ENTERTAINMENT

To πρώτο power couple του Hollywood μας πάει πίσω στο 1919

Μια ιστορία που δεν έληξε καλά
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
To πρώτο power couple του Hollywood μας πάει πίσω στο 1919
collage

Συχνά αποκαλούμενοι το πρώτο ισχυρό ζευγάρι του Χόλιγουντ, ο Douglas Fairbanks και η Mary Pickford ήταν σούπερ σταρ του βωβού κινηματογράφου που δεν ήταν μόνο ηθοποιοί αλλά και παραγωγοί που ίδρυσαν μαζί με τον Charlie Chaplon την επιτυχημένη εταιρεία United Artists.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ζευγάρι είχε μάλιστα και μια ενιαφέρουσα ιστορία - χώρισαν τους τότε αντίστοιχους συζύγους τους για να παντρευτούν το 1919, αλλά μέχρι το 1931, υπήρξαν ρωγμές στη σχέση τους...

Στη συνέχεια, ο Fairbanks πήγε σε ένα πάρτι και συνάντησε εκεί τη λαίδη Sylvia Ashley, τη σύζυγο του κληρονόμου του Earl of Shaftsbury, Anthony Ashley-Cooper. Ο Fairbanks την ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα και έκανε πολύ δυστυχισμένη την γυναίκα του, μέχρι που τελικά της έστειλε ένα μήνυμα από την Ευρώπη ότι δεν θα επέστρεφε.

Η Pickford διέρρευσε το τηλεγράφημα σε έναν διαβόητο αρθρογράφο κουτσομπολιού και υπέβαλε αίτηση διαζυγίου το 1933. Την επόμενη χρονιά, ο Anthony Ashley-Cooper χώρισε τη γυναίκα του.

Ο Fairbanks και η Ashley δεν έχασαν καιρό, παντρεύτηκαν τον Μάρτιο του 1936 όταν ήταν 52 και 31 ετών, αντίστοιχα. Σύμφωνα με το «The Grit in the Pearl: The Scandalous Life of Margaret, Duchess of Argyll», της Lyndsy Spence, η τιμητική δούκισσα ήταν φίλη με το ζευγάρι, αλλά πίστευε ότι ήταν «παθολογικά ζηλιάρης» και μετά βίας την άφηνε να βγει μόνη της. Παρόλα αυτά, έμειναν μαζί μέχρι το θάνατό του το 1939. Η Ashley θα παντρευόταν άλλες τρεις φορές. Ο σύζυγος Νο. 4 ήταν ο Clark Gable!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 183 / position2: 698
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb