ENTERTAINMENT

Η υπέροχη ιστορία αγάπης της Hilary Duff με τον Matthew Koma

H αγαπημένη σταρ ανακοίνωσε ότι περιμένει το τέταρτο παιδί της με τον σύζυγό της Matthew Koma.
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Η υπέροχη ιστορία αγάπης της Hilary Duff με τον Matthew Koma
collage

H αγαπημένη σταρ, η Hilary Duff, ανακοίνωσε ότι περιμένει το τέταρτο παιδί της με τον σύζυγό της Matthew Koma. «Έκπληξη, έκπληξη», έγραψε η Νταφ στη λεζάντα μιας εικόνας της οικογενειακής της χριστουγεννιάτικης κάρτας στο Instagram όπου κρατά την έγκυο κοιλιά της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H Duff και o Koma έχουν ήδη δύο κόρες - την πεντάχρονη Banks και τη δίχρονη Mae - καθώς και τον πρωτότοκο γιο της Duff, τον 11χρονο Luca, από τον προηγούμενο γάμο της με τον Mike Comrie.

Εκτός από σύζυγος της Hilary Duff, ο Koma είναι ένας επιτυχημένος μουσικός. Είναι ο τραγουδιστής του indie συγκροτήματος Winnetka Bowling League, και πριν από αυτό, ήταν σόλο καλλιτέχνης που περιόδευσε με καλλιτέχνες όπως η Ellie Goulding, η LMFAO και η Owl City.

Ήταν στην πραγματικότητα τα μουσικά του ταλέντα που τον οδήγησαν στην Duff.Οι δυο τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2015 όταν εκείνη ζήτησε από την Koma να βοηθήσει με το πέμπτο στούντιο άλμπουμ της Breathe In.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εκείνη την εποχή, η Duff είχε χωρίσει από τον πρώην παίκτη χόκεϋ Comrie, με τον οποία ήταν μαζί για έξι χρόνια. Η Duff και ο Koma ξεκίνησαν επίσημα να βγαίνουν το 2017 και ήταν σε σχέση ξανά-off-ξανά για μερικά χρόνια πριν αποφασίσουν να προχωρήσουν μαζί.

«Ξέραμε ότι έπρεπε απλώς να είμαστε μαζί γιατί προσπαθήσαμε πολλές φορές να είμαστε χώρια και αυτό δε λειτούργησε για κανέναν από εμάς», είπε η Duff στο People το 2021.

Το 2018, η Duff και η Koma απέκτησαν το πρώτο τους παιδί μαζί, με τη σταρ του «Younger» να γεννά την κόρη της Banks Violet Bair στις 25 Οκτωβρίου 2018. Δύο χρόνια αργότερα, ανακοίνωσε στο Instagram ότι περίμενε κι άλλο παιδάκι. Η δεύτερη κόρη τους, η Mae James Bair, γεννήθηκε στις 24 Μαρτίου 2021.

Στο μεταξύ των γεννήσεων των δύο κορών τους, η Koma και η Duff αποφάσισαν να παντρευτούν. Ο Koma γονάτισε μπροστά της, τον Μάιο του 2019, κάνοντας της πρόταση γάμου σε ένα πάρκο κοντά στο διαμέρισμά τους στη Νέα Υόρκη.

Επτά μήνες αργότερα, παντρεύτηκαν σε μια μικρή αλλά πανέμορφη τελετή λίγες μέρες πριν από τα Χριστούγεννα. Ο γάμος έγινε στην μπροστινή αυλή του σπιτιού τους στη Νότια Καλιφόρνια!

Τέσσερα χρόνια μετά η σπίθα είναι ακόμα δυνατή.

Ο Koma και η Duff δεν ντρέπονται όταν πρόκειται να μοιραστούν λεπτομέρειες της ζωής τους στο Instagram, στην πραγματικότητα, ο Koma είναι πολύ πιο ρομαντικός και ποστάρει συχνά στιγμές της ζωής τους- μοιράστηκε φωτογραφίες από τους εορτασμούς της επετείου τους, την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, δώρα που έχουν κάνει ο ένας στον άλλον, ακόμη και φωτογραφίες από την Polaroid από τις πιο ιδιαίτερες στιγμές τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
9 / position1: 190 / position2: 679
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb