ENTERTAINMENT

Το πιο ετερόκλητο ζευγάρι του Hollywood έχει 30 χρόνια διαφορά και έμεινε μαζί για δυο μήνες

Οι δυο celebrities που έζησαν μια σύντομη ιστορία αγάπης, παρά τις έντονες διαφορές τους

Το πιο ετερόκλητο ζευγάρι του Hollywood έχει 30 χρόνια διαφορά και έμεινε μαζί για δυο μήνες
Nextweb Studio

Ο Bill Murray, που είναι 72 ετών, φέρεται να πέρασε ένα διάστημα 3 περίπου μηνών, όπου έβγαινε ραντεβού με την τραγουδίστρια του Milkshake, τη 43χρονη Kelis, σύμφωνα με την US Sun.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο ηθοποιός των Ghostbusters έχει εντοπιστεί σε πολλές εκπομπές της Kelis και πηγές λένε ότι οι δυο τους «ήρθαν κοντά για λίγο».

Η Kelis έχασε τον δεύτερο σύζυγό της Mike Mora από καρκίνο το 2022, και η πηγή είπε ότι έτσι συνδέθηκαν: «Έχουν επίσης και οι δύο ένα κοινό: πέρασαν σχετικά πρόσφατα πένθος και έχουν αυτόν τον κοινό δεσμό μεταξύ τους… Ό,τι κι αν είναι αυτό που τους έφερε κοντά, και όσο απίθανο κι αν φαίνεται, είναι και οι δύο ελεύθεροι και διασκεδάζουν παρά την αρκετά μεγάλη διαφορά ηλικίας».

Θυμίζουμε ότι προ δύο ετών και ο Murray, έχασε την πρώην σύζυγό του, Jennifer Butler.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρόλα αυτά, η σχέση δεν κράτησε πολύ και πριν μερικούς μήνες χώρισαν. «Ο Bill και η Kelis αγαπούσαν πολύ ο ένας τον άλλον - και εξακολουθούν να αγαπιούνται, αλλά τα πράγματα απλώς ήρθαν στον δρόμο τους», είπε ένας από τους κοινούς φίλους τους.

«Και οι δύο έχουν φορτωμένα προγράμματα και μετά από ένα ρομαντικό ανεμοστρόβιλο αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Ελπίζουν να παραμείνουν φίλοι αλλά και σχεδιάζουν να συνεχίσουν τη ζωή τους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 131 / position2: 608
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb