ENTERTAINMENT

Τι συνέβη στη showbiz τη χρονιά που μας πέρασε

Οι μεγαλύτερες ιστορίες της showbiz: Από την απεργία του Χόλιγουντ μέχρι τη Barbie
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Τι συνέβη στη showbiz τη χρονιά που μας πέρασε
collage

Σε μια χρονιά που το Χόλιγουντ ακινητοποιήθηκε από ηθοποιούς και συγγραφείς που απεργούσαν, είχαμε νέες ταινίες ορόσημα στην ποπ κουλτούρα, τρελά sold out σε συναυλίες και άλλα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

On strike

Η παραγωγή ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των γυρισμάτων του Deadpool 3 και του Wicked στο Ηνωμένο Βασίλειο, σταμάτησε λόγω της απεργίας του συνδικάτου Sag-Aftra, η οποία διήρκεσε 118 ημέρες.

Αυτη τη χρονιά το κοινό είδε ηθοποιούς να αποχωρούν από τις πρεμιέρες, συμπεριλαμβανομένης της βιογραφικής ταινίας Oppenheimer του Christopher Nolan, καθώς οι πρωταγωνιστές Cillian Murphy, Emily Blunt και Matt Damon αποχώρησαν από το κόκκινο χαλί στο Λονδίνο στις 14 Ιουλίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα 75α Βραβεία Emmy αναβλήθηκαν από τον Σεπτέμβριο για τον Ιανουάριο πριν λήξει η απεργία στις 9 Νοεμβρίου, όταν επιτεύχθηκε μια δοκιμαστική συμφωνία μεταξύ της ένωσης και της Συμμαχίας Παραγωγών Κινηματογράφου και Τηλεόρασης (AMPTP).

Η συμφωνία επικυρώθηκε επίσημα αυτόν τον μήνα και περιλαμβάνει συμφωνίες για την τεχνητή νοημοσύνη και τη συνεργασία με εταιρείες streaming

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Max (@streamonmax)

Barbieheimer

Η Barbie έγινε η πιο πετυχημένη ταινία του 2023 αφού ξεπέρασε τη μεγαλύτερη επιτυχία του 2022, το Top Gun: Maverick.

Με πρωταγωνίστρια τη Margot Robbie ως τον ομώνυμο χαρακτήρα και τον Ryan Gosling ως Ken, η ταινία της Greta Gerwig για την κούκλα Mattel είναι η πιο επιτυχημένη κινηματογραφική κυκλοφορία της Warner Bros όλων των εποχών.

Έγινε επίσης μέρος ενός φαινομένου της ποπ κουλτούρας καθώς οι θεατές του κινηματογράφου το παρακολούθησαν μαζί με τον Oppenheimer, μια πιο σκοτεινή ιστορία που επικεντρώνεται στον σκηνοθέτη του Manhattan Project, J Robert Oppenheimer, και τις προσπάθειές του να φτιάξει μια ατομική βόμβα.

Beatles

Οι Beatles κυκλοφόρησαν το Now And then τον Νοέμβριο ολοκληρώνοντας ένα κομμάτι, το οποίο αρχικά έγραψε και τραγούδησε ο John Lennon τη δεκαετία του 1970, χρησιμοποιώντας τεχνολογία για να επικαλύψει μουσική από τον Sir Paul McCartney και Sir Ringo Starr καθώς και από τον αείμνηστο George Harrison.

Μετά την κυκλοφορία ενός βίντεο, στο οποίο προστέθηκαν παλιά πλάνα του Lennon και του Harrison μαζί με τον Sir Paul και τον Sir Ringo, το remastered τραγούδι έγραψε ιστορία για το συγκρότημα.

Oι συναυλίες της χρονιάς

Το Renaissance: A Film By Beyonce ήρθε πρώτο την εβδομάδα κυκλοφορίας του τον Δεκέμβριο, όταν απέφερε 21 εκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις εισιτηρίων στη Βόρεια Αμερική, ενώ η περιοδεία Taylor Swift: The Eras είχε τα υψηλότερα έσοδα από πωλήσεις εισιτηρίων κατά τη διάρκεια μιας ημέρας. Η συναυλία της Bey μας έδωσε την χαρά να γνωρίσουμε καλύτερα την πανέμορφη κόρη της Blue Ivy η οποία έγινε viral με τον απίστευτο χορό της! 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé - Fanpage. (@yonce.vids)

H νέα εγκυμοσύνη της Rihanna

Η Rihanna αποκάλυψε τη νέα της εγκυμοσύνη στο ημίχρονο του Super Bowl τον Φεβρουάριο με έναν πολύ εντυπωσιακό τρόπο!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη RIHANNA FÃ (@robynfentis)

Taylor Swift και νέος έρωτας

Οι παπαράτσι απαθανάτισαν την τραγουδίστρια δίπλα στον Travis Kelce καθώς έβγαιναν από το στάδιο Arrowhead στο Κάνσας Σίτι του Μιζούρι το Σεπτέμβριο. Η κάμερα απαθανάτισε το λαμπερό ζευγάρι, με την Taylor να χαμογελά για λίγο στην κάμερα, να χαιρετά και να απομακρύνεται. Έκτοτε τους βλέπουμε παντού μαζί!

Δικαστήρια

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

Η Gwyneth Paltrow ήταν μεταξύ των σταρ που βρέθηκε στα δικαστήρια αυτή τη χρονιά - και το πιο αστείο είναι πως αυτή της η δικαστική διαμάχη έγινε θεατρικό έργο - η Awkward Productions ανέβασε ένα μιούζικαλ βασισμένο στη νομική της μάχη με έναν συνταξιούχο της Γιούτα.

Ένας άλλος βραβευμένος με Όσκαρ, ο ηθοποιός Kevin Spacey, απαλλάχθηκε τον Ιούλιο στο Southwark Crown Court για μια σειρά φερόμενων σeξουαλικών επιθέσεων.

Ο James Corden αποχωρεί από το The Late Late Show

Τον Απρίλιο, ο Βρετανός ηθοποιός και κωμικός παρουσίασε το τελευταίο του επεισόδιο του The Late Late Show, για το οποίο είχε κερδίσει πολλά Emmy.

Η τελευταία εκπομπή του CBS περιλάμβανε εμφανίσεις από τον Ηarry Styles και τον ηθοποιό Will Ferrer και πριν από την εκπομπή προβλήθηκε ένα αποσπασμα με τη Βρετανίδα τραγουδίστρια Adele να αναλαμβάνει τον ρόλο του Corden στο Carpool Karaoke!

No make up for Pam

H διάσημη ηθοποιός παραβρέθηκε στην παρουσίαση της γυναικείας συλλογής μόδας Isabel Marant Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024 στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού και έκλεψε τις εντυπώσεις καθώς τόλμησε να εμφανιστεί χωρίς make up. Και δεν ήταν η πρώτη φορά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pamela Anderson (@pamelaanderson)

Η Anya Taylor Joy παντρεύτηκε κρυφά στη Βενετία

Την Anya Taylor Joy, δύσκολα κάποιος την ξεχνά, ειδικά αν έχει δει το “Queen’s Gambit”. Πλέον θα τη θυμάται περισσότερο από το ιδιαίτερο νυφικό που επέλεξε για τον παραμυθένιο γάμο της στη Βενετία. Η ηθοποιός παντρεύτηκε τον επί δύο χρόνια αγαπημένο της, Malcolm McRae. Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2021 και έχει ήδη παντρευτεί στην Αμερική, πριν από έναν χρόνο.

Η Chrishell Stause παντρεύτηκε την αγαπημένη της

Οι θαυμαστές του Selling Sunset του Netflix ήταν σε απόλυτο σοκ το Μάιο που μας πέρασε όταν κυκλοφόρησε η είδηση ​​ότι η σταρ του reality Chrisell Stause και η Αυστραλή μουσικός G Flip είχαν παντρευτεί. Οι δυο τους ήταν ζευγάρι μόνο ένα χρόνο, αλλά σε αυτό το διάστημα, είχαν δημιουργήσει πολλές αναμνήσεις μαζί και ήταν αχώριστες!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chrishell (@chrishell.stause)

Το κορίτσι του μετρό που από το πουθενά, έγινε διάσημη εξαιτίας του ΤikTok

Πώς μπορεί να περνάει κανείς την ώρα του μέσα στο Μετρό; Χαζεύει στο τηλέφωνο, ακούει μουσική, κάποιοι διαβάζουν, άλλοι κοιτάνε το πάτωμα. Η Sabrina Bahsoon ξεκίνησε να ακούει μουσική, αλλά ύστερα από άπειρες ώρες που περνάει μέσα στο Μετρό, κατάφερε να γίνει γνωστή σε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο ως Tube Girl δηλαδή ως το Κορίτσι του Μετρό. Τι κάνει λοιπόν; Χορεύει! Χορεύει μέσα στο Μετρό του Λονδίνου και τα βίντεό της τα ανεβάζει στο Tik Tok. Και εκεί που ξεκίνησε όλο αυτό απλά για να… περάσει η ώρα, η Sabrina κατέκτησε γρήγορα το Tik Tok, προσελκύοντας 300.000 ακόλουθους και 12 εκατομμύρια likes.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sabrina Bahsoon (@sabrinabahsoon)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
27 / position1: 30 / position2: 550
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb