ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Τι φέρνει το 2024 στον έρωτα για όλα τα ζώδια

Καλά νέα!
AstroGirl
Τι φέρνει το 2024 στον έρωτα για όλα τα ζώδια
Φωτογραφία από cottonbro studio

Οι σχέσεις δέχτηκαν πολλά χτυπήματα το 2023. Ακόμη και πριν από την ανάδρομη Αφροδίτη, φαινομενικά στόχευε βασικά κάθε ζευγάρι - οδηγώντας σε αυτό που αναφέρεται ως το "καλοκαίρι των χωρισμών" - και ζευγάρια που ήταν χρόνια μαζί χώρισαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ευτυχώς, το ερωτικό σας ωροσκόπιο για το 2024 δεν είναι μόνο χωρίς μια εποχή χωρισμών, αλλά περιλαμβάνει δύο εκλείψεις στο ζώδιο του Ζυγού με γνώμονα την συντροφικότητα, καθώς και μια σπάνια σύνοδο Αφροδίτης-Δία στον Ταύρο. Με άλλα λόγια, η ερωτική σας ζωή βρίσκεται σε μια σημαντική αναβάθμιση το επόμενο έτος.

Σύμφωνα με το σύμπαν, η Αφροδίτη είναι ο πρωταρχικός πλανήτης που είναι υπεύθυνος για όλα τα πράγματα που έχουν να κάνουν με την αγάπη και τις σχέσεις, πράγμα που σημαίνει ότι η τροχιά της στο σύμοαν, παίζει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη των ρομαντικών σας υποθέσεων.

Το 2024, η θεά του έρωτα λοιπόν, θα συνδεθεί με μια σειρά από πλανήτες - κυρίως, τον Δία, τον πλανήτη της ανάπτυξης, της αισιοδοξίας και της επέκτασης στις 23 Μαΐου.

Η τελευταία φορά που η Αφροδίτη ένωσε τον τυχερό Δία στο ζώδιο του Ταύρου ήταν στις 13 Μαρτίου 2012, καθιστώντας αυτή μια σπάνια ευθυγράμμιση μεταξύ των δύο πιο ευεργετικών πλανητών στην αστρολογία! Αυτός ο συνδυασμός σηματοδοτεί την έναρξη μακροχρόνιων σχέσεων που είναι γόνιμες και αξιόλογες, οπότε φροντίστε να προγραμματίσετε όλα τα πρώτα ραντεβού ή τα ξεκινήματα πρότζεκτ σας αυτήν την ημέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
3 / position1: 315 / position2: 759
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb