ENTERTAINMENT

Αναγνωρίζεις αυτή τη χαριτωμένη μπέμπα; Σήμερα είναι γνωστή πρωταγωνίστρια

Είναι μια πολύ γνωστή και αγαπημένη ηθοποιός

Αναγνωρίζεις αυτή τη χαριτωμένη μπέμπα; Σήμερα είναι γνωστή πρωταγωνίστρια
@vasolaskaraki

Η όμορφη μικρή της φωτογραφίας που είναι ντυμένη Σπανιόλα, δεν είναι άλλη από την ηθοποιό Βάσω Λασκαράκη που αγαπήσαμε μέσα από την ελληνική μυθοπλασία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
View this post on Instagram

A post shared by ⓋⒶⓈⒾⓁⒾⓀⒾ ⓁⒶⓈⓀⒶⓇⒶⓀⒾ (@vasolaskaraki)

Η Βάσω Λασκαράκη γεννήθηκε στις 19 Οκτωβρίου του 1979 στη Θεσσαλονίκη και είναι απόφοιτη της Δραματικής Σχολής του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος (2002). Έγινε ιδιαίτερα γνωστή στο ευρύ κοινό από τους πρωταγωνιστικούς της ρόλους σε δημοφιλής τηλεοπτικές σειρές μεταξύ των οποίων είναι Η Πολυκατοικία, Κλεμμένα Όνειρα, Το σόι σου και Έρωτας Μετά.

Το καλοκαίρι του 2005 εγκαταστάθηκε στην Αθήνα με σκοπό να συμμετάσχει σε μια μεγάλη ακρόαση της εταιρείας παραγωγής Άνωση Α.Ε., που αφορούσε στην αναζήτηση ηθοποιών για τις τηλεοπτικές σειρές του MEGA. Τελικά, μετά την ολοκλήρωση των δοκιμαστικών, κέρδισε ένα μικρό ρόλο στο καστ του τέταρτου κύκλου της καθημερινής σειράς Φιλοδοξίες.

View this post on Instagram

A post shared by ⓋⒶⓈⒾⓁⒾⓀⒾ ⓁⒶⓈⓀⒶⓇⒶⓀⒾ (@vasolaskaraki)

Απασχόλησε τα μέσα με το γάμο και το διαζύγιό της με τον συμπρωταγωνιστή της, Γιάννη Τσιμιτσέλη, με τον οποίο απέκτησε και μια κόρη, την Εύα. Σήμερα είναι παντρεμένη με τον σεφ Λευτέρη Σουλτάτο και μοιάζει να διανύει μια από τις πιο χαρούμενες φάσεις της ζωής της. Παράλληλα, τη σεζόν που διανύουμε παρουσιάζει την εβδομαδιαία ψυχαγωγική εκπομπή «The Break» στον ΣΚΑΪ.

Πριν από μερικά χρόνια, ανήμερα τον γενεθλίων της, μας παορυσίασε μερικές φωτογραφίες από τα παιδικά της χρόνια. Ήταν και παραμένει μια κούκλα ...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 2307 / position2: 5052
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb