ENTERTAINMENT

Η Μαρί Σαντάλ απαντά για πρώτη φορά για την εμπλοκή της ίδιας και του Παύλου στο σκάνδαλο Επστάιν

Δείτε την ανάρτηση

Δημοσίευση ΙΑΝ 07, 2024
Η Μαρί Σαντάλ απαντά για πρώτη φορά για την εμπλοκή της ίδιας και του Παύλου στο σκάνδαλο Επστάιν

Την εμπλοκή τόσο της ίδιας όσο και του συζύγου της Παύλου, στην υπόθεση Επστάιν, διέψευσε η Μαρί Σαντάλ, μέσω ανάρτησής της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπενθυμίζουμε ότι την Τετάρτη 4/1 ήρθαν φως της δημοσιότητας εκατοντάδες σελίδες εγγράφων από μια αγωγή που σχετίζεται με τον κατηγορούμενο, για σε.ξoυαλική διακίνηση, Τζέφρι 'Επσταϊν όπου περιλαμβάνονται σχεδόν 200 ονόματα μεταξύ αυτών και το όνομα του Παύλου Γλυξμπουρκ.

Τα περισσότερα έγγραφα αναμένεται να δημοσιοποιηθούν τις επόμενες ημέρες. Περισσότερα από 100 άτομα που κατονομάζονται, ορισμένοι κατηγορούνται για αδικήματα, ενώ άλλοι στα δικαστικά έγγραφα προβάλλουν ισχυρισμούς ή είναι πιθανοί μάρτυρες.

Η διάψευση της Μαρί Σαντάλ στο Instagram

Η Μαρί Σαντάλ λοιπόν μέσα από ανακοίνωση της στη σελίδα Greek Royal στο Instagram, θέλησε να δώσει ένα τέλος σε όλα όσα ακούγονται για τον σύζυγό της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν τον γνώρισα ποτέ. Αυτός ήταν ο τηλεφωνικός κατάλογος της Ghislaine Maxwell και όχι ο Epstein, συνέλεγε πληροφορίες και αριθμούς τηλεφώνου σαν τρελή. Έτσι έχτισε τις συνδέσεις της… αυτό είναι πραγματικά» αναφέρει χαρακτηριστικά στη δήλωσή της.

Δείτε εδώ την ανάρτησή:

View this post on Instagram

A post shared by Greek Royal (@greek_royal)

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 276 / position2: 748
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb