ENTERTAINMENT

Συγκατοίκησαν όταν εκείνη ήταν 15 κι εκείνος 25: Πασίγνωστο ζευγάρι, γονείς διάσημης ηθοποιού

Παντρεύτηκαν 2 φορές!
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Συγκατοίκησαν όταν εκείνη ήταν 15 κι εκείνος 25: Πασίγνωστο ζευγάρι, γονείς διάσημης ηθοποιού
Collage

Οι γονείς της Dakota Johnson παντρεύτηκαν το 1989 για δεύτερη φορά. Έκαναν για πρώτη φορά έναν αμφιλεγόμενο γάμο το 1976 (η Melanie ήταν 15 όταν μετακόμισαν μαζί και παντρεύτηκαν όταν εκείνη ήταν 18) και αναζωπύρωσαν το ειδύλλιό τους πολλά χρόνια αργότερα. Η Melanie κέρδισε μια Χρυσή Σφαίρα για το Working Girl το ’89 και το Don’s Miami Vice συνεχιζόταν. Η Dakota γεννήθηκε το ίδιο φθινόπωρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν η Melanie Griffith κοίταξε για πρώτη φορά τον σταρ του Miami Vice, Don Johnson, νόμιζε ότι ήταν «το πιο όμορφο άτομο [που είχε δει] ποτέ».

Ήταν το 1972 και ο Don Johnson εργαζόταν για την ταινία The Harrad Experiment. Ακολούθησε ένα φανταστικό σχολείο όπου οι μαθητές έμαθαν για τη σεξουαλικότητα και πειραματίστηκαν μεταξύ τους.

Ο Don Johnson πρωταγωνιστούσε μαζί με τη μητέρα της Melanie Griffith, Tippi Hedren. Ενώ η ταινία ήταν κάπως αμφιλεγόμενη λόγω της σeξουαλικης πλοκής της, η σχέση που άνθισε στο σετ κυριάρχησε στα πρωτοσέλιδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Melanie Griffith ήταν 14 ετών τότε και δούλευε ως extra στην ταινία όταν γνώρισε τον Don Johnson. Η Hedren ένιωσε «απόλυτο πανικό» στη σκέψη ότι η έφηβη κόρη της θα ερωτευόταν τον Don Johnson, ο οποίος τότε ήταν 22 ετών.

"Ήμουν δύσπιστος λόγω της ηλικίας της, αλλά ήταν πιο γυναίκα από τα περισσότερα κορίτσια με τα οποία έβγαινα έξω. Η πρώτη μας φορά δεν ήταν στο πίσω κάθισμα ενός αυτοκινήτου, όπως οι άνθρωποι της γενιάς των γονιών μας. τουλάχιστον ήμασταν εκ των προτέρων σχετικά με αυτό", είπε αργότερα ο Don Johnson στο People. Mετακόμισαν μαζί σε νέο σπίτι όταν εκείνη ήταν 15 ετών και αρραβωνιάστηκαν στα 18α γενέθλιά της, παντρεύτηκαν το 1976, ανέφερε το People. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 147 / position2: 559
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb