ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Αυτά τα 4 ζώδια προτιμούν να είναι single

Δε θέλουν όλοι σχέση!
AstroGirl
Αυτά τα 4 ζώδια προτιμούν να είναι single
Unsplash

Μερικά ζώδια προτιμούν να περνούν όλο τον ελεύθερο χρόνο τους μέσα στο σπίτι, μόνα τους. Ακόμα κι αν έχουν βρει τον έρωτα, αισθάνονται παγιδευμένα σε ένα σπίτι και μια ρουτίνα μαζί του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εδώ είναι τα ζώδια που είναι πιο ευτυχισμένα μόνα τους, από ό,τι με έναν σύντροφο ...

Κριός 

Δε σας πειράζει να μένετε μέσα κάθε τόσο και να απολαμβάνετε ποιοτικό χρόνο με τον σύντροφό σας, αλλά δε θέλετε να μένετε μέσα κάθε Σαββατοκύριακο για το υπόλοιπο της ζωής σας. Θέλετε να ζήσετε αυτή τη ζωή στο έπακρο. Θέλετε να δείτε όλα όσα έχετε να δείτε. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να νιώσετε ασφυξία μέσα στη σχέση σας, γι' αυτό χρειάζεστε έναν σύντροφο περιπετειώδη. Ένας σύντροφος που είναι ενθουσιασμένος να βγαίνει και να δοκιμάζει νέα πράγματα μαζί σας. Αν αρνούνται να βγουν μαζί σας και γκρινιάζουν όποτε τους παρασύρουν, τότε δε θα νιώσετε ποτέ ικανοποιημένη μαζί τους. Πάντα θα λαχταράτε περισσότερα.

Ταύρος

Θα ήσασταν πιο ευτυχισμένη μόνη από ό,τι με έναν σύντροφο στο σπίτι σας, επειδή είστε και εσείς κολλημένοι με το σπίτι. Εάν δε σας βγάζουν έξω από τη ζώνη άνεσής σας, τότε δεν πρόκειται ποτέ να την αφήσετε. Θα μένετε ευτυχισμένοι μέσα κάθε μέρα και θα αποκλείσετε τον υπόλοιπο κόσμο. Αλλά δεν είναι αυτό που θέλετε να περάσετε τη ζωή σας κάνοντας. Δε θέλετε να απομονωθείτε τόσο πολύ. Θέλετε να κάνετε συνδέσεις. Θέλετε να ζήσετε νέα πράγματα. Χρειάζεστε απλώς έναν σύντροφο που θα σας ενθαρρύνει να το κάνετε. Ένας συνοδοιπόρος που θα κάνει πλάνα και θα σας τα επιβάλει!

Δίδυμοι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είστε ένα άτομο που του αρέσει να συνομιλεί με αγνώστους, επομένως δεν πρόκειται να χαρείτε να κάνετε παρέα με τον σύντροφό σας και μόνο με αυτόν. Δεν έχετε τίποτα εναντίον τους. Ακόμα κι αν τους αγαπάτε περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον στον κόσμο, δε σημαίνει ότι θέλετε να είναι ολόκληρος ο κόσμος σας. Θέλετε να κάνετε παρέα και με άλλους ανθρώπους. Ο πολύς χρόνος στο σπίτι σας κάνει πάντα να νιώθετε άβολα, επομένως χρειάζεστε έναν σύντροφο που να είναι χαρούμενος να βγαίνει έξω μαζί σας. Ένας σύντροφος που κατανοεί την ανάγκη σας να συνδεθείτε με άλλους.

Σκορπιός

Είστε ανήσυχη όταν κάθεστε ακίνητη για πολλή ώρα. Δεν αντέχετε την ησυχία. Σας κάνει να νιώθετε ότι χάνεται τον ενθουσιασμό και την περιπέτεια. Αν και δε σας πειράζει να περνάτε χαλαρές μέρες με το άτομο σας κάθε τόσο, δε θέλετε να γίνεται καθημερινό φαινόμενο. Δε θέλετε να μένετε μέσα με το άτομο σας όλη μέρα, κάθε μέρα. Θα ήσασταν πιο ευτυχισμένη μόνη παρά με έναν σύντροφο στο σπίτι επειδή είστε αυθόρμητη. Χρειάζεστε ποικιλία. Χρειάζεστε ενθουσιασμό. Χρειάζεστε ψυχαγωγία μακριά από την οθόνη!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
5 / position1: 120 / position2: 1391
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb