ENTERTAINMENT

«Είναι μαριονέτα του ‑ της λέει τι να τρώει και πώς να φέρεται» ‑ Οι φίλοι της Bianca Censori ανησυχούν για τη σύντροφο του Kanye West

Οι φίλοι της Bianca Censori είδαν αξιοσημείωτες διαφορές στην προσωπικότητα και τον τρόπο ζωής της αφού παντρεύτηκε τον ράπερ
Από το NEWSROOM
«Είναι μαριονέτα του ‑ της λέει τι να τρώει και πώς να φέρεται» ‑ Οι φίλοι της Bianca Censori ανησυχούν για τη σύντροφο του Kanye West
collage

Οι φίλοι της Bianca Censori ανησυχούν ότι χειραγωγείται και ελέγχεται από τον Kanye West - Πηγές λένε ότι ο Kanye West έχει αυστηρούς κανόνες για τη Censori, συμπεριλαμβανομένων των ρούχων, της ομιλίας και της διατροφής της - Οι φίλοι έχουν παρατηρήσει σημαντικές αλλαγές στο στυλ και τη συμπεριφορά της από τότε που παντρεύτηκε τον Kanye West.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν η Bianca Censori, μια λιγότερο γνωστή στο παρελθόν προσωπικότητα, βρέθηκε στο απροκάλυπτο προσκήνιο ως σύζυγος του σταρ της μουσικής Kanye West, ο κόσμος το έλαβε υπόψη. Ήταν όμορφη (είναι όμορφη), έμοιαζε και λίγο στην Kim, ήταν στο πλευρό του Kanye πολύ θέλει για να γίνει διάσημη;

Όμως οι ψίθυροι και τα ανήσυχα μουρμουρητά από τον στενό κύκλο του Censori που τραβούν την προσοχή. Οι φίλοι της Censori εκφράζουν σοβαρές ανησυχίες για το ότι είναι "η μαριονέτα του Kanye West", παρουσιάζοντας μια πραγματικότητα μακριά από το παραμυθένιο ειδύλλιο που εμφανίζεται στα πρωτοσέλιδα.

Υποψιάζονται ότι σε αυτή την ένωση, η Bianca μπορεί να μην κρατά τα ηνία. Είναι όπως έχουν πει "απλώς ένα πιόνι στον κόσμο του Kanye West, μια μαριονέτα που χορεύει στη μουσική του"; Αυτό δεν είναι απλώς μια άλλη ιστορία κουτσομπολιού διασημοτήτων. Είναι ένα ταξίδι στη λεπτή και συχνά κρυμμένη δυναμική μιας σχέσης όπου η φήμη, η δύναμη και ο έλεγχος διασταυρώνονται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με το The List, η σχέση μεταξύ της Bianca Censori και του Kanye West, η οποία έγινε δημόσια αφού παντρεύτηκαν σε ιδιωτική τελετή τον Δεκέμβριο του 2022, ήταν ένα θέμα πολλών εικασιών και ανησυχιών, ειδικά μεταξύ των φίλων του Censori. Αυτές οι ανησυχίες πηγάζουν από μια ποικιλία πηγών, καθεμία από τις οποίες παρουσιάζει την εικόνα μιας σχέσης που μπορεί να επισκιαστεί από τον έλεγχο και τη χειραγώγηση.

Οι πηγές λένε ότι ο Kanye West έχει μια σειρά από αυστηρούς κανόνες για την Bianca Censori, συμπεριλαμβανομένου του τι πρέπει να φοράει και τι να λέει, καθώς και συγκεκριμένες διατροφικές απαιτήσεις. Είναι ενδιαφέρον ότι ο Kanye West, γνωστός για το ότι εκφράζει με τόλμη τις απόψεις του, δεν ακολουθεί ο ίδιος παρόμοιες ρουτίνες. Αυτό οδήγησε φίλους να εκφράσουν έντονη ανησυχία, με μια πηγή να αναφέρει: "Δεν έχει πια δικό της μυαλό και τον υπακούει γιατί την έχει πείσει ότι ξέρει το καλό της".

Μετά τον γάμο της με τον Kanye West μόλις ένα μήνα μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου του από την Kim Kardashian, η Censori φέρεται να υιοθέτησε αλλαγές στο στυλ της, όπως το  ξανθό pixie κούρεμα και μια γκαρνταρόμπα που ευθυγραμμίζεται με τις προτιμήσεις του Kanye West, κάτι που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το προηγούμενο τρόπο ζωης της.

Σύμφωνα με τη Mirror, μια από τις πιο πολυσυζητημένες πτυχές της νέας δήλωσης μόδας της Censori είναι η προτίμησή της για τα ακρως προκλητικά ρούχα. Η Censori εθεάθη στην Ευρώπη σε μια ποικιλία από περίεργα και αποκαλυπτικά σύνολα. Αυτές οι επιλογές ήταν τόσο ακραίες που οδήγησαν σε εκκλήσεις στην Ιταλία για ανάληψη δράσης εναντίον της για τα ρούχα της. Παρά το σάλο, η Censori συνέχισε να ασπάζεται αυτό το προκλητικό στυλ, το οποίο φέρεται να φτιάχτηκε σε ένα ειδικό ατελιέ στην Ιταλία, σύμφωνα με τις οδηγίες του Kanye West.

Η Censori φέρεται να αποστασιοποιήθηκε από τους φίλους και την οικογένειά της μετά τον γάμο σε βαθμό που τους απέκλεισε εντελώς. Ένας φίλος ανέφερε ότι είχε σταματήσει να μιλά στις φίλες της εδώ και πολύ καιρό. Αυτή η απομόνωση έχει τροφοδοτήσει περαιτέρω ανησυχίες μεταξύ των κοντινών της ανθρώπων που κάποια στιγμή κατάφεραν να της μιλήσουν όλοι μαζί. Έκτοτε βέβαια μεσολάβησαν πολλά. 

Αυτή η ελεγκτική συμπεριφορά φέρεται να είναι ένας σημαντικός λόγος για τον οποίο οι φίλοι της Censori πιστεύουν ότι ο Kanye West μπορεί να τη χρησιμοποιει ως μαριονέτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
8 / position1: 292 / position2: 971
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb