ΕΞΟΔΟΣ

Μυηθείτε στη φιλοσοφία του Beefbar Athens μέσα από το Beefbar Experience Menu


Δημοσίευση ΔΕΚ 04, 2023
Μυηθείτε στη φιλοσοφία του Beefbar Athens μέσα από το Beefbar Experience Menu

To Beefbar Athens, δημιούργημα του entrepreneur Riccardo Giraudi που ξεκίνησε από το Μόντε Κάρλο και έχει ήδη κατακτήσει τη food & beverage σκηνή της Αθήνας, παρουσιάζει το Beefbar Experience Menu.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το εστιατόριο που έχει καθιερωθεί ως the place to be για τους λάτρεις του fine dining, έχει δημιουργήσει ένα ειδικό μενού με τα signature Beefbar πιάτα, ιδανικό για να ξεναγήσει τους επισκέπτες σε μια μοναδική εμπειρία γεμάτη αντιθέσεις και ευφάνταστους συνδυασμούς υλικών.

Τα mini big K – τα signature mini burgers με Kοbe beef –, τα lobster tacos, ο γύρος από Kοbe αλλά και οι ιδιαίτερες kale και salmon salad, είναι μερικά από τα street food πιάτα του Experience Menu που μπορούν να επιλέξουν οι επισκέπτες.

Από τις comfort food προτάσεις με luxury twist, σημείο αναφοράς για το Beefbar Athens, δεν γινόταν να λείπουν μεταξύ άλλων το paradis pepper filet - το μοσχαρίσιο φιλέτο με κρούστα από πιπέρι και Paradise σως πιπεριού - η μοσχαρίσια tagliata, αλλά και το νέο Big K με την ανατρεπτική Beefbar Relais Sauce. Το φιλέτο τσιπούρας είναι ιδανικό για όσους αναζητούν μια γευστική και ταυτόχρονα ανάλαφρη επιλογή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το κοσμοπολίτικο ταξίδι γεύσεων «κλείνει» με τα εντυπωσιακά επιδόρπια του Beefbar Athens: το gelato Mantecato με τα λαχταριστά toppings ή την τριλογία από χειροποίητες τάρτες.

Το Experience Menu θα είναι διαθέσιμο από τις 4 Δεκεμβρίου*, και όσοι επιθυμούν να το απολαύσουν μπορούν να πραγματοποιήσουν την κράτησή για τις 19:00 & 19:30 και να αφεθούν σε ένα κορυφαίας ποιότητας μενού με τη χαρακτηριστική ταυτότητα του Beefbar Athens, μόνο με 65€/άτομο και συνοδευόμενο από ένα ποτήρι κρασί με επιπλέον 10€/ποτήρι. Αυτό το tailor made menu θα ανανεώνεται κάθε μήνα, με σκοπό να παρέχει στους πιστούς φίλους του Beefbar Athens μια ολοκληρωμένη εμπειρία γευσιγνωσίας.

 

Let the Experience begin!

*Beefbar Experience Menu: Καθημερινά, για τις κρατήσεις των 19:00 & 19:30 (65€/άτομο), με τη σχετική αναφορά για το Experience Menu κατά την τηλεφωνική κράτηση.


Τηλέφωνο: +30 210 96 70 700
Απόλλωνος 40 (Four Seasons Astir Palace) Βουλιαγμένη, Αθήνα
www.beefbar.com


Για περισσότερα νέα, ακολουθήστε το Beefbar Athens στο Facebook & Instagram

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 1046 / position2: 2120
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb