ENTERTAINMENT

Ο διάσημος σταρ που είχε την τάση να φιλάει παθιασμένα τις θαυμάστριές του

Δεν έγινε μία, ούτε δύο φορές μόνο!

Ο διάσημος σταρ που είχε την τάση να φιλάει παθιασμένα τις θαυμάστριές του
Nextweb Studio

Στον τομέα της ψυχαγωγίας, οι καλλιτέχνες συχνά προσπαθούν να δημιουργήσουν μια σύνδεση με το κοινό τους και ο Eminem δεν αποτελεί εξαίρεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο, είναι απαραίτητο να αναγνωρίσουμε τη σημασία της συναίνεσης και του σεβασμού σε οποιαδήποτε αλληλεπίδραση, ακόμη και στο πλαίσιο μιας performance. Η σωματική επαφή, ιδιαίτερα στενής φύσης, πρέπει να είναι πάντα συναινετική, διασφαλίζοντας ότι και τα δύο μέρη αισθάνονται άνετα και ασφαλή. 

Βέβαια, οι θαυμαστές συχνά αποκτούν πάθος με τα είδωλά τους και οι καλλιτέχνες πρέπει να είναι προσεκτικοί ώστε να μην εκμεταλλεύονται τη θέση επιρροής και εξουσίας τους. Είναι σημαντικό να βρίσκεται μια ισορροπία μεταξύ της δημιουργίας μιας καθηλωτικής εμπειρίας για τους θαυμαστές και του σεβασμού της αυτονομίας τους. Κάποτε, ο Eminem φαινόταν να μη μπορεί να κρατάει σωστές ισορροπίες ...

View this post on Instagram

A post shared by Velvey 🦥 (@velvetcoke)

Η πιο γνωστή ιστορία είναι με τη θαυμάστρια σε live του το 1999, η οποία ούρλιαζε "Σ 'αγαπώ!" ελπίζοντας να γίνει αντιληπτή από τον ράπερ. Τελικά, ο Eminem φώναξε «Κι εγώ σε αγαπώ!» και πήγε να της δώσει μια αγκαλιά αλλά αντί αυτού η φαν τον φίλησε στα χείλη. Ο Eminem γέλασε λέγοντας «Σκατά! Θα πάω φυλακή απόψε!».

View this post on Instagram

A post shared by Marshall Mathers (@shady.em)

Αυτή βέβαια δεν ήταν η μόνη φορά που εθεάθη να φιλάει θαυμάστρια. Πιο πρόσφατο είναι ένα περιστατικό του 2018, όταν διέρρευσε ένα βίντεο με μια μυστηριώδη γυναίκα που τον καταγράφει χωρίς να το γνωρίζει καθώς μπαίνει σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. Στην αρχή, νομίζει ότι βγάζουν selfie, αλλά τελικά ανακαλύπτει ότι ηχογραφείται. "Γιατί?" ρωτάει. "Γιατί όχι?" απαντά εκείνη. «Πρέπει να μαγνητοσκοπούμε τη ζωή μας, σωστά;» «Υποθέτω», λέει, πριν επιβεβαιωθεί. «Περίμενε, είναι ηχογράφηση;» Μόλις συνειδητοποιήσει ότι σίγουρα κινηματογραφεί τη συνάντησή τους, η εικόνα γίνεται μαύρη.

Βέβαια, στα παραπάνω περιστατικά, δεν είμαστε τελικά σίγουροι για το αν ο Eminem είναι αυτός που καταπατά τα όρια ή όχι ...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 301 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb