CELEBS

Σήμερα έχει Όσκαρ και μια λαμπερή καριέρα, όμως κάποτε ήταν άστεγη

Μια ξεχωριστή περίπτωση ψυχικού σθένους και αποφασιστικότητας στο Hollywood

Σήμερα έχει Όσκαρ και μια λαμπερή καριέρα, όμως κάποτε ήταν άστεγη
Nextweb Studio

Η Hilary Swank είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση celebrity, έχοντας στο ενεργητικό της πολλές επιτυχημένες ταινίες και πολλές διακρίσεις, όμως πέρασε πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρά το γεγονός ότι είναι 2 φορές βραβευμένη με Όσκαρ, η Swank έδωσε προτεραιότητα στην οικογένειά της και έκανε ένα διάλειμμα από το Χόλιγουντ για 3 χρόνια, επάνω στο απόγειο της καριέρας της για να φροντίσει τον άρρωστο πατέρα της.

Η Hilary Swank γεννήθηκε στο Λίνκολν της Νεμπράσκα στις 30 Ιουλίου 1974. Πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της πρώιμης ζωής της σε ένα πάρκο τρέιλερ στο Μπέλινγκχαμ της Ουάσιγκτον. Σε ηλικία 15 ετών, η Hilary Swank άφησε το σχολείο για να ακολουθήσει την υποκριτική. Ενώ κάποιοι από τους καθηγητές της ήταν υποστηρικτικοί, άλλοι την αποθάρρυναν, ​​με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει τις σπουδές της. Αργότερα, το 1990, οι γονείς της χώρισαν. Χωρίς μέρος για να μείνει και λίγα χρήματα, η Χίλαρι και η μητέρα της μετακόμισαν στην Καλιφόρνια για να ακολουθήσει την καριέρα της ως ηθοποιός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μητέρα και κόρη ήταν αρχικά άστεγες και κοιμήθηκαν στο αυτοκίνητό τους για αρκετές εβδομάδες κι έπειτα ένας φίλος τους πρόσφερε ένα άδειο σπίτι για να κοιμηθούν το βράδυ. Παρά την έλλειψη επίπλων, κοιμήθηκαν σε στρώματα αέρα και έφυγαν το πρωί για να δώσουν το χώρο στον φίλο να πουλήσει το σπίτι. Τελικά, ως αποτέλεσμα της ανθεκτικότητας και της σκληρής δουλειάς της, κατέληξε να πρωταγωνιστεί σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές στις αρχές της δεκαετίας του 1990, κάτι που τελικά οδήγησε στην επιτυχία της στη βιομηχανία του θεάματος.

Επιπλέον, η Χίλαρι απέκτησε τον πρωταγωνιστικό ρόλο της ως τρανσέξουαλ αγόρι στο Boys Don’t Cry, κάτι που της χάρισε ένα Όσκαρ. Έγινε μια ηθοποιός με μεγάλη εκτίμηση, λαμβάνοντας ένα αστέρι στο Hollywood Walk of Fame, 1 ακόμη βραβείο Όσκαρ και πολλές ακόμα διακρίσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 149 / position2: 971
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb