ENTERTAINMENT

Η Tyra Banks στα 50 της και οι no make up φωτογραφίες της

Τη θυμόμαστε όταν κάλπαζε στις πασαρέλες
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Η Tyra Banks στα 50 της και οι no make up φωτογραφίες της
collage

Η Tyra Banks γιόρτασε τα 50α γενέθλιά της με εντυπωσιακές selfies χωρίς μακιγιάζ και ένα εγκάρδιο post που έγραψε στους θαυμαστές της. Το πρώην supermodel, νυν τηλεοπτική παρουσιάστρια και παραγωγός συγκίνησε τους φαν της με όσα έγραψε στη λεζάντα της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο ποστ μοιράστηκε τις σκέψεις της σχετικά με το τι σήμαινε για εκείνη το να φτάσει σε αυτό το ξεχωριστό 50ό ταξίδι γύρω από τον ήλιο. «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είμαι στη γη τόσα πολλά χρόνια», έγραψε η Tyra στη λεζάντα της ανάρτησής της. «Θυμάμαι σαν χθες το πάρτι για τα 50ά γενέθλια της μαμάς μου και τη γιορτάσαμε με τον καλύτερο τρόπο. Και τώρα ήρθε η σειρά μου».

Η καριέρα της στο μόντελινγκ απογειώθηκε το 1990 μετά από συμβόλαιο με την Elite Model Management ενώ ήταν ακόμα στο γυμνάσιο. Ξεπέρασε πολλά εμπόδια στη βιομηχανία του μόντελινγκ, μεταξύ των οποίων έγινε η πρώτη μαύρη γυναίκα που εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του GQ το 1996, η πρώτη μαύρη γυναίκα που κάλυπτε μια έκδοση με μαγιό Sports Illustrated και η πρώτη που εμφανίστηκε σε κατάλογο εσωρούχων της Victoria's Secret.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Word Up Official (@wordup.official)

Το 1997, η Tyra ξεκίνησε και διοργάνωσε την εκπομπή America's Next Top Model, η οποία διήρκεσε 24 σεζόν. Η Tyra παρουσίαζε και το σούπερ πετυχημένο The Tyra Banks Show από το 2005 έως το 2010. Το 2017, συνέχισε να παρουσιάζει το America's Got Talent για δύο σεζόν και ανέλαβε χρέη παρουσιάστριας έπειτα, στο Dancing With the Stars στο 2020. Το σούπερ μόντελ και fashion icon έδειξε τη φυσική ομορφιά της τον περασμένο μήνα με μια νέα ανάρτηση στη συλλογή φωτογραφιών στο Instagram που την δείχνει να φορά μια γκρι ρόμπα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tyra Banks (@tyrabanks)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
1 / position1: 416 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb