ENTERTAINMENT

Πάγωσε η Μπέττυ Μαγγίρα με την εξομολόγηση της καλεσμένης της στο I love Σουκου

«Αυτό είναι πολύ σοκαριστικό, λυπάμαι πάρα πολύ που το ακούω»

Δημοσίευση ΙΑΝ 06, 2024
Πάγωσε η Μπέττυ Μαγγίρα με την εξομολόγηση της καλεσμένης της στο I love Σουκου

Μια πολύ συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε η καλεσμένη της Μπέττυς Μαγγίρα στην εκπομπή I love Σουκου, σήμερα Σάββατο 6/1. Μίλησε για τα βουλιμικά επεισόδια που είχε λόγω του bullying που δεχόταν για τα κιλά της, αλλά και για την απόπειρα αυτοκτονίας που έχει κάνει μετά την κατάθλιψη από την οποία διαγνώσθηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η εξομολόγηση της Κατερίνας Πεφτίτση για την απόπειρα αυτοκτονίας
«Αυτό που πυροδότησε το να μην νιώθω καλά με το σώμα μου ήταν ο κοινωνικός μου περίγυρος. Εκείνα τα χρόνια θυμάμαι τη μητέρα μου να μου λέει "μη τρως, θα γίνεις χοντρή, ράψτο", υπήρχε και μέσα στο σπίτι αυτό και ακόμα και τώρα. Πλέον της λέω "πρόσεχε τι λες, βγάζω λεφτά τώρα για να είμαι χοντρή, πρόσεχε". Υπήρχε αυτό το στερεοτυπικό πρότυπο ότι πρέπει να είμαστε λίγο αδύνατοι όλοι. Δεν με ενοχλεί η λέξη χοντρή, η λέξη δεν έχουν κάποια κακία πάνω τους, το θέμα είναι το πώς εκφράζεις τη λέξη. Έκανα κακό στον εαυτό μου, προκαλούσα εμετούς, είχα βουλιμικά επεισόδια. Πέρασα από διάφορα στάδια μέχρι να πω ότι "αυτή είμαι και σε όποιον αρέσω"», εξομολογήθηκε αρχικά η Κατερίνα Πεφτίτση.

Σε άλλο σημείο, η Μπέττυ Μαγγίρα "πάγωσε" όταν της αποκάλυψε πως έκανε απόπειρα αυτοκτονίας. «Έκανα σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό μου, αλλά δεν πήγε καλά. Χωρίσαμε. Έπαθα κι ένα πατατράκ ψυχολογικό, έφτασα πάτο, διαγνώστηκα με χρόνια κατάθλιψη ταυτόχρονα με όλα αυτά. Έκανα και μια απόπειρα αυτοκτονίας, από χάπια και από αγωγές, θα στα πω...», είπε, με την παρουσιάστρια να της λέει «Αυτό είναι πολύ σοκαριστικό, λυπάμαι πάρα πολύ που το ακούω».

«Αλλά τελικά πήγαν όλα καλά, δεν είμαι ένας άνθρωπος που θέλει να αποχωριστεί τη ζωή», είπε και έκλεισε το θέμα.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 779 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb