ENTERTAINMENT

Όταν η Taylor Swift «παγιδεύτηκε» σε ένα ερωτικό τρίγωνο εκδίκησης

Τα τραγούδια-απαντήσεις και το τρίτο πρόσωπο

Όταν η Taylor Swift «παγιδεύτηκε» σε ένα ερωτικό τρίγωνο εκδίκησης
@TAYLORSWIFT

H Taylor Swift ποτέ δεν αποκάλυψε, επιβεβαίωσε ή έστω υπαινίχθηκε πραγματικά για ποιον γράφτηκε ή εμπνεύστηκε το τραγούδι της "Better Than Revenge".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αλλά λέγεται, με βάση το χρονοδιάγραμμα και ορισμένες αναφορές στο τραγούδι, ότι μπορεί να το έγραψε για τα τότε συναισθήματά της προς την ηθοποιό Camilla Belle.

Η Camilla Belle έβγαινε με τον Joe Jonas λίγο αφότου χώρισε με την Taylor το 2008. Εμφανίστηκε στο βίντεο «Lovebug» των Jonas Brothers.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πώς πήγε το πράγμα: Η Taylor Swift και ο Joe Jonas έβγαιναν ραντεβού το 2008, αλλά εκείνος φέρεται να χώρισε μαζί της μετά από ένα τηλεφώνημα 27 δευτερολέπτων. Κυκλοφόρησε το τραγούδι "Forever & Always", το οποίο φημολογήθηκε ότι αφορούσε τον Joe και τη σχέση τους. Στη συνέχεια, κυκλοφόρησε το τραγούδι των Jonas Brothers "Much Better" και φαινομενικά έκανε μια ανασκόπηση στην Taylor με τους στίχους, "I get a rep for breakin' hearts / Now I'm done with superstars / And all the tears on her guitar / I'm not bitter». Ο Joe άρχισε να βγαίνει με την Camilla Belle στη συνέχεια.

Στη συνέχεια, η Taylor κυκλοφόρησε το "Better Than Revenge" σχολιάζοντας πάλι τον χωρισμό και τη νέα κοπέλα του Joe. Οι στίχοι περιελάμβαναν, "She's not a saint and she's not what you think / She's an actress, whoa / She's better known for the things that she does / On the mattress, whoa". Το τραγούδι αργότερα υπονοεί ότι η "ηθοποιός" έκλεψε κάτι (ή κάποιον) που ανήκε στην Taylor.

Η Camilla και ο Joe χώρισαν και ένας εκπρόσωπος ισχυρίστηκε ότι "δεν εμπλέκεται τρίτο άτομο". Ο Joe και η Taylor φαινομενικά έφτιαξαν τις σχέσεις τους τα τελευταία χρόνια και πιο πρόσφατα ο Joe άλλαξε τους στίχους στο "Much Better" για να πει ότι είναι "cool με τους σούπερ σταρ". Η Taylor ενημέρωσε επίσης τους στίχους στο "Better Than Revenge", για να πει "She's not a saint and she's not what you think / She's an actress, woah / He was a moth to the flame / She was holding the matches, woah"

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 149 / position2: 459
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb