ENTERTAINMENT

Η ακραία δίαιτα της Kim Kardashian

Αν και το βάρος της Kim ήταν ένα καυτό θέμα συζήτησης για πολλά χρόνια, φαινόταν να φτάνει στο αποκορύφωμά του μετά το Met Gala του 2022
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Η ακραία δίαιτα της Kim Kardashian
Instagram.com/kimkardashian

Η Kim Kardashian, 43, είχε πάντα ένα αξιοζήλευτο σώμα – και δεν είναι μυστικό ότι εργάζεται απίστευτα σκληρά γι’ αυτό, τόσο όσον αφορά την εξαντλητική ρουτίνα της στο γυμναστήριο όσο και τα πράγματα που τρώει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν και το βάρος της Kim ήταν ένα καυτό θέμα συζήτησης για πολλά χρόνια, φαινόταν να φτάνει στο αποκορύφωμά του μετά το Met Gala του 2022, που την είδαμε να χάνει 16 κιλά σε μόλις τρεις εβδομάδες για να χωρέσει στο εμβληματικό χρυσό φόρεμα της αείμνηστης Marilyn Monroe για το κόκκινο χαλί.

Έκτοτε έχασε ακόμη περισσότερο βάρος και το Διαδίκτυο ήταν απελπισμένο να μάθει πώς...

Πώς έχασε βάρος η Kim Kardashian;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πώς το έκανε; Αν υποθέσουμε πως δεν πήρε Ozempic, η ίδια ούτως ή άλλως αφιερώνει πολύ χρόνο δουλεύοντας στο σώμα της στο γυμναστήριο με την προπονήτριά της Melissa Alcantara να λέει στο Women's Health: «Όταν πρόκειται για γλουτούς και πόδια, συνήθως γυμναζόμαστε για μιάμιση ώρα...». Γυμνάζεται κάθε μέρα, χειμώνα καλοκαίρι.

Αν και ισχυρίζεται ότι κατρακυλάει στο junk κάθε τόσο, η ιδρυτής των Skims έχει πει σε αρκετές περιπτώσεις ότι προσπαθεί να τρώει όσο το δυνατόν πιο υγιεινά. «Ζω μια υγιεινή ζωή και προσπαθώ να τρώω όσο το δυνατόν περισσότερο με βάση τα φυτά και να πίνω smoothies από βρύα θάλασσας», είπε προηγουμένως στο Poosh, το lifestyle site που ίδρυσε η μεγαλύτερη αδερφή της, Kourtney Kardashian.

Τι είπε η Kim Kardashian για την απώλεια βάρους της;

Η ιδρυτής της Skkn by Kim μπορεί να μην είναι τόσο ανοιχτη για οποια αισθητική επέμβαση που μπορεί να είχε κάνει ή δεν είχε κάνει, αλλά ήταν πολύ πιο ανοιχτή για την απώλεια βάρους της – ειδικά όταν αφορούσε την έντονη δίαιτα και την άσκηση για το 2022 Met Gala.

Λέγοντας στον περιοδικό για το πώς η στενή συνεργασία με έναν εκπαιδευτή και έναν διατροφολόγο της επέτρεψε να χάσει πολλά κιλά με έναν ασφαλή και υγιεινό τρόπο – και έναν τρόπο που εξασφάλιζε ότι δεν θα πεινά ποτέ – η Kim είπε: «Αν πεινούσα και το έκανα πραγματικά ανθυγιεινό, θα έλεγα ότι, φυσικά, αυτό δεν είναι καλό μήνυμα. Αλλά είχα διατροφολόγο, είχα προπονητή. Δεν έχω πιει περισσότερο νερό ποτέ στη ζωή μου».

Η δίαιτα της Kim σίγουρα δεν είναι ένας ασφαλής τρόπος για να χάσει βάρος, λέει ο Jonathan Valdez, RDN, ιδιοκτήτης της Genki Nutrition και εκπρόσωπος της Πολιτειακής Ακαδημίας Διατροφής και Διαιτολογίας της Νέας Υόρκης.

Δεν είναι επίσης ρεαλιστικό, λέει η  Bree Mitchell, προπονήτρια. Πρώτον, «το βάρος δεν είναι πάντα ίσο με το σωματικό λίπος», εξηγεί. Δηλαδή, αυτά τα 16 κιλά που έχασε η Kim μπορεί να μην ήταν όλα λίπος - θα μπορούσαν επίσης να ήταν βάρος νερού.

Επιπλέον, τόσο ο Valdez όσο και η Mitchell συμφωνούν ότι το να χάσεις τόσο πολύ βάρος τόσο γρήγορα μπορεί να είναι επικίνδυνο για το σώμα. «Οι κίνδυνοι ταχείας απώλειας βάρους περιλαμβάνουν ανισορροπίες ηλεκτρολυτών, πέτρες στη χολή, ουρική αρθρίτιδα, κόπωση, δυσκοιλιότητα, διάρροια και ναυτία», σύμφωνα με τον Valdez. Η Mitchell λέει ότι τα επίπεδα του στρες και της κορτιζόλης πιθανότατα θα ανέβουν επίσης, και πιθανότατα δεν θα λαμβάνετε όλα τα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά που απορροφά το σώμα σας από τα γεύματα.

Η Kim είχε προηγουμένως πει  ότι έκοψε τη ζάχαρη και τηγανητά τρόφιμα και ότι άλλαξε εντελώς τον τρόπο ζωής της

Παρόλο που η Kim έχασε 16 κιλά για το κόκκινο χαλί του Met Gala του 2022, είπε στο Today το 2022 ότι είχε χάσει συνολικά 21 κιλά και είπε ότι ήταν αποτέλεσμα του να μειώσει δραστικά τη ζάχαρη και να αλλάξει τελείως τον τρόπο ζωής της!

«Έχω χάσει 21 κιλά τώρα», εξομολογήθηκε τότε η σταρ του ριάλιτι, προτού πει ότι «δεν προσπαθεί να χάσει άλλα κιλά», αλλά έχει παρατηρήσει ότι έχει «περισσότερη ενέργεια από ποτέ».

Μιλώντας για τη νέα της δίαιτα, είπε: «Έκοψα τη ζάχαρη – το πρόχειρο φαγητό που έτρωγα, δεν το είχα συνειδητοποιήσει, όπως πολλά τηγανητά». Και πρόσθεσε: «Στην πραγματικότητα με δίδαξε πολλά για τον τρόπο ζωής και την υγεία μου. Από τότε, μετά, συνέχισα να τρώω πραγματικά υγιεινά». 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
14 / position1: 293 / position2: 443
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb