ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Ζωδιακές προβλέψεις 2024: Ποια κρεβάτια θα πάρουν φωτιά φέτος

Η κοσμική ενέργεια φέτος θα σας ενθαρρύνει να ξεκινήσετε τη δική σας προσωπική επανάσταση
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Ζωδιακές προβλέψεις 2024: Ποια κρεβάτια θα πάρουν φωτιά φέτος
Φωτογραφία από Tony Pham

Ως Πλούτωνας, ο πλανήτης της εξουσίας και του μετασχηματισμού, επιστρέφει στον Υδροχόο που αγαπάει την ελευθερία τον Ιανουάριο, περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να βάλουν φωτιά στο κρεβάτι τους

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Χάρη σε δύο εκλείψεις στον Ζυγό που πλήττουν τη ζώνη των σχέσεων σας στις 25 Μαρτίου και στις 2 Οκτωβρίου χρειάζεται να προσέχετε. Εάν είστε σε μια αφοσιωμένη σχέση και το σeξ έχει γίνει πολύ προβλέψιμο, ή αν είστε ένας Κριός που θέλει να βελτιώσει τη σeξουαλική σας ζωή, η ενασχόληση με την ανοιχτή επικοινωνία, το παιχνίδι και την περιέργεια μπορεί να σας βοηθήσει. Η εξάσκηση ασκήσεων όπως ο ταντρικός διαλογισμός μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια ισχυρότερη σχέση με το σώμα σας και να είστε πιο παρόντες αυτή τη στιγμή.

Ταύρος (19 Απριλίου - 21 Μαΐου)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί να είστε συγκεντρωμένοι σε μεγάλο βαθμό στους στόχους και την καριέρα σας, τόσο πολύ που να έχετε λίγο χρόνο ή ενδιαφέρον για σeξ και ραντεβού. Αν και η φιλοδοξία δεν είναι κάτι κακό, μπορεί να χρειαστεί να είστε λίγο πιο προνοητικοί για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα αφήσετε εντελώς την ερωτική σας ζωή να πέσει εντελώς στα τάρταρα. Χρησιμοποιήστε τη συναρπαστική συνάντηση Δία-Ουρανού στις 20 Απριλίου για να φτιάξετε μια λίστα με πράγματα που θέλετε να δοκιμάσετε και χρησιμοποιήστε την ως πυξίδα σας για να βρείτε τον κατάλληλο σύντροφο.

Δίδυμοι (21 Μαΐου - 22 Ιουνίου)

Αυτή η χρονιά σάς βρίσκει στο ταξίδι προς την ανακάλυψη του εαυτού σας και την αναζήτηση πιο ουσιαστικών εμπειριών όταν ο Δίας φτάσει στους Διδύμους στις 25 Μαΐου. Μπορεί να είστε λιγότερο διατεθειμένοι να εμπλακείτε σε τυχαίες σχέσεις και random καταστάσεις για να προστατεύσετε την ψυχική σας ηρεμία και ευημερία.

Καρκίνος (22 Ιουνίου - 20 Ιουλίου)

Η σχέση μεταξύ των συναισθημάτων σας και της σeξουαλικής σας ευχαρίστησης μπορεί να σας εμπνεύσει να κάνετε μια βαθιά βουτιά στον ψυχισμό σας φέτος. Ίσως η σκέψη να κάνετε σeξ σας προκαλεί μεγάλο άγχος. Ίσως θέλετε να νιώσετε περισσότερη δύναμη για να εξερευνήσετε τις επιθυμίες σας. Αυτή θα μπορούσε να είναι η ιδανική στιγμή για να συνεργαστείτε με έναν θεραπευτή για να απελευθερώσετε αρνητικά συναισθήματα. Μπορεί επίσης να μάθετε πώς να δημιουργείτε πιο υγιή όρια στις σeξουαλικές σχέσεις.

Λέων (20 Ιουλίου - 21 Αυγούστου)

Καθώς το 2024 στοχεύει να αναδείξει την περιπετειώδη πλευρά σας, τα ταξίδια και η εκπαίδευση μπορεί να παίξουν μεγάλο ρόλο στην αναζήτησή σας για ρομαντισμό και ευχαρίστηση. Το να εγκαταλείψετε τις ξεπερασμένες πεποιθήσεις ή τις προκαταλήψεις που μπορεί να έχετε για το σeξ και τη σeξουαλικότητα ενώ είστε ανοιχτοί σε νέους ανθρώπους ή δοκιμάζετε νέα πράγματα στην κρεβατοκάμαρα θα σας προσφέρει τη μεγαλύτερη ικανοποίηση.

Παρθένος (21 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Θα δυσκολευτείτε να είστε με κάποιον που δεν είναι πρόθυμος να ανταποδώσει την ενέργειά σας. Η εύρεση αυτού του τύπου εραστή μπορεί να απαιτεί κάποια συναισθηματική ευαλωτότητα από την πλευρά σας, κάτι με το οποίο δεν αισθάνεστε πάντα άνετα. Ωστόσο, η υπεράσπιση των αναγκών σας ή η άρνηση να μην εκφράσετε τις ανασφάλειές σας, είναι μια αρχή. Εργαστείτε με την Αφροδίτη στην Παρθένο από τις 4 έως τις 29 Αυγούστου για να αφεθείτε στην αγάπη.

Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 21 Οκτωβρίου)

Γίνεστε μια πιο σίγουρη και αυθεντική εκδοχή του εαυτού σας, και ως εκ τούτου, μπορεί να βιώσετε μια ριζική αλλαγή στο ποιος σας ελκύει και τι σας απωθεί. Θα λαχταράτε έναν εραστή που είτε θα εκτιμήσει την αφοβία σας είτε θα σας ωθήσει σε νέα ύψη στο σeξουαλικό σας ταξίδι όταν ο σeξι Πλούτωνας αρχίσει τη μακρά παραμονή του στον πειραματικό Υδροχόο στις 20 Ιανουαρίου στη ζώνη σας. 

Σκορπιός (21 Οκτωβρίου - 22 Νοεμβρίου)

Η σeξουαλική σας ζωή μπορεί να μην είναι τόσο ζουμερή ή συναρπαστική όσο συνήθως, ή ίσως όσο θα θέλατε να είναι. Ένας σημαντικός λόγος για αυτό θα μπορούσε να είναι ότι έχετε γίνει πολύ πιο εκλεκτικοί ή ίσως φοβισμένοι, με τους οποίους θέλετε να μοιραστείτε τον αισθησιακό σας εαυτό. Η έκλειψη Σελήνης στους πνευματώδεις Ιχθύες στις 17 Σεπτεμβρίου στη ρομαντική σας ζώνη θα σας προσφέρει πολλή εξάσκηση σε αυτόν τον τομέα...

Tοξότης (22 Νοεμβρίου - 19 Δεκεμβρίου)

Μια έκλειψη ηλίου που αλλάζει το παιχνίδι στον παθιασμένο Κριό πυροδοτεί τη σeξουαλική σας ζωή στις 8 Απριλίου. Αυτή η χρονιά σας υπόσχεται πολλή διασκέδαση, πάθος και ρομαντισμό, αρκεί να είστε ανοιχτοί σε νέους τρόπους φλερτ και σχέσεων. Αν και οι Τοξότες είναι γνωστο ότι αγαπούν τη διασκέδαση και είναι αυθόρμητοι, η υπερβολική εστίαση στις προσδοκίες τους μπορεί να εμποδίσει πολλούς από αυτους να ζήσουν πλήρως τη στιγμή!

Αιγόκερως (19 Δεκεμβρίου - 20 Ιανουαρίου)

 Διασκεδάζοντας τις ιδιοτροπίες και τις πιο τρελές επιθυμίες σας, μπορείτε να ξεκλειδώσετε έναν κόσμο δυνατοτήτων, ειδικά με τον περιπετειώδη Δία και τον επαναστάτη Ουρανό να ενώνονται στη ζώνη αγάπης και δημιουργικότητάς σας μέχρι τις 25 Μαΐου. Ίσως ανακαλύψετε ότι είστε ανοιχτοί στους ανθρώπους πολύ διαφορετικό από τον συνηθισμένο σας τύπο ή μια πιο μη παραδοσιακή σχεση. Ό,τι κι αν προκύψει για εσάς τώρα, να ξέρετε ότι ο ορισμός της απόλαυσης δεν θα είναι ο ίδιος μέχρι το τέλος του έτους.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 19 Φεβρουαρίου)

Μπορεί να μην σας αρέσει πάντα, αλλά η αλλαγή μπορεί να είναι καλη. Εάν διστάζατε να βάλετε τον εαυτό σας εκεί έξω και να γνωρίσετε νέους ανθρώπους επειδή είστε πεπεισμένοι ότι θα είναι χάσιμο χρόνου, η κοσμική ατμόσφαιρα για τη χρονιά θα σας ωθήσει να ξεπεράσετε τους φόβους ή τις αρνητικές προσδοκίες σας.

Θα υπάρχει πληθώρα συντρόφων για να διαλέξετε με τον γενναιόδωρο Δία στους Διδύμους να κάνει ένα ταξίδι διάρκειας ενός έτους στη ρομαντική σας ζώνη που ξεκινά στις 25 Μαΐου, αλλά θα χρειαστεί να υιοθετήσετε μια πιο θετική νοοτροπία για να εκτιμήσετε τις καταστάσεις...

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Με έμφαση στον εαυτό σας φέτος, πολλοί Ιχθείς μπορεί να επιλέξουν να μείνουν μόνοι ή να νιώθουν έτοιμοι να προχωρήσουν μακριά και πέρα από μια περιοριστική ή μονόπλευρη σχέση. Καθώς βιώνετε την προσωπική σας επανάσταση, μπορεί να χρειαστείτε χρόνο για να καθίσετε με τον εαυτό σας και να ανακαλύψετε ξανά ποιον και τι θέλετε.

Εάν αποφασίσετε να επιστρέψετε εκεί έξω, περιμένετε να εξασκηθείτε περισσότερο στην αναγνώριση των ορίων σας, ώστε να μπορείτε να τα ασκήσετε με σιγουριά με έναν σύντροφο. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
25 / position1: 53 / position2: 649
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb