ENTERTAINMENT

Διάσημοι που πέθαναν τη μέρα των Χριστουγέννων

Πρόσωπα αγαπημένα της showbiz
Από το NEWSROOM
Διάσημοι που πέθαναν τη μέρα των Χριστουγέννων
collage

Κι όμως στις 2 περιπτώσεις, είναι αδιανόητο πως αυτές οι φωνές που ταυτίστηκαν με τα Χριστούγεννα έσβησαν στις 25 Δεκέμβρη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Charlie Chaplin

Σε ένα κείμενο που δημοσιεύτηκε δύο ημέρες μετά τον θάνατό του την ημέρα των Χριστουγέννων το 1977, το Variety αποκάλεσε τον Charlie Chaplin (ή τον Σερ Charlie όπως ήταν τα τελευταία επτά χρόνια της ζωής του, αφού είχε ανακηρυχθεί ιππότης από τη Βασίλισσα Ελισάβετ Β' το 1970) "το μεγαλύτερο ηθοποιό κωμικών στην ιστορία του κινηματογράφου».

Γνωστός για τους ρόλους του σε βωβές ταινίες, ο Chaplin είχε μια ζωή γεμάτη περιπέτεια, συμπεριλαμβανομένου ενός Όσκαρ το 1928 και ενός άλλου το 1972 για τα επιτεύγματά του στον κινηματογράφο. Ο Chaplin μετακόμισε στην Ελβετία, όπου πέθανε, περιτριγυρισμένος από την οικογένεια, το πρωί των Χριστουγέννων.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Charlie Chaplin (@charliechaplinofficial)

George Michael

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε κανένα μπαρ ή κανένα ραδιόφωνο το Δεκέμβριο, δεν μπορείτε να ξεφύγετε από το κλασικό "Last Christmas" των Wham!  Είναι λοιπόν ειρωνικό το γεγονός ότι ο τραγουδιστής George Michael πέθανε την ημέρα των Χριστουγέννων το 2016. Τον ανακάλυψε ο επί πέντε χρόνια φίλος του, ο οποίος είπε στην Telegraph: "Υποτίθεται ότι θα πηγαίναμε σε χριστουγεννιάτικο δείπνο. Πήγα εκεί για να τον ξυπνήσω και μόλις είχε φύγει, ξαπλωμένος ήσυχος στο κρεβάτι... Ο George ανυπομονούσε για τα Χριστούγεννα, το ίδιο κι εγώ. Τώρα όλα έχουν τελειώσει..."

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη George Michael (@georgemofficial)

Eartha Kitt

Η νεκρολογία της στους New York Times ανέφερε ότι είχε ξεκινήσει τη μακρά καριέρα της τη δεκαετία του 1940 ως χορεύτρια, πριν ασχοληθεί με το Μπρόντγουεϊ, το Χόλιγουντ και τη μουσική βιομηχανία.  Αλλά μέχρι τα 81 της, η Kitt έπασχε από προχωρημένο καρκίνο. Πέθανε στο σπίτι της την ημέρα των Χριστουγέννων το 2008, έχοντας στο πλευρό της την κόρη της Kitt Shapiro.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eartha kitt (@eartha_kitt)

James Brown

Ο Νονός της Soul James Brown κατάφερε να κάνει σχεδόν τόσα πρωτοσέλιδα στον θάνατο όσο και στη ζωή. Αυτό οφείλεται στο ότι πράγματα που συνέβησαν –ή δεν έγιναν– ακριβώς πριν και μετά τον θάνατό του την ημέρα των Χριστουγέννων του 2006 ήταν κάπως περίεργα.

Μπορεί να υπάρχουν απολύτως λογικές εξηγήσεις για τα πάντα, αλλά χωρίς να τις γνωρίζουν, οι άνθρωποι άρχισαν να κάνουν ερωτήσεις. Ακόμη και μια δεκαετία μετά τον θάνατό του, ο γιατρός που υπέγραψε στην πραγματικότητα το πιστοποιητικό θανάτου του James Brown, ο Marvin Crawford, σκέφτηκε πως κάτι περίεργο συνέβη γιατί, υπέστη μεν μια μικρή καρδιακή προσβολή. Αλλά υπό τη θεραπεία, ο Crawford λέει ότι η κατάσταση του Brown είχε αρχίσει πραγματικά να βελτιώνεται...

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη James Brown (@jamesbrown)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 36 / position2: 2706
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb