ENTERTAINMENT

Αρραβωνιάστηκαν στις 23 μέρες γνωριμίας και χώρισαν 1 χρόνο μετά: Ο ξεχασμένος γάμος της Julia Roberts

Ένα ζευγάρι που πραγματικά είχαμε ξεχάσει ότι ήταν κάποτε μαζί!
Γράφει η MATINA KONTOY
Αρραβωνιάστηκαν στις 23 μέρες γνωριμίας και χώρισαν 1 χρόνο μετά: Ο ξεχασμένος γάμος της Julia Roberts
collage

Η Julia Roberts είναι γνωστό ότι βρίσκεται εδώ και 22 χρόνια παντρεμένη με τον Daniel Moder. Αλλά ήξερες ότι είχε παντρευτεί άλλη μια φορά στο παρελθόν τη δεκαετία του ‘90; Συγκεκριμένα, το 1993, παντρεύτηκε με τον μουσικό Lyle Lovett. Ωστόσο, το ζευγάρι χώρισε σε λιγότερο από δύο χρόνια γάμου. Τι πήγε στραβά;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπάρχουν αρκετοί γάμοι στο Hollywood που έχουν κρατήσει σε βάθος χρόνου και κάποιοι άλλοι που και οι ίδιοι θέλουν να ξεχάσουν! Διαφορετικοί χαρακτήρες, εκ διαμέτρου αντίθετοι, ζευγάρια που από την αρχή φαίνονταν ότι δεν υπήρχε περίπτωση να μείνουν μαζί. Ένα από αυτά είναι και η Julia Roberts με τον τραγουδιστή της country Lyle Lovett.

Είναι δύσκολο να μην αγαπήσεις την πανέμορφη Julia Roberts, οπότε μπορούμε να καταλάβουμε γιατί ο βραβευμένος με Grammy μουσικός Lyle Lovett ήθελε να την παντρευτεί μετά από λίγες μόνο εβδομάδες που έβγαιναν ραντεβού!

1992: Η πρώτη τους γνωριμία

Αν και η πρώτη τους κοινή εμφάνιση έγινε στην ταινία ‘The Player’ του Ρόμπερτ Άλτμαν το 1992 και πολλοί πίστευαν ότι ερωτεύτηκαν στα γυρίσματά της, στην πραγματικότητα είχαν γνωριστεί λίγο πριν, μέσω κοινών φίλων. Μάλιστα, σύμφωνα με το Esquire, ήταν φανατική θαυμάστρια της μουσικής του πριν συστηθούν και της άρεσε να ακούει τις κασέτες του τραγουδιστή στο αυτοκίνητο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

1993: Ο έρωτας και ο σύντομος γάμος τους

Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει ραντεβού στις αρχές Ιουνίου του 1993 και πολύ σύντομα -σε λιγότερο από ένα μήνα- στις 27 Ιουνίου, παντρεύτηκαν. Εκείνη ήταν 25 ετών και εκείνος 35.

Μάλιστα ο γάμος τους οργανώθηκε μόλις 72 ώρες πριν και ήταν στριμωγμένος μεταξύ των ημερομηνιών της περιοδείας του Lovett και του προγράμματος γυρισμάτων της Roberts.

Η νύφη πήγε στην εκκλησία ξυπόλητη με ένα λευκό φόρεμα Commes des Garçons, και μαντήλι αντί για πέπλο. Αργότερα το ίδιο βράδυ, ο Lovett έδωσε μία συναυλία για 10.000 άτομα, βγάζοντας τη Roberts στη σκηνή και λέγοντας στο κοινό: «Καλώς ήρθατε στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου!».

Σε συνέντευξή του στο Esquire το 1994, ο Lovett θύμωσε, όταν ένας δημοσιογράφος αναφέρθηκε στη σύζυγό του ως «Mrs Roberts», απαντώντας του ότι «Δε λέγεται πλέον Roberts, αλλά χρησιμοποιεί το δικό μου επίθετο τώρα πια».

Μάρτιος 1995: Ο χωρισμός

Στις αρχές του 1995, η σταρ εθεάθη να χορεύει με τον ηθοποιό Ethan Hawke, σε ένα επαγγελματικό δείπνο, κάτι που φαίνεται να ενόχλησε τον σύζυγό της.

Αν και μέχρι τότε νοίκιαζαν ένα σπίτι μαζί στο Λος Άντζελες, εξακολουθούσαν να διατηρούν χωριστά σπίτια, το δικό του στο Τέξας και το δικό της στη Νέα Υόρκη.

Μετά από έναν χρόνο και 7 μήνες μαζί, τον Μάρτιο του 1995, το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του μέσω μιας κοινής δήλωσης, σύμφωνα με τη Washington Post: «Επιλέξαμε να πάρουμε χωριστούς δρόμους, όμως παραμένουμε κοντά και υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον».

Το 1997 σε συνέντευξή της η Julia Roberts αναφέρθηκε σε αυτό το γάμο, λέγοντας πως δε μετάνιωσε που τον έκανε, ούτε έχει δυσάρεστες αναμνήσεις από αυτόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
11 / position1: 340 / position2: 993
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb