ΜΟΔΑ

5 τρόποι για να φορέσεις τη midi φούστα σου

Το απόλυτο trend της σεζόν
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
5 τρόποι για να φορέσεις τη midi φούστα σου
Nextweb Studio

Υπάρχουν λίγα κομμάτια που είναι αληθινά βασικά στοιχεία της γκαρνταρόμπας, αλλά μπορούμε να πούμε με ασφάλεια ότι η midi φούστα είναι σίγουρα ένα από αυτά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ανεξάρτητα από την εποχή, η ευελιξία και η απλότητά της διασφαλίζουν ότι παραμένει στις επάλξεις όλο το χρόνο. Ο χειμώνας είναι μια εξαιρετική περίοδος για να τις φορέσεις, καθώς φαίνονται υπέροχα με μπότες και μπορούν εύκολα να φορεθούν με hoodies και πλεκτά για να βεβαιωθείς ότι είσαι ζεστή. Επιπλέον, οι τρέχουσες επιλογές από καταστήματα λιανικής και σχεδιαστές είναι τεράστιες και υπάρχουν πολλά εντυπωσιακά και μελετημένα σχήματα που έχουν διαχρονική γοητεία, επομένως υπάρχει μια midi skirt ...  για όλους.

Εδώ βλέπουμε 5 τρόπους να συνδυαστεί για να κάνεις τη ζωή σου πιο εύκολη ...

Neutral + Πουλόβερ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για εσένα που αγαπάς τους γήινους τόνους, μια επιλογή είναι να κινηθείς σε απαλά μπεζ-γκρεζ χρώματα στη φούστα και να τη συνδυάζεις με ένα ζεστό πουλόβερ σε αντίστοιχους τόνους. Ολοκλήρωσε με κομψά Mary janes και μια shoulder bar.

Σακάκι + Σατέν

Το σατέν δίνει την απαραίτητη κομψότητα που χρειάζεσαι, οπότε για ένα τέλειο party look με ένα τοπάκι από μέσα είναι κορυφή!

Πουλόβερ + Δέρμα

Το τέλειο στυλ από το πρωί μέχρι το βράδυ: δερμάτινι μίντι φούστα, ζεστό πουλόβερ και μυτερές κροκό μπότες.

Denim + Φούτερ

Για πιο απλό και αθλητικό στυλ, επίλεξε ντένιμ φούστα με ένα φουτεράκι σε παστέλ απόχρωση και τα sneakers ή τα αρβυλάκια σου.

Tailored + Πουκάμισο

Το απόλυτο office look προστάζει μακριά υφασμάτινη φούστα σε μαύρο χρώμα και ριγέ πουκάμισο σε λευκή ή γαλάζια απόχρωση. Για παπούτσι προτίμησε slingbag ή χαμηλά μποτάκια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
17 / position1: 518 / position2: 643
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb