Έχω φρικάρει γιατί πρόσφατα ξυπνάω στη μέση της νύχτας και δεν μπορώ να κουνηθώ», μοιράστηκε η Kendall με τη μαμά της. Μιλώντας στο περιοδικό i-D τον Φεβρουάριο του 2022, είπε ότι εξακολουθεί να παλεύει με κρίσεις πανικού, κατάθλιψη και αισθήματα άγχους, αλλά άρχισε να κρατά ένα ημερολόγιο ως μηχανισμό αντιμετώπισης. 

"Ολοι λένε ότι είμαι καλά, αλλά δεν νιώθω καλά. Και σας υπόσχομαι ότι μια μέρα που θα με πάνε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, θα ξυπνήσετε."

Γράφοντας σε μια ανάρτηση στο τέλος του έτους, η Kendall περιέγραψε λεπτομερώς το ταξίδι της ψυχικής της υγείας της. «Το άγχος ήταν ένα τεράστιο εμπόδιο για μένα να αντιμετωπίσω αυτόν τον περασμένο χρόνο, αλλά νομίζω ότι επιτέλους μαθαίνω πώς να το αντιμετωπίζω», έγραψε.

Τώρα εφαρμόζει μια σειρά από ασκήσεις αναπνοής όποτε νιώθει πως μια κρίση πανικού της χτυπά την πόρτα: «Προσπαθώ να αποτρέψω τις κρίσεις άγχους στρέφοντας το μυαλό μου κάπου αλλού», εξήγησε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 519 / position2: 983
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb