ENTERTAINMENT

Το εξωφρενικό ποσό που ξοδεύει η Mariah Carey κάθε μήνα για την πολυτελή ζωή της

Αποκαλύφθηκε ο πλούσιος τρόπος ζωής της Βασίλισσας των Χριστουγέννων!
Γράφει η MATINA KONTOY
Το εξωφρενικό ποσό που ξοδεύει η Mariah Carey κάθε μήνα για την πολυτελή ζωή της
Mariah Carey's official profile on X

Όταν φέρνεις στο μυαλό σου τη Mariah Carey, σχεδόν αυτόματα ηχεί στα αυτιά σου το "All I Want for Christmas is You". Αυτό και πολλά άλλα κομμάτια της κατάφεραν να τοποθετήσουν την τραγουδίστρια στην κορυφή των charts και να της χαρίσουν μία μεγάλη περιουσία. Άλλωστε, ο τρόπος ζωής της μαρτυρά πως η διάσημη ντίβα εξακολουθεί να βγάζει αρκετά χρήματα που υποστηρίζουν την πολυτέλεια μέσα στην οποία ζει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Mariah Carey έχει πουλήσει πάνω από 200 εκατομμύρια δίσκους κατά τη διάρκεια της καριέρας της, γεγονός που την καθιστά αυτόματα μία καλλιτέχνιδα με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, το "All I Want for Chistmas is You", το οποίο κυκλοφόρησε το 1994, συνεχίζει να της χαρίζει έσοδα, αν αναλογιστούμε πως το 2021 κατάφερε να ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο streams στο Spotify, ενώ στις 24 Δεκεμβρίου του 2018 "έσπασε" την πλατφόρμα ξεπερνώντας τα 10,8 εκατομμύρια streams σε μία ημέρα. Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στο Economist, το διάσημο τραγούδι μέχρι το 2018 της είχε χαρίσει 60 εκατομμύρια δολάρια, ενώ καταλαβαίνουμε πως μέχρι σήμερα συνεχίζει να κερδίζει από αυτό. Από την άλλη, κι άλλα τραγούδια της που έγιναν επιτυχίες και βρέθηκαν στις πρώτες θέσεις των charts, κατάφεραν να σπάσουν τα ρεκόρ, όπως έκανε το single "One Sweet Day". 

Μην ξεχνάμε, επίσης, τις δεκάδες περιοδείες που η Mariah πραγματοποίησε στο παρελθόν και συνεχίζει να προγραμματίζει, για τις οποίες πληρώνεται αδρά. Όπως μεταδίδει ο ξένος Τύπος για την περιοδεία, "The Adventure of Mimi Tour" του 2006 που κάλυψε μόνο τη Βόρεια Αμερική κέρδισε 27,9 εκατομμύρια. Ενώ 10 χρόνια αργότερα, το τουρ Sweet Sweet Fantasy Tour της απέδωσε 30,3 εκατομμύρια δολάρια. Παράλληλα, από το 2015 μέχρι το 2017, η Carey εμφανιζόταν στο Λας Βέγκας, γεγονός που της χάρισε πάνω από 30 εκατομμύρια δολάρια. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο, πέρα από την επιτυχία της στο τραγούδι, η Carey κατάφερε να κερδίσει μεγάλα ποσά, μέσα από τις συνεργασίες της με εταιρείες, πολύ πριν οι influencers το κάνουν δουλειά. Ανάμεσα στις γνωστότερες, η Mariah είχε συμφωνήσει παχυλά συμβόλαια με τις Claire's, Nestle, Motorola. Επιπλέον, το 2007 είχε ενώσει τις δυνάμεις της με το γνωστό beauty brand Elizabeth Arden, με το οποίο είχε δημιουργήσει ένα άρωμα, από όπου κατάφερε να εισπράξει 150 εκατομμύρια. Από την άλλη, για τη χριστουγεννιάτικη διαφήμιση που γύρισε για την Pepsi, η ίδια πληρώθηκε με το ποσό των 11 εκατομμυρίων δολαρίων.

Αν βάλουμε κάτω τα ποσά, βλέπουμε ότι η Mariah Carey έχει χτίσει μία τεράστια αυτοκρατορία, που σύμφωνα με το Celebrity Net Worth, αγγίζει τα 340 εκατομμύρια δολάρια, ενώ άλλες πηγές αναφέρουν πως πλέον έχει πλησιάσει το μισό δισεκατομμύριο!

Παράλληλα όμως η Mariah Carey, έχει γίνει πολλές φορές πρωτοσέλιδο και για τον υπερβολικά πολυτελή τρόπο ζωής της, ξοδεύοντας πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια το μήνα!

Πηγές αποκαλύπτουν ότι όταν η 54χρονη τραγουδίστρια βγαίνει για ψώνια, βρίσκεται εκτός ελέγχου, αγοράζοντας συνεχώς πράγματα όπως ακριβά ρούχα και παπούτσια σχεδιαστών, κοσμήματα, έργα τέχνης, σπορ αυτοκίνητα, συχνές πλαστικές επεμβάσεις αλλά και πάρα πολλά κιβώτια σαμπάνιας, ζώντας μια ζωή φαινομενικά αφιερωμένη στο να ξοδεύει χρήματα. 

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η Mariah λατρεύει να παίζει το ρόλο ενός γενναιόδωρου Άγιου Βασίλη, παραγγέλνοντας από το διαδίκτυο ένα σωρό πακέτα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, τα οποία στοιβάζει σε διάφορα δωμάτια του σπιτιού της, καθώς δεν έχει το χρόνο να τα ανοίξει!

Εκτός από αυτά δίνει πολλά χρήματα και για τεράστιο αριθμό προσωπικού στο σπίτι της, συμπεριλαμβανομένου κάποιου που θα τη θαυμάζει ενώ φτιάχνει το μακιγιάζ της!

Παρά το γεγονός ότι μπορεί να αντέξει οικονομικά έναν τόσο πλούσιο τρόπο ζωής , οι κοντινοί της άνθρωποι εκφράζουν ανησυχίες για τον υπέρμετρο εγωισμό της, φοβούμενοι ότι οι υπερβολικές συνήθειες της μπορεί τελικά να την οδηγήσουν σε πτώση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
9 / position1: 196 / position2: 1411
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb