ENTERTAINMENT

Τα ωραιότερα χριστουγεννιάτικα δέντρα των celebrities για το 2023

Ποια ξεχωρίσαμε
Γράφει η MATINA KONTOY
Τα ωραιότερα χριστουγεννιάτικα δέντρα των celebrities για το 2023
@Kendalljenner/Instagram

Λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα και οι διάσημοι σε όλο τον κόσμο έχουν στολίσει με το δικό τους μοναδικό τρόπο το Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Εντυπωσιακά στολίδια, άπειρα λαμπάκια, πλούσια διακόσμηση με φανταχτερά χρώματα, είναι μερικά από τα στοιχεία που επέλεξαν και μοιράστηκαν στα social media.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Jennifer Aniston

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Η Jennifer διάλεξε έναν πρωτότυπο στολισμό για το χριστουγεννιάτικο δέντρο της: τα προϊόντα από τη σειρά περιποίησης μαλλιών που έχει λανσάρει!

Kim Kardashian

Instagram

Instagram

Instagram

Η Kim Kardashian είναι γνωστή για την υπερβολικά εκκεντρική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, κάτι που συνέχισε και φέτος, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες παρακάτω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Kourtney Kardashian

Instagram

Instagram

Instagram

Η Kourtney, η μεγαλύτερη αδερφή Kardashian και προσφάτως νέα μαμά, μοιράστηκε φωτογραφίες από το απλό χριστουγεννιάτικο δέντρο της σε story στο Instagram.


Khloe Kardashian

Instagram

Η Khloé ήταν η τελευταία από τις αδερφές της που στόλισε. Πρόσφατα δημοσίευσε πολλά βίντεο στο Instagram και στο Snapchat της με τα δύο παιδιά της, True και Tatum, στα οποία βλέπουμε πως το φετινό της δέντρο είναι διακοσμημένο με λευκά φωτάκια και ασημί - λευκά στολίδια.


Kylie Jenner

Instagram

Instagram

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Kylie είναι στολισμένο με ελάχιστα στολίδια αραιά τοποθετημένα, με πολλές σειρές από λευκά φώτα. Απλό μεν, αλλά πολύ εντυπωσιακό!

Kendall Jenner

Instagram

Η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση της Kendall, είναι πολύ πιο απλή και καθόλου εκκεντρική σε σύγκριση με εκείνη των υπόλοιπων αδερφών της. Όμως ο στολισμός της χαρίζει μία αίσθηση θαλπωρής και ζεστασιάς και δε θα μπορούσε να μην είναι από τους αγαπημένους μας!

Jennifer Lopez

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Η Jennifer παίρνει πολύ σοβαρά τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και κάθε χρόνο επιλέγει διαφορετικό θέμα για το στολισμό τους σπιτιού της. Φέτος επίλεξε ένα πανύψηλο δέντρο με εντυπωσιακά χρυσά στολίδια και κουκουνάρια. Υπέροχο!

Paris Hilton

@parishilton Merry #Slivmas from #SlivingtonManor! 💕💕🎄💕💕 #SlivingMom ♬ It's Beginning to Look a Lot like Christmas - Michael Bublé

Η Paris που είναι πλέον μητέρα δύο παιδιών, έδειξε τα εντυπωσιακά χριστουγεννιάτικα στολίδια της - μαζί με ένα ροζ χριστουγεννιάτικο δέντρο - σε ένα βίντεο TikTok στις αρχές Δεκεμβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
9 / position1: 2069 / position2: 2854
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb