ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Ζώδια Εβδομάδας: Φλερτ, νέες ιδέες και κοντινές αποδράσεις

Μάθε τι σου επιφυλάσσει αυτή η εβδομάδα με βάση το ζώδιό σου!
AstroGirl
Ζώδια Εβδομάδας: Φλερτ, νέες ιδέες και κοντινές αποδράσεις
Nextweb Studio

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κριός

Αυτή η εβδομάδα μπορεί να σας βρει να παλεύετε με το άγχος και την ανήσυχη σκέψη. Μην βιάζεστε τόσο πολύ να μειώσετε το άγχος σας ώστε να παραλείψετε να εξερευνήσετε τι πραγματικά συμβαίνει μαζί σας. Κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να είστε περίεργοι και ανοιχτοί καθώς προσπαθείτε να καταλάβετε τι φοβάστε και γιατί.

Ταύρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτή η εβδομάδα μπορεί να σας πυροδοτήσει. Κάντε μια παύση. Ο καλύτερος τρόπος για να πλοηγηθείτε στη ζωή σας αυτή τη στιγμή είναι να επιτρέψετε στα πράγματα να έρθουν κοντά σας. Επιτρέψτε στους άλλους να σας δείξουν ποιοι είναι και τι είναι ικανοί. Αφήστε τις ευκαιρίες να διαμορφωθούν. Και αφήστε τη δική σας διαύγεια να αποκρυσταλλωθεί στον χρόνο της.

Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα, επιτρέψτε στα πράγματα - συμπεριλαμβανομένης της διαύγειας σας - να αναπτυχθούν με τον δικό τους ρυθμό αντί να παλεύετε για να δημιουργήσετε μια βεβαιότητα που απλά δεν έχετε ακόμα. Ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να καλλιεργήσετε την παρούσα στιγμή σας αντί να προσηλώνεστε σε αυτό που ακολουθεί.

Καρκίνος

Αυτή η εβδομάδα, μην επιτρέπετε στον εαυτό σας να υποκύψει στη σκέψη που βασίζεται στη σπανιότητα ή να προσηλωθεί σε πράγματα που είναι εκτός ελέγχου σας. Αυτή είναι μια στιγμή για να θυμάστε τη δική σας δράση και την ικανότητά σας να κάνετε επιλογές.

Λέων

Επιλέξτε τις μάχες σας με σύνεση αυτή την εβδομάδα. Αν και η αλήθεια είναι, το πιο πιθανό είναι να παλεύετε ενάντια στον εαυτό σας. Οι επιλογές που κάνετε έχουν όλες τις συνέπειές τους, και ακόμα κι αν έχετε ανάμεικτα συναισθήματα για αυτές, δεν σημαίνει ότι βρίσκεστε σε λάθος δρόμο.

Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα, δώστε στον εαυτό σας το δώρο να δίνει προτεραιότητα σε αυτά που σας φέρνουν χαρά. Αφήστε την καρδιά σας να σας οδηγήσει ακόμα κι αν το κεφάλι σας έχει πολλά να πει για αυτό. Δώστε βάση στο παρόν σας με σεβασμό στο παρελθόν και με διάθεση να ονειρευτείτε ένα καλύτερο μέλλον.

Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα, είναι μια καλή στιγμή για να ρισκάρετε και να βάλετε τον εαυτό σας εκεί έξω, ειδικά στις προσπάθειες να καλλιεργήσετε περισσότερη αγάπη και ελευθερία στη ζωή σας. Απλώς βεβαιωθείτε ότι δεν αναλαμβάνετε πάρα πολλά ταυτόχρονα.

Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα, οι αποφάσεις που παίρνετε θα έχουν ουσιαστικό αντίκτυπο στις σχέσεις σας, επομένως είναι σοφό να μην εξετάζετε μόνο τι θέλετε αλλά και πώς θα επηρεάσει τους ανθρώπους γύρω σας. Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να συμβιβαστείτε, βέβαια.

Τοξότης

Αυτή η εβδομάδα, πρέπει να εστιάσετε στην καλλιέργεια της ευθυγράμμισης. Εάν ενεργείτε με τρόπους που αντικατοπτρίζουν αυτό που ισχύει για εσάς στον πυρήνα σας, δεν μπορείτε να κάνετε πραγματικά λάθος. Μην επιτρέπετε στην τελειότητα να είναι ο εχθρός της προόδου, καθώς αποφασίζετε τι είναι καλύτερο για εσάς αυτή τη στιγμή και στη συγκεκριμένη κατάστασή σας.

Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα, κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να αξιοποιήσετε τις δικές σας ενέργειες αντί να ψάχνετε έξω από τον εαυτό σας για τις «σωστές» ή τις λάθος» απαντήσεις. Αυτή είναι μια ευάλωτη διαδικασία, αλλά θα σας βοηθήσει να ευθυγραμμιστείτε με τη δική σας σοφία και να ασχοληθείτε με τους φόβους και τις ελπίδες σας από ένα πιο πλούσιο μέρος.

Υδροχόος

Αυτή η εβδομάδα θα απαιτήσει προσαρμοστικότητα, κάτι που δεν είναι καθόλου εύκολο (όπως γνωρίζετε!). Αντί να προσπαθείτε να αλλάξετε ανθρώπους και καταστάσεις γύρω σας, τώρα είναι η ώρα να κάνετε προσαρμογές μέσα σας. Είτε χρειαστεί να αλλάξετε στάσεις, συμπεριφορές, προσδοκίες ή την προσέγγισή σας, θα σημειώσετε μεγαλύτερη πρόοδο και θα νιώσετε καλύτερα εξοπλισμένοι για να αντιμετωπίσετε ό,τι σας έρθει, αν καλλιεργήσετε την αλλαγή από μέσα προς τα έξω

Ιχθύς

Αυτή η εβδομάδα έχει να κάνει με τα όρια. Τα πράγματα με τα οποία είναι πιθανό να δυσκολευτείτε θεωρούνται καλύτερα ως προσκλήσεις για περισσότερη αυτογνωσία και ενσάρκωση. Κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να προσδιορίσετε τις δικές σας ενεργειακές και ψυχολογικές ανάγκες και όρια, ώστε να μπορείτε να τα μεταδώσετε ξεκάθαρα στους άλλους. Το πιο σημαντικό, αυτό θα σας βοηθήσει να φροντίσετε τον εαυτό σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
23 / position1: 26 / position2: 381
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb