ENTERTAINMENT

Ποιος είναι ο κούκλος σύζυγος της Paris Hilton; Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τον Carter Reum

Η Paris Hilton και ο Carter Reum παντρεύτηκαν το 2021

Ποιος είναι ο κούκλος σύζυγος της Paris Hilton; Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τον Carter Reum
Nextweb Studio

Η Paris Hilton και ο Carter Reum ζουν μια απλή ζωή από τότε που έγιναν σύζυγοι, τόσο απλή όσο δε θα περίμενε κανείς για μια κληρονόμο ξενοδοχείου, DJ και αστέρι τηλεοπτικού ριάλιτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε ιδιωτικό κτήμα στο Λος Άντζελες στις 11 Νοεμβρίου 2021. Η νύφη και ο γαμπρός ήταν περιτριγυρισμένοι από την οικογένεια και τους φίλους τους, συμπεριλαμβανομένων των Kim Kardashian, Emma Roberts, Kyle Richards και Nicole Richie.

Η Hilton και ο Reum ξεκίνησαν να βγαίνουν τον Νοέμβριο του 2019 και αρραβωνιάστηκαν τον Φεβρουάριο του 2021. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στα δύο χρόνια που ακολούθησαν, η Hilton και ο Reum καλωσόρισαν δύο παιδιά μαζί. Απέκτησαν πρωτότοκο γιο, τον Phoenix Barron Hilton Reum, μέσω παρένθετης μητέρας τον Ιανουάριο του 2023 και ανακοίνωσαν τον ερχομό της κόρης τους London τον Νοέμβριο του ίδιου έτους.

Είναι επιχειρηματίας και επιχειρηματίας

Το 2016, ο Reum και ο αδελφός του, Courtney, συνίδρυσαν το M13, αποστολή του οποίου είναι να «βοηθήσει τους ιδρυτές να λάβουν καλύτερες αποφάσεις και να κερδίσουν στην κατηγορία τους», σύμφωνα με το LinkedIn της εταιρείας.

Σύμφωνα με το LinkedIn του Reum, εργάστηκε στο παρελθόν στη Goldman Sachs στο τμήμα επενδυτικής τραπεζικής από το 2004 έως το 2006. Μερικοί από τους πελάτες του ήταν οι Under Armour και Vitamin Water.

Έχει μια κόρη με τη σταρ reality Laura Bellizzi

Ο Reum έχει μια κόρη με την πρώην σταρ ριάλιτι, Laura Bellizzi, η οποία εμφανίστηκε στην εκπομπή Secrets of Aspen το 2010 στο VH1. Ένας εκπρόσωπος του Reum επιβεβαίωσε την είδηση σε ένα ρεπορτάζ του Page Six λίγες μέρες αφότου ο ίδιος και η Hilton παντρεύτηκαν.

Σύμφωνα με νομικά αρχεία που κατατέθηκαν το 2020 και είδε το πρακτορείο, ο Reum δεν έκανε ποτέ τεστ πατρότητας, αλλά υπέγραψε ένα έγγραφο που αναγνώριζε ότι είναι ο πατέρας.

«Οι άνθρωποι για τους οποίους έχει σημασία αυτή η ιστορία, την ήξεραν εδώ και 10 χρόνια», είπε ένας εκπρόσωπος της Reum. "Ο Κάρτερ υποστηρίζει αυτό το παιδί. Αν και δεν έχει παραδοσιακή σχέση πατέρα-κόρης μαζί της, την φρόντισε από τότε που γεννήθηκε και θα συνεχίσει να το κάνει".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
8 / position1: 150 / position2: 526
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb