ENTERTAINMENT

Διάσημες φιλίες του Hollywood που άντεξαν στο χρόνο

Ποιοι είναι οι celebrity κολλητοί που πρέπει να ξέρεις

Διάσημες φιλίες του Hollywood που άντεξαν στο χρόνο
Nextweb Studio

Είναι πάντα δύσκολο να βρεις έναν αληθινό φίλο, ακόμα και για έναν απλό άνθρωπο, πόσο μάλλον για μια διασημότητα που ζει στο Χόλιγουντ, δεδομένου ότι η σόου μπίζνες είναι γεμάτη ανταγωνισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακόμη και ανάμεσα σε διάσημους ανθρώπους, υπάρχουν πραγματικοί φίλοι που δε διασκεδάζουν απλώς μαζί, αλλά υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον σε δύσκολες στιγμές. Οι φιλίες τους κρατούν χρόνια και φαίνεται ότι τίποτα δεν μπορεί να τους χωρίσει!

Drew Barrymore & Cameron Diaz

Η φιλία μεταξύ της Drew Barrymore και της Cameron Diaz ξεκίνησε πριν από 20 χρόνια στα γυρίσματα του Charlie’s Angels. Όπως η ίδια η Barrymore σημείωσε, «Έχουμε βιώσει γέννηση, ζωή, θάνατο, γάμο, διαζύγιο - καλά και κακά, δουλειά, φίλοι, γκόμενοι, ταξίδια - δεν υπάρχει τίποτα που δεν έχουμε κάνει μαζί», αποδεικνύοντας αυτή την αληθινή φιλία στο Χόλιγουντ υπάρχει πραγματικά.

Hugh Jackman & Ryan Reynolds

Οι δυο ηθοποιοί πρωτογνωρίστηκαν και έγιναν φίλοι στα γυρίσματα της ταινίας X-Men Origins: Wolverine του 2009. Το δίδυμο έχει χαρακτηριστεί «frenemies» από τα μέσα ενημέρωσης επειδή κάνουν συνέχεια αστεία και φάρσες ο ένας στον άλλο. Για παράδειγμα, ο Reynolds δημοσίευσε ένα βίντεο του φορώντας αστείες κάλτσες με το πρόσωπο του Jackman.

Jane Fonda & Lily Tomlin

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το δίδυμo αυτό θεωρείται μια από τις πιο μακροχρόνιες φιλίες στο Χόλιγουντ - η σχέση τους κρατάει για περισσότερα από 40 χρόνια! Οι δυο τους δεν εργάζονται απλώς μαζί, αλλά συμμετέχουν επίσης σε κοινωνικές δραστηριότητες και παρακολουθούν εκδηλώσεις στο κόκκινο χαλί μέχρι σήμερα.

Shay Mitchell & Ashley Benson

Τα 2 αστέρια του Pretty Little Liars, η Shay Mitchell και η Ashley Benson έχουν γίνει η επιτομή των «καλύτερων φίλων για πάντα» από το 2010. Αν και η σειρά τελείωσε το 2017, το δίδυμο εξακολουθεί να μοιράζεται βίντεο όπου διασκεδάζουν μαζί.

Kendall Jenner & Gigi Hadid

Η Kendall Jenner και η Gigi Hadid δεν είναι μόνο φίλες της πασαρέλας - το δίδυμο είναι μαζί από την εφηβεία τους. Ζούσαν η μία κοντά στην άλλη στο Λος Άντζελες και φέτος γιορτάζουν 12 χρόνια φιλίας. Οι 2 εθεάθησαν πιασμένες χέρι-χέρι στο Met Gala το 2021 και άλλες φορές από τότε!

Robert De Niro & Martin Scorsese

H φιλία τους κρατάει για περισσότερα από 50 χρόνια! Άρχισαν να συνεργάζονται στενά μεταξύ τους το 1973, αλλά γνωρίζονται πολύ περισσότερο από τότε που ήταν 16 ετών. Όπως λέει ο De Niro, «Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό που έχω τόσο μεγάλη σχέση μαζί του».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 436 / position2: 1584
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb