STYLE

Τα πιο γιορτινά outfits που είναι ταυτόχρονα chic και άνετα

Αν δεν έχεις πολύ χρόνο να αφιερώσεις στο τι θα φορέσεις, τότε αυτές οι ιδέες θα σου λύσουν τα χέρια!
Γράφει η MATINA KONTOY
Τα πιο γιορτινά outfits που είναι ταυτόχρονα chic και άνετα
Nextweb Studio

Αν δεν έχεις βρει ακόμα τι θα φορέσεις, μην ανησυχείς! Εμείς είμαστε εδώ για εσένα! Μελετήσαμε και βρήκαμε τις πιο κομψές προτάσεις ρούχων για όλες τις γιορτινές συναθροίσεις που θα παρευρεθείς αυτές τις μέρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν θες να φτιάξεις γιορτινά outfits που θα σε κάνουν να νιώθεις άνετα, αλλά θα είσαι και κομψά ντυμένη, χρειάζεσαι απλά, κάποια κομμάτια που αν τα συνδυάσεις με τον σωστό τρόπο θα δημιουργήσεις μοναδικά looks!

Απλό top και εντυπωσιακή φούστα

Ένα πολύ εντυπωσιακό και γιορτινό look, παρόλο που τα υπόλοιπα κομμάτια που φοράς μπορεί να είναι casual και κλασικά. Φόρεσε ένα απλό μονόχρωμο μαύρο πουλόβερ και διάλεξε μία εντυπωσιακή φούστα. Αυτό το outfit δε χρειάζεται πολλά αξεσουάρ, καθώς η φούστα έχει όλα όσα χρειάζεσαι για να λάμψεις!

Αγόρασέ το εδώ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αγόρασέ το εδώ! 

Κόκκινο πουλόβερ/φόρεμα με ψηλές μπότες

Το κόκκινο είναι απαραίτητο χρώμα για την περίοδο των γιορτών, ενώ λένε πως αν την παραμονή της πρωτοχρονιάς φοράς κόκκινο, τότε θα έχεις τύχη όλη την επόμενη χρονιά!

Αγόρασέ το εδώ!

Αγόρασέ το εδώ!

Αγόρασέ το εδώ!

 

Casual ντύσιμο

Αν τα φορέματα με παγιέτες ή οι φούστες δε σε κάνουν να νιώθεις άνετα, προτίμησε τη διαχρονική κομψότητα. Επίλεξε ένα πουκάμισο στο χρώμα που αγαπάς και συνδύασέ το με μαύρο παντελόνι. Αν θέλεις να πας το στυλ ένα βήμα παραπάνω, προτίμησε ένα πουκάμισο με ελαφρώς oversized σχέδιο και διακοσμητικά στοιχεία – ένας φιόγκος, ένας γιακάς peter pan collar ή ένα βολάν στη λαιμόκοψη θα μεταμορφώσουν ένα απλό πουκάμισο και θα του δώσουν έναν μοναδικό χαρακτήρα. Όσον αφορά το παντελόνι, ένα κομψό παντελόνι wide-leg είναι η τέλεια επιλογή.

Αγόρασέ το εδώ! 

Αγόρασέ το εδώ!

 

Σακάκι και παντελόνι με παγιέτες

Για εσένα που θέλεις να δείχνεις αριστοκρατική την περίοδο των γιορτών αλλά και όμορφη με ένα outfit που θα εντυπωσιάσει τους γύρω σου, δοκίμασε ένα shimmer σύνολο. Μπορείς να βάλεις κάποιο σακάκι με στρας ή παγιέτα και το αντίστοιχο παντελόνι. Και επειδή είναι ένα έντονο ντύσιμο, μπορείς να βάλεις μια μαύρη απλή γόβα και να προτιμήσεις ένα πιο φυσικό μακιγιάζ.

Αγόρασέ το εδώ!

Αγόρασέ το εδώ!

Αγόρασέ το εδώ!

 

 

Winter Whites

Ένα υπέροχο outfit, που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες τις ημέρας αρκεί να το συνδυάσεις με τα ανάλογα αξεσουάρ. Για να ολοκληρώσεις το γιορτινό look, φόρεσε ένα παλτό σε κρεμ χρώμα και καφέ τσάντα. 

Αγόρασέ το εδώ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
27 / position1: 269 / position2: 890
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb