SHOPPING

To UltraRange Exo Hi Gore‑Tex MTE‑3 της Vans συνδυάζει το στυλ με την άνεση και τη λειτουργικότητα

Με έμπνευση από το αθλητικό στυλ, το νέο σχέδιο της Vans φοριέται όλη την ημέρα

Δημοσίευση ΔΕΚ 06, 2023
To UltraRange Exo Hi Gore‑Tex MTE‑3 της Vans συνδυάζει το στυλ με την άνεση και τη λειτουργικότητα

Αντλώντας έμπνευση από τον δυναμικό τρόπο ζωής των action sport αθλητών, η Vans αξιοποίησε την πολύτιμη γνώμη τους, για να δημιουργήσει το UltraRange™ Exo Hi Gore-Tex MTE-3.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρόκειται για μια σημαντική προσθήκη στη σειρά MTE της Vans με ολοκαίνουργιο σχεδιασμό που συνδυάζει άψογα τη λειτουργικότητα ενός προϊόντος με το στυλ, για να υποστηρίξει την καθημερινότητα ενός αθλητή.

Σχεδιασμένο με βάση την καθημερινή ρουτίνα και τις περιπέτειες ενός αθλητή που ασχολείται με τα action sport, το UltraRange™ Exo Hi Gore-Tex MTE-3 αναδεικνύει τρεις βασικές αρχές σε τεχνολογία υποδημάτων: εξαιρετική επένδυση που εξασφαλίζει ζεστασιά, αξιόπιστη πρόσφυση για όλα τα εδάφη και αδιάβροχη κατασκευή που αψηφά τα απρόβλεπτα καιρικά φαινόμενα που αντιμετωπίζει κατά τη διάρκεια της ημέρας.

“Λατρεύω την άνεση και υποστήριξη που προσφέρουν τα UltraRange Hi Goretex MTE. Εκτός από την προφανή outdoor χρήση, τα φοράω συχνά για να κάνω δουλειές ή να κάνω μεγάλες βόλτες στην περιοχή που μένω”, μοιράστηκε ο snowboarder της Vans Jake Kuzyk. “Το Βανκούβερ μπορεί να είναι πολύ βροχερό τους χειμερινούς μήνες, οπότε αποτελεί την ιδανική λύση ενός παπουτσιού που μπορείς απλά να το φορέσεις χωρίς δεύτερη σκέψη”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Vans UltraRange Exo Hi Gore-Tex MTE-3 διαθέτει την επένδυση Duratherm της Gore-Tex, ένα ελαφρύ, μη υφασμένο θερμομονωτικό ύφασμα για ζεστασιά και άνεση. Το περίβλημα του, ενισχυμένο με την πρωτοποριακή επένδυση της Gore-tex, εγγυάται πλήρη αδιάβροχη προστασία, διατηρώντας παράλληλα την ικανότητα αναπνοής. Μια πρόσφατα ανανεωμένη εξωτερική σόλα από σύνθεση καουτσούκ για κρύο καιρό, προσφέρει σταθερή πρόσφυση τόσο σε συνθήκες υγρασίας όσο και σε ξηρές συνθήκες.

Το Vans UltraRange Exo Hi Gore-Tex MTE-3 είναι πλέον διαθέσιμο στα επίσημα καταστήματα της Vans, στο The Mall Athens, στο Golden Hall, στο Athens Metro Mall, στο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη, στο Nicosia Mall και το My Mall στην Κύπρο, καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής.

Σχετικά με τη Vans

Η Vans®, brand της εταιρείας VF  (NYSE: VFC), είναι ένα αυθεντικό action sport brand υπόδησης, ένδυσης και αξεσουάρ. Οι αυθεντικές συλλογές της  Vans® πωλούνται σε 97 χώρες μέσω ενός δικτύου θυγατρικών εταιρειών και διανομέων. Η Vans® διαθέτει περισσότερα από 2.000 καταστήματα λιανικής παγκοσμίως. To brand προωθεί τη δημιουργική αναζήτηση μέσω της νεανικής street κουλτούρας, των action sports, της τέχνης και της μουσικής, προσφέροντας προοδευτικές πλατφόρμες σε φυσικό και διαδικτυακό χώρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
4 / position1: 309 / position2: 1341
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb