ENTERTAINMENT

Μελίνα Νικολαΐδη: Τα έσπασε στα μπουζούκια ‑ Δεν σταμάτησε να τραγουδά στην αγκαλιά του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη

Δείτε τις φωτογραφίες

Δημοσίευση ΙΑΝ 06, 2024
Μελίνα Νικολαΐδη: Τα έσπασε στα μπουζούκια ‑ Δεν σταμάτησε να τραγουδά στην αγκαλιά του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και αρκετά μεγάλο διάστημα και δεν κρύβει λεπτό τη σχέση του, πραγματοποιώντας πολύ συχνές δημόσιες εμφανίσεις, ενώ ο ένας έχει γνωρίσει τους γονείς του άλλου. Μάλιστα, η Δέσποινα Βανδή επισκέπτεται συχνά το γυμναστήριο που έχει ο επιχειρηματίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και μπορεί πρόσφατα να κυκλοφόρησαν φήμες πως περνάνε κρίση, ωστόσο διέψευσαν τα όσα λέγονται με τις κοινές δημόσιες εμφανίσεις, αλλά και με το ταξίδι που είχε κάνει ο Αλέξανδρος στο Λονδίνο, για να την επισκεφθεί.

Λίγο πριν φύγει για το εξωτερικό η Μελίνα Νικολαΐδη, μαζί με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη τα "έσπασαν" στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος με την Ελένη Φουρέιρα.

Οι φωτογραφίες της Μελίνας Νικολαΐδη με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη
Όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες του Youweekly.gr, η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη δεν σταμάτησε να τραγουδάει και να χορεύει στο πλευρό του συντρόφου της, με τον επιχειρηματία να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα, η Μελίνα Νικολαΐδη μαγνήτισε πολλά βλέμματα με την ομορφιά της - έχοντας μοιάσει πολύ στην μητέρα της - φορώντας ένα μαύρο μίνι στενό φόρεμα.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 218 / position2: 713
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb