STYLE

Η στραφταλιστή και γκλιτεράτη συλλογή της Always on Sunday

Η Always on Sunday, όπως κάθε σεζόν, επανασυστήνει την Sakoula bag με διαφορετικά σχέδια και επιρροές
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Η στραφταλιστή και γκλιτεράτη συλλογή της Always on Sunday
Always on Sunday

H νέα συλλογή της Always on Sunday, με τίτλο «Razzmatazz», για το χειμώνα είναι εδώ! Τι είναι όμως «Razzmatazz», εκτός από ένα γνωστό τραγούδι των Pulp; Κατά το Oxford Languages Dictionary, Razzmatazz είναι «η θορυβώδης, επιδεικτική και συναρπαστική δράση, που γίνεται με σκοπό την έλξη και τον θαυμασμό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η συλλογή γεννήθηκε με έμπνευση την έξαψη και τη φόρτιση που δημιουργούν ως εμπειρία οι μεγάλες συναυλίες, η υπόσχεση ότι κάθε στιγμή θα είναι πιο ζωντανή και πιο μεγάλη από ποτέ. Σε αυτήν την ηλεκτρική ενέργεια που σε βγάζει από την καθημερινότητα και σε κάνει να αισθάνεσαι σαν ήρωας, είναι αφιερωμένη η νέα συλλογή της Always on Sunday για τον χειμώνα του 2023.

Με τη FW23 συλλογή, η εταιρία προσθέτει άλλη μία προϊοντική κατηγορία στη γκάμα της: τα straps για τσάντες. «Ήταν μια ιδέα που προέκυψε παρακολουθώντας επαναλαμβανόμενα το rock star quality του Alex Turner των Arctic Monkeys στη συναυλία που έδωσαν στην Αθήνα τον Ιούλιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάτι σαν «ζωντανό moodboard». Μελετώντας τις φωτογραφίες και τα video που ακολούθησαν τη συναυλία τις επόμενες μέρες, με επιρροή από τα straps της κιθάρας του, φανταστήκαμε ότι θα μπορούσαμε να φτιάξουμε τα πιο τέλεια straps για να κάνουν upstyle οι πελάτες μας τις τσάντες που έχουν από άλλα brands. Mε το δικό μας ‘glittery Always on Sunday’ τρόπο φυσικά. Μια ωραία, rock, αλλά και βιώσιμη λύση που βοηθά να διατηρηθεί σε χρήση το παλιό, φρεσκάροντάς το με ένα νέο δυναμικό αξεσουάρ», δήλωσε η Creative Director της Always on Sunday, Ελίνα Σβύρου.

Η Always on Sunday, όπως κάθε σεζόν, επανασυστήνει την Sakoula bag με διαφορετικά σχέδια και επιρροές. Για τη σεζόν FW23 ακουμπάει στον παλμό που δημιουργεί η έντονη μουσική και χρησιμοποιεί λαμέ υφάσματα αλλά και ανάγλυφα lurex, υλικά ήδη σήμα κατατεθέν της.

Ως ένα σύγχρονο brand, η Always On Sunday, έχει υιοθετήσει από τη σύλληψή της, τη βιωσιμότητα, την κοινωνική ευαισθησία και τις αρχές της ηθικής μόδας. Τα προϊόντα παράγονται στην Αθήνα, τα περισσεύματα των υφασμάτων χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία συμπληρωματικών αξεσουάρ, οι συσκευασίες δεν περιέχουν καθόλου πλαστικό, ενώ για κάθε Sakoula που αγοράζεται από το e-shop ή την επίσημη σελίδα στο Instagram, η εταιρεία δωρίζει 1 Ευρώ για καλό σκοπό. Από τις 14 Αυγούστου 2021 που ξεκίνησε η συγκεκριμένη πρωτοβουλία τα έσοδα διατίθενται στη WWF Ελλάδας.

Always on Sunday

Η Always On Sunday είναι μία ελληνική εταιρεία που ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2021, έχοντας ως αφετηρία μια απλή ιδέα: να εξελίξει την κλασσική μπλε πλαστική σακούλα του ελληνικού μπακάλικου σε ένα βιώσιμο αξεσουάρ με στυλ και υψηλή αισθητική, τη «Sakoula». Η εταιρεία υποστηρίζει τις αρχές της ηθικής μόδας, προάγοντας τη βιωσιμότητα και την κοινωνική ευαισθησία. Τα προϊόντα της διατίθενται είτε ηλεκτρονικά μέσω του e-shop είτε μέσω συνεργαζόμενων καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα.

Ανακαλύψτε την Always on Sunday

Τι περιλαμβάνει η συλλογή RAZZMATAZZ

H συλλογή έχει 4 κατηγορίες προϊόντων: Τις SAKOULA bags, τα TEEs, τα STRAPS και τα SCRUNCHIES.

Η νέα συλλογή φέρνει επίσης μια ολοκληρωμένη σειρά Tshirts (ΤΕΕs), όλα εμπνευσμένα από το συναυλιακό θέμα της συλλογής. Στη μεγάλη τους πλειονότητα έχουν Regular fit και μεγέθη που κυμαίνονται από XS ως 4XL. Κάποιες επιλογές είναι πραγματικά Unisex, συνδυάζοντας λευκή στάμπα σε ύφασμα με βαθύ χρώμα. Επίσης, κομμάτια της συλλογής ΤEEs έχουν Glitter στάμπες και απευθύνονται στα κορίτσια και τις γυναίκες που θέλουν να ζουν ατρόμητα, ασταμάτητα και φωτεινά.

SAKOULA bags

Μεγέθη

Babe: το κανονικό (μεσαίο) μέγεθος, 32 x 60 cm.
MegaBabe: το μεγάλο μέγεθος, 40 x 70 cm. Κρατιέται κανονικά αλλά και στον ώμο.
Pixies: το μικρό μέγεθος, 25 x 30 cm. Είναι η μικροκαμωμένη εκδοχή της Sakoula και λανσαρίστηκαν ως βραδινό κομμάτι με σκοπό να «λύσουν τα χέρια» στα κορίτσια που βγαίνουν για κοκτέιλς, περνώντας εύκολα στο χέρι όπως ένα βραχιόλι.

Στυλ

Midnight

Σε 3 χρώματα και σκούρο λαμέ ύφασμα: Midnight Gold, Midnight Blue & Midnight Green

Razz & Donna

Ριγέ lurex ύφασμα

Εσωτερική επένδυση με φόδρα σε όλα τα μεγέθη. Εσωτερική τσέπη στα μεγέθη Babe και MegaBabe.

The Canvas

Απλές και fun, με εξωτερικά τυπωμένες φράσεις σε λογική T-Shirt.

Always on Sunday TEEs

Μια ολοκληρωμένη συλλογή από 10 νέα looks, που έχουν αναφορά στο συναυλιακό concept της συλλογής

Κωδικοί Hello You | Baby I’m yours | Do I wanna know?: λευκή στάμπα σε ύφασμα με βαθύ χρώμα, regular fit και μεγέθη από XS μέχρι 4XL,
Κωδικοί Rockstar, Cosmic, Sunday: glitter στάμπα, εξαιρετικά ανθεκτική ακόμα και στο πλύσιμο στο πλυντήριο, regular fit και μεγέθη από XS μέχρι 4XL,
Κωδικοί Vic Stars: με έμπνευση από τη Vic de Angelis του συγκροτήματος Manneskin, έχουν γυναικείο εφαρμοστό fit, glitter stars στάμπα και μεγέθη από XS μέχρι 4XL.

Always on Sunday STRAPS

To λανσάρισμα των Always on Sunday STRAPS για τσάντες περιλαμβάνει 5 looks. Όλα έχουν μήκος 1.40μ, πλάτος 4-5cm και περιλαμβάνουν αυξομειωτή που τους επιτρέπει να ταιριάζουν με όλους τους σωματότυπους

Always on Sunday SCRUNCHIES

Μια λαχταριστή σειρά scrunchies με πάνω από 30 κωδικούς συμπληρώνουν τη συλλογή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
31 / position1: 482 / position2: 767
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb