ΖΩΔΙΑ ΜΗΝΑ

Ζώδια του μήνα: Ιανουάριος

Τι μας περιμένει αυτό το μήνα;
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Ζώδια του μήνα: Ιανουάριος
Φωτογραφία από Karolina Grabowska

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Tι μας περιμένει τον Ιανουάριο;

Κριός

Η κύρια πρόκληση σας κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα είναι να αποκλείσετε τους περισπασμούς ώστε να ακούσετε την εσωτερική σας φωνή.  Μη νιώθετε νευρικότητα αν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα περιμένατε και όπως ελπίζατε στη δουλειά. Δεν σημαίνει ότι πρόκειται να χάσετε το βασικό σας εισόδημα. 

Ταύρος

Θα θελήσετε να ξοδέψετε τον χρόνο σας με το άλλο σας μισό, ή τους φίλους σας. Εάν είστε σε μια υγιή σχέση, θα έχετε την ευκαιρία να την θρέψετε και να την περιποιηθείτε. Κατα τ'άλλα διάφορα περιστατικά θα ανεβάσουν την διάθεση και θα σας κάνουν περισσότερο ανοιχτούς και ευέλικτους.

Δίδυμος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι η ευτυχία απλώς μια αφηρημένη έννοια που σας αρέσει να πιστεύετε ή κάτι που μπορείτε πραγματικά να επιτύχετε φέτος; Να θυμάστε πως οι άνθρωποι γύρω σας θα αντικατοπτρίζουν όψεις του εαυτού σας που δεν έχετε συναντήσει ποτέ.

Καρκίνος

Θα βρείτε τρόπο να αντιμετωπίσετε τους προβληματισμούς σας σχετικά με τους φόβους της προδοσίας και της εμπιστοσύνης και να τους διώξετε μακριά. Είστε τελικά έτοιμοι να βγείτε και να παίξετε το παιχνίδι των ανθρώπων, να εμπλακείτε συναισθηματικά, να ρισκάρετε!

Λέων

Μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα κατά τη διάρκεια της δουλειάς, αλλά όσο είστε πρόθυμοι να τα δώσετε όλα, να είστε βέβαιοι ότι θα πετύχετε. Επειδή πρόκειται να περάσετε πολύ χρόνο στο σπίτι, θέλετε πραγματικά να αφιερώσετε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας.  

Παρθένος

Αυτό το μήνα θα έχετε θετική ενέργεια, που θα σας κάνει πιο δραστήριους και δημιουργικούς αλλά και γεμάτους όρεξη. Υπάρχουν πολλά στο μυαλό σας, αλλά η ερώτηση είναι, είστε έτοιμοι να ανοίξετε όλα σας τα χαρτιά! 

Ζυγός

Αυτοβελτίωση, συγκέντρωση και ζεν. Αυτό χρειάζεστε, αφού πρώτα συμμαζέψετε το σπίτι, τη δουλειά σας, το μυαλό σας. Η ερωτική σας ζωή γίνεται ακόμη πιο έντονη και απαιτεί από σας να αφιερώσετε ακόμη περισσότερο χρόνο θυσιάζοντας έτσι κομμάτι της επαγγελματικής σας ζωής. 

Σκορπιός

Χρειάζεται να βρείτε το κέντρο σας. Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, είναι μια εποχή γεμάτη γνωριμίες, συναντήσεις, σημαντικές συνομιλίες.Κάθε πρόθεση επίλυσης των διαφορών, απαιτεί έμφαση στο να ακούτε τους άλλους και να κατανοείτε το στόχο και το αποτέλεσμα.

Toξότης

Στα επαγγελματικά ίσως προκύψουν νέες προτάσεις που καλό είναι να τις σκεφτείτε χωρίς ενθουσιασμό καθώς μπορεί να σας φορτώσουν με επιπλέον δουλειά χωρίς ανάλογη ανταμοιβή. 

Αιγόκερως

Είστε έτοιμοι να αλλάξετε τη ζωή σας, την καθημερινότητά σας, να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, να ταξιδέψετε, να πάρετε αποφάσεις! Η νούμερο ένα αποστολή σας τώρα θα είναι να μάθετε νέα πράγματα και να διευρύνετε το μυαλό σας με τον σύντροφό σας. 

Υδροχόος

Μια μεγάλη αλλαγή έρχεται, απλά με πολύ αργά βήματα. Mόνο προσέξτε, επάνω στον υπερενθουσιασμό σας, μην τα κάνετε μαντάρα... Ο μήνας κυλήσει με πιο αργούς ρυθμούς από ότι συνήθως, οπότε μην ανησυχήσετε αν τα πράγματα δεν πάνε όπως θα θέλατε.

Ιχθείς

 Υπάρχει κάτι πολύ θετικό με σάς - θα μπορείτε με μεγάλη ευκολία να ελιχθείτε στις καταστάσεις και θα τα πηγαίνετε καλά σχεδόν με οποιονδήποτε. Αυτό το μήνα θα το δούμε να συμβαίνει!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
12 / position1: 67 / position2: 718
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb