ENTERTAINMENT

Έγκυος διάσημη ηθοποιός και μοντέλο

Το επιβεβαίωσε το post της φίλης της
Από το NEWSROOM
Έγκυος διάσημη ηθοποιός και μοντέλο
Nextweb Studio

Η Selena Gomez είχε μια γλυκιά αντίδραση στην καλή της φίλη Ashley Benson που περιμένει το πρώτο της παιδί και πόσταρε ένα στόρι!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η σταρ του Only Murders in the Building δημοσίευσε στο Instagram Story της την Πέμπτη μια αναδρομική φωτογραφία της με τη συμπρωταγωνίστριά της στο Spring Breakers στα γυρίσματα του αστυνομικού θρίλερ του 2012, στο οποίο πρωταγωνιστούν επίσης η Vanessa Hudgens και η Rachel Korine.

Η φωτογραφία δείχνει τη Selena με το χέρι της γύρω από την Benson, η οποία έχει το χέρι της γύρω από τη μέση της Selena ενώ ακουμπά το άλλο της χέρι στο στομάχι της. Οι φίλες φορούν μπικίνι τοπ και φωτεινά σορτς πάνω από το μπικίνι τους.

Selena Gomez

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ο άγγελός μου έχει έναν άγγελο», έγραψε η Gomez στη λεζάντα της φωτογραφίας. "Συγχαρητήρια @ashleybenson."

Η σταρ του Pretty Little Liars και ο κληρονόμος του πετρελαίου Brandon Davis έχουν παντρευτεί, σύμφωνα με αναφορές, στις 8 Νοεμβρίου. Οι εκπρόσωποί τους δεν έχουν κάνει κάποιο σχόλιο. Αλλά ενώ η Ashley, 33, και ο Brandon, 44, κράτησαν σιγή ιχθύος για τον γάμο τους, η μητέρα της ηθοποιού των Spring Breakers, Shannon Benson, μοιράστηκε μια φωτογραφία στο Instagram δύο ατόμων που φορούσαν βέρες γάμου. Έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της, "October...#october #octoberwasgood"

Αυτό είναι μόνο το τελευταίο νέο για τους νεόνυμφους, ενώ μια μέρα πριν έγινε γνωστό ότι η Ashley είναι έγκυος στο πρώτο μωρό της και του Brandon. Μάλιστα, το ζευγάρι εθεάθη πρόσφατα στον εκθεσιακό χώρο και το κατάστημα του Babylist στο Beverly Hills, με την κοιλιά της ηθοποιού εμφανώς φουσκωμένη.

View this post on Instagram

A post shared by Ashley Benson (@ashleybenson)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 285 / position2: 806
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb