ENTERTAINMENT

Πωλίνα Γκιωνάκη για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Ήταν πρόστυχo αυτό που είπε, είναι βiα σε μια ολόκληρη οικογένεια»


Δημοσίευση ΙΑΝ 07, 2024
Πωλίνα Γκιωνάκη για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Ήταν πρόστυχo αυτό που είπε, είναι βiα σε μια ολόκληρη οικογένεια»

Για την αντιπαράθεση που είχε στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» την Παρασκευή 5/1, μίλησε η Πωλίνα Γκιωνάκη στην εκπομπή «Ι Love Σουκου» και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μπαρτσώκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ηθοποιός εξέφρασε για ακόμη μια φορά την ενόχλησή της με το σχόλιο που είχε κάνει ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τον πατέρα της, χαρακτηρίζοντάς το ως μια μορφή λεκτικής και ψυχολογικής βiας. (δες εδώ τι συνέβη ανάμεσα στην ηθοποιό και τον παρουσιαστή)

«Η ένταση με τον Ανδρέα Μικρούτσικο προκλήθηκε γιατί πριν από αρκετές μέρες, πριν πάω καλεσμένη στην εκπομπή, είχε κάνει ένα πάρα πολύ άσχημο σχόλιο για τον πατέρα μου… Αυτό που έκανε ο κύριος Μικρούτσικος το θεωρώ βiα, το είπα και το λέω και τώρα. Λεκτική, ψυχολογική βiα σε μια ολόκληρη οικογένεια για κάτι που έκανε ο πατέρας μου, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή.

Ο… κύριος Μικρούτσικος μεσουρανούσε στην τηλεόραση την εποχή που ο πατέρας μου ήταν στη ζωή. Γιατί ο κύριος Μικρούτσικος δεν έβγαλε την εμπάθειά του στον ίδιο τον πατέρα μου και την έβγαλε σε εμένα; Γιατί δε φώναξε ποτέ σε μια από τις τόσες εκπομπές που έκανε, τον Γιάννη Γκιωνάκη και να του κάνει ερωτήσεις σκληρές και να του μιλήσει όπως τόλμησε να μιλήσει σε μένα;

Ρωτάω. Γιατί, επειδή είμαι γυναίκα; Επειδή δεν έχω τη δύναμη που είχε ο πατέρας μου; Και μάλιστα, κοιτάξτε πόσο πρόστυχο ήταν αυτό που είπε, δεν είπε “ο Γιάννης Γκιωνάκης” όταν επέμενε ότι δεν είπε όνομα, το θέμα μας είναι αυτό, μην πει όνομα και μπορέσω και κινηθώ νομικά, αλλά είπε “τη μάνα ενός παιδιού”. Δεν ήταν σωστή η λέξη, την ερωμένη του έπρεπε να πει, διότι ερωμένη του ήταν. Ήταν μια γυναίκα που είχε σχέση με έναν άντρα παντρεμένο με δυο παιδιά, η οποία είναι στη ζωή και μπορεί να την καλέσει στην εκπομπή του. Δεν είναι bullying, είναι βiα» δήλωσε χαρακτηριστικά η Πωλίνα Γκιωνάκη.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 254 / position2: 1000
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb