ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις της χρονιάς

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την επόμενη χρονιά
AstroGirl
Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις της χρονιάς
collage

Με λιγότερες ψυχικές αναποδιές, θα είναι πιο εύκολο να μπείτε σε νέες συνήθειες και στόχους για τη νέα χρονιά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το 2024 είναι σχεδόν εδώ, που σημαίνει ότι ο ανάδρομος Ερμής είναι (επιτέλους) έξω από την πόρτα μας. Με λιγότερες ψυχικές αναποδιές, θα είναι πιο εύκολο να ρίξεις το βλέμμα σου σε νέες συνήθειες και στόχους για τη νέα χρονιά.

Το να παίζετε σύμφωνα με τους κανόνες μπορεί να ήταν η προτεραιότητά σας τον περασμένο μήνα, αλλά καθώς πλησιάζει η εποχή του Υδροχόου, θα νιώσετε επίσης την ανάγκη να ξεφύγετε από τυχόν περιοριστικές ιδέες που δεν ενθαρρύνουν την καινοτομία και την αυθεντική αυτοέκφραση.

Το ζωδιο σας για τον Ιανουάριο του 2024 μπορεί να ξεκινά με επιρροές από το 2023, αλλά στο τέλος, σας ενθαρρύνει να χαλαρώσετε και να αφήσετε τα αληθινά σας χρώματα να φανούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η αστρολογία της νέας χρονιάς ξεκινά με μια επικοινωνιακή νότα, καθώς οι σταθμοί του Ερμή κατευθύνονται στο ειλικρινές ζώδιο της φωτιάς του Τοξότη την Πρωτοχρονιά. Μετά από μια μακροχρόνια ανάδρομη περίοδο τριών εβδομάδων, ο πλανήτης της νοητικής διέγερσης θα αυξηθεί επιτέλους σε ταχύτητα, επιτρέποντάς σας να επεξεργάζεστε πληροφορίες χωρίς πάρα πολλά εμπόδια. Ωστόσο η πραγματοποίηση των μεγάλων ονείρων που έχετε για τη νέα χρονιά μπορεί να απαιτήσει περισσότερο προγραμματισμό και προετοιμασία από ό,τι αρχικά νομίζατε. Ευτυχώς, δεν θα υπάρχουν πολλά άλλα εμπόδια ανάμεσα σε εσάς και τις ιδέες σας.

Κριός (21 Μαρτίου - 20 Απριλίου)
Αγαπητέ Κριoi, από τον Απρίλιο του 2023, η ζωή σας αλλάζει με στόχο να σας αφήσει να λάμψετε και να χρησιμοποιήσετε τα ταλέντα σας για να εκτιμήσετε περισσότερο τον εαυτό σας. Αυτό έχει επίσης δημιουργήσει αλλαγές στις πιο σημαντικές σχέσεις σας. Αυτά τα μαθήματα δεν έχουν τελειώσει ακόμα και θα είναι βασικά για εσάς το 2024.

Ταύρος (21 Απριλίου - 21 Μαΐου)

Αγαπητοι Ταύροι, θυμάστε τις έντονες αλλαγές στην επαγγελματική σας ζωή που έφερε το 2023; Λοιπόν, ετοιμαστείτε γιατί ξεκινώντας τον Ιανουάριο, ξεκινά μια νέα φάση στην επαγγελματική σας ζωή, όπου η επικοινωνία, τα δίκτυα, η οικοδόμηση κοινότητας και η συνεργασία με ισχυρά άτομα ή η συνεργασία με άλλους θα είναι το κλειδί για την επαγγελματική σας επιτυχία. Ο Φεβρουάριος θα είναι ένας μήνας που θα ξεκαθαρίσει ο νέος σας δρόμος, φέρνοντας την έναρξη ενός νέου έργου ή διαδικασίας που θα εμπλακείτε βαθιά.

Δίδυμοι (22 Μαΐου - 21 Ιουνίου)

Το επόμενο διάστημα μπορεί να βρεθείτε να βάζετε το βλέμμα σας σε έναν νέο στόχο ή να ασχολείστε σοβαρά με ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο που έχετε στο μυαλό σας. Ωστόσο, θα σας ζητηθεί να δώσετε προτεραιότητα στη λογική σκέψη έναντι των συναισθηματικών σας αναγκών. Ο χρόνος αυτός θα δώσει χώρο και χρόνο σε νέες προκλήσεις κυρίως όσον αφορά τις σχέσεις σας.

Καρκίνος (23 Ιουνίου - 23 Ιουλίου)

Αγαπητέ Καρκίνε, το 2024 ξεκινά για σένα με δουλειά, και με επίκεντρο την οικογένεια που έχεις φτιάξει με κάποιο άλλο άτομο, αλλά πρέπει να ασχοληθείς και με θέματα που σχετίζονται με κληρονομιά ή χρήματα που προέρχονται από πηγές πέρα από τη δουλειά σου και να βρεις πώς να επενδύσεις αυτά τα χρήματα. Θα αρχίσεις επίσης να δημιουργείς έσοδα μέσω διαδικτυακών πλατφορμών ή κοινωνικών δικτύων.

Λέων (24 Ιουλίου - 23 Αυγούστου)

Αγαπητέ Λέοντα, το κλειδί για σένα το 2024 είναι οι σχέσεις και οι διασυνδέσεις σου. Η χρονιά ξεκινά με μια σημαντική κατάσταση σε μια σχέση που θα λυθεί μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου. Σε εκείνο το σημείο, θα προσδιορίσετε αν αυτή η σχέση έχει μακροπρόθεσμες δυνατότητες, είτε ρομαντικά είτε επαγγελματικά. Όπως και να έχει η χρονιά θα σου φέρει όσα ζητούσες...

Παρθένος (24 Αυγούστου - 23 Σεπτεμβρίου)

Αγαπητέ Παρθένε, το 2024 φέρνει πολλή οικονομική δραστηριότητα για εσάς και θα υπάρξουν στιγμές που θα χρειαστεί να δώσετε προσοχή για να προσδιορίσετε εάν μια επένδυση αξίζει τον κόπο και εάν μια παλιά ευκαιρία εργασίας μπορεί να επιστρέψει για ένα νέο έργο με σημαντικά οικονομικά οφέλη.

Ζυγός (24 Σεπτεμβρίου - 23 Οκτωβρίου)

Αγαπητέ Ζυγέ, το 2024 φέρνει μια νέα εποχή για εσάς. Σας προσκαλεί να φέρετε τον καλύτερο εαυτό σας στο προσκήνιο και να πετάξετε μακριά κομμάτια του παρελθόντος που δεν αντιστοιχούν πλέον στη νέα ζωή που θέλετε να δημιουργήσετε.  

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου - 22 Νοεμβρίου)

Οι επόμενοι μήνες είναι σημαντικοί για τη λήψη αποφάσεων που απαιτούν από εσάς να δώσετε προτεραιότητα στη λογική έναντι των προσωπικών σας συναισθημάτων. Σημειώστε πού λαμβάνει χώρα η νέα σελήνη αυτού του μήνα στον γενέθλιο χάρτη σας, γιατί εκεί θα παρατηρήσετε κάποια πρακτικά νέα ξεκινήματα.

Τοξότης (23 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

Το επόμενο διάστημα θα έχετε την τάση να πειραματιστείτε με διαφορετικούς τρόπους σκέψης, ζωής και ύπαρξης, και θα εστιάσετε λιγότερο στην προσοχή ή την αναγνώριση που θα κερδίσετε κάνοντας τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο. Ακομα μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας να σκέφτεται περισσότερο τον ρόλο που διαδραματίζετε ως άτομο σε μια ευρύτερη κοινωνία ή σύστημα.

Αιγόκερως  (19 Δεκεμβρίου - 20 Ιανουαρίου)

Υπάρχει κάτι πολύ θετικό με σάς - θα μπορείτε με μεγάλη ευκολία να ελιχθείτε στις καταστάσεις και θα τα πηγαίνετε καλά σχεδόν με οποιονδήποτε. Ο χρόνος θα κυλήσει με πιο αργούς ρυθμούς από ότι συνήθως, οπότε μην ανησυχήσετε αν τα πράγματα αλλάξουν αρκετές φορές δρόμο και κατεύθυνση, αφήστε τη ζωή να σας πάει...

Yδροχόος (20 Ιανουαρίου - 19 Φεβρουαρίου)

Μπορείτε να οργανώσετε ένα ταξιδάκι το οποίο θα συσφίξει τις σχέσεις με την παρέα σας και θα σας γεμίσει ενέργεια και χαρά αυτή τη χρονιά και μάλιστα, αυτός ο προορισμός, αν είστε παρατηρητικοί μπορεί να σας δώσει την έμπνευση για μια νέα ασχολία. Όσοι είστε αδέσμευτοι θα έχετε πολλές και καλές ευκαιρίες να γνωρίσετε ένα νέο έρωτα. 

Ιχθύς (20 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Αγαπητέ Ιχθύ, το 2024 σε βλέπει να αντιμετωπίζεις τους φόβους σου, να ταξιδεύεις σε μέρη που σε καλούν αλλά και σε εκφοβίζουν. Θα ξεκινήσετε έναν κύκλο βαθιάς εσωτερικής εργασίας. Αυτό οφείλεται εν μέρει στην παρουσία δύο εκλείψεων στον Ζυγό, τη ζώνη των κοινών οικονομικών, των κληρονομιών, της οικειότητας, των φόβων και της σeξουαλικότητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
27 / position1: 256 / position2: 743
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb