ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Ζώδια Εβδομάδας: Χαμόγελα, καυτά φιλιά και λίγη γιορτινή μελαγχολία

Μάθε τι σου επιφυλάσσει αυτή η εβδομάδα με βάση το ζώδιό σου!
AstroGirl
Ζώδια Εβδομάδας: Χαμόγελα, καυτά φιλιά και λίγη γιορτινή μελαγχολία
Nextweb Studio

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κριός

Αυτή την εβδομάδα, επιτέλους, θα αρχίσετε να βλέπετε αποτελέσματα. Τα έργα στα οποία ρίχνετε την ενέργειά σας μπορεί τελικά να απογειωθούν και οι άνθρωποι γύρω σας θα το προσέξουν. Θέλετε την ικανοποίηση του να ξέρετε ότι έχετε κάνει τη διαφορά και οι προσπάθειές σας δεν ήταν μάταιες.

Ταύρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτή την εβδομάδα, αν νιώθετε απογοητευμένοι ή ηττημένοι, μην απαντήσετε προσπαθώντας να κάνετε τη ζωή ή τα όνειρά σας μικρότερα. Δείτε τι θα συμβεί αν αποφασίσετε να διεκδικήσετε περισσότερα για τον εαυτό σας.

Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα, είναι σημαντικό να μην κάνετε τα στραβά μάτια. Όσο πιο ειλικρινά μπορείτε να αξιολογήσετε τη ζωή και τις σχέσεις σας, τόσο περισσότερο θα μπορείτε να αναγνωρίσετε τι λειτουργεί (και τι όχι) και να καταλάβετε πώς να αποκτήσετε αυτό που χρειάζεστε.

Καρκίνος

Αυτή η εβδομάδα είναι πιθανό να φέρει σύγκρουση, ειδικά αν έχετε ήδη αισθανθεί εκνευρισμένοι ή δυσαρεστημένοι. Θα έχετε πλήρη επίγνωση οποιασδήποτε κόντρας ανάμεσα σε εσάς και τους κοντινούς σας ανθρώπους και οι μικρές διαφωνίες μπορούν γρήγορα να μετατραπούν σε έντονες διαμάχες. Μην το βάλετε στα πόδια με το πρώτο σημάδι έντασης.

Λέων

Αυτή την εβδομάδα, ίσως να έχετε κολλήσει σε μια αποτελμάτωση: καμία έμπνευση, καμία ορμή, κανένας να σας βοηθήσει να προχωρήσετε. Μην χτυπάτε τον εαυτό σας. Θα ξαναβρείτε το δρόμο σας σύντομα, αρκεί να συνεχίσετε να εργάζεστε.

Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα, έχετε την τάση να υποβαθμίζετε την ανάγκη σας για δημιουργικότητα και αυτοέκφραση. Όσο υπάρχουν καθήκοντα που πρέπει να ολοκληρωθούν, λογαριασμοί που πρέπει να πληρωθούν, άνθρωποι που βασίζονται σε εσάς, όλα τα άλλα φαίνονται ανούσια. Αν και είναι αλήθεια ότι η διασκέδαση δεν μπορεί να είναι το μόνο που σας ενδιαφέρει στη ζωή, μην υποτιμάτε την αξία του να κάνετε αυτό που σας φέρνει χαρά. Δε βρίσκεστε εδώ στη γη απλώς για να εξυπηρετείτε τους άλλους.

Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα, ωστόσο, έχετε την ευκαιρία να ξαναχτίσετε τις συνδέσεις που έχουν σημασία για εσάς. Μπορείτε να παραμείνετε πιστοί στον εαυτό σας ενώ εξακολουθείτε να κρατάτε χώρο για την αγάπη.

Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα, μείνετε ανοιχτοί σε εκπλήξεις. Είναι πιθανό να δημιουργήσετε μια σχέση με κάποιον που στην αρχή φαινόταν βαρετός ή περίεργος ή απλά δεν ήταν ο τύπος σας. Δώστε στους ανθρώπους την ευκαιρία να σας αλλάξουν γνώμη, και θα το κάνουν.

Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα, είναι απαραίτητο να αμφισβητήσετε τον εαυτό σας: να μάθετε νέες δεξιότητες, να δοκιμάσετε διαφορετικές προσεγγίσεις αντί για τις συνηθισμένες σας, να δοκιμάσετε τα όριά σας. Συνεπώς, μερικές φορές το να πιέζετε τον εαυτό σας καταλήγει να κάνει τη ζωή άσκοπα δύσκολη.

Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα, η κατήφεια θα αρθεί. Αυτό δεν σημαίνει ότι όλα τα προβλήματά σας θα εξαφανιστούν, μόνο ότι θα νιώσετε ξανά καλά: σίγουροι για τον εαυτό σας και τις ικανότητές σας και έτοιμοι να βγείτε έξω για να συναντήσετε τον κόσμο με γενναιότητα.

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, μπορεί να αισθάνεστε λίγο πεσμένοι. Είτε είστε λυπημένοι είτε εξαντλημένοι, η ενέργεια και το κίνητρό σας εξαντλούνται. Θα μπορούσατε να προσπαθήσετε να καταπολεμήσετε την εξάντληση, τη δύναμη μέσω αυτής - και ανάλογα με τις απαιτήσεις της δουλειάς ή της οικογένειάς σας, μπορεί να μην έχετε άλλη επιλογή - αλλά αν είναι δυνατόν, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ξεκουραστείτε. Εάν το σώμα σας λέει ότι είναι ώρα για διάλειμμα, προσέξτε το.

Ιχθύς

Αυτή την εβδομάδα, η πρόκληση σας είναι να σταματήσετε. Αποδεχτείτε την κριτική όταν την αξίζει και προσπαθήστε να επανορθώσετε, αλλά σταματήστε να αυτομαστιγώνεστε για πράγματα που δεν ελέγχετε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
23 / position1: 26 / position2: 348
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb