ENTERTAINMENT

Η «βεντέτα» της Selena Gomez και της Kylie Jenner κυριάρχησε στις Χρυσές Σφαίρες. Οι γνώστες όμως λένε άλλη ιστορία

«Δεν ήθελε μια φωτογραφία μαζί μου. Είπε όχι»
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Η «βεντέτα» της Selena Gomez και της Kylie Jenner κυριάρχησε στις Χρυσές Σφαίρες. Οι γνώστες όμως λένε άλλη ιστορία
collage

Μπορεί επίσης να ξεχάσουμε ποιος κέρδισε κάποιο από τα βραβεία, επειδή μια συνομιλία μεταξύ της Selena Gomez και της Taylor Swift έχει κατακτήσει τις Χρυσές Σφαίρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όλοι ψάχνουν τι ήταν αυτό που είπε η Selena Gomez στην Taylor Swift και στη φίλη της και προκάλεσε τη σοκαρισμένη αντίδρασή τους στις Χρυσές Σφαίρες που απονεμήθηκαν τα ξημερώματα της Δευτέρας καθώς οι θαυμαστές αποφάσισαν ότι το τρίο συζητούσε για την Kylie Jenner και τον Timothée Chalamet.

 Στο απόσπασμα, οι διαδικτυακοί σχολιαστές αποκωδικοποίησαν γρήγορα ότι η Selena έλεγε στις φιλες της ότι ζήτησε να τραβήξουν μια φωτογραφία με τον συμπρωταγωνιστή της στο A Rainy Day in New York, Chalamet, αλλά η κοπέλα του Kylie είπε όχι.

Ενώ πολλά από αυτά είναι εικασίες και άσχετους (όπως εμάς) , ολοι συμφωνούν ότι μπορείτε να ακούσετε την Sperry να λέει "με τον Timothee;" σε ένα από τα κλιπ με ήχο.

Η Page Six στρατολόγησε έναν ειδικό στην ανάγνωση χειλιών, τον Jeremy Freeman, ο οποίος ισχυρίζεται ότι οι εικασίες των θαυμαστών είναι εν μέρει αληθινές: Η Selena συζητούσε για τον ηθοποιό, αλλά όχι για την Jenner.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Freeman αποκρυπτογράφησε ότι η Selena είπε: «Δεν ήθελε μια φωτογραφία μαζί μου. Είπε όχι» Σε αυτό, η Sperry ξεκαθάρισε, «με τον Timothée;» και ο Γκόμεζ επιβεβαίωσε με ένα νεύμα.

Ωστόσο, πηγή κοντά στη Selena αρνήθηκε ότι έγιναν σχόλια για το ζευγάρι. «Δεν αναφερόταν στoν Timothée ή την Kylie», είπαν στο People.

Η πηγή πρόσθεσε ότι η Selena «δεν τους είδε ούτε τους μίλησε ποτέ» στην εκδήλωση.

H επίσημη απάντηση της Selena είναι πως έλεγε στην Taylor Swift για δυο φίλους της

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 1142 / position2: 1536
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb