ΕΞΟΔΟΣ

ΓΥΝΑΙΚΕΣ on the rocks


Δημοσίευση ΝΟE 29, 2023
ΓΥΝΑΙΚΕΣ on the rocks

Γυναίκες on the rocks. Τρείς γυναίκες, η Αναστασία Μουτσάτσου η Φωτεινή Βελεσιώτου και η Παρθενόπη Μπουζούρη, με την σκηνοθετική καθοδήγηση της Ελένης Γκασούκα, στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο από 29 Ιανουαρίου κάθε Δευτέρα στις 21:00.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η προφητική μουσικοθεατρική παράσταση που μας συγκλόνισε πριν από μερικά χρόνια όταν το κίνημα metoo,  δεν είχε καν ξεκινήσει και ο όρος «γυναικοκτονία», δε συμπεριλαμβανόταν στον δημόσιο λόγο, επιστρέφει στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.

Τρείς γυναίκες, η Αναστασία Μουτσάτσου η Φωτεινή Βελεσιώτου και η Παρθενόπη Μπουζούρη, με τη σκηνοθετική καθοδήγηση της Ελένης Γκασούκα, αποκαλύπτουν συναισθήματα ανομολόγητα και ιστορίες σκοτεινές, μέσ’ από σχέσεις κακοποιητικές για γυναίκες και παιδιά ανυπεράσπιστα σε μια κοινωνία που αρνείται να απαγκιστρωθεί από τα έμφυλα στερεότυπα και τον σε.ξισμό προσποιείται άγνοια  και επιλέγει να προστατέψει τον θύτη, καταδικάζοντας στην ντροπή τον φόβο και την απόγνωση το θύμα.

Άνθρωποι, εγκλωβισμένοι σε ρόλους αρχετυπικούς, που αδυνατούν να σπάσουν τα δεσμά της πατριαρχίας και να αναζητήσουν τον δρόμο προς την ελευθερία της αγάπης και της αλήθειας για να διαπιστώσουν μοιραία, πως στην ουσία η ζωή μας, είναι ένα ταξίδι εξερεύνησης των φωτεινών και των σκοτεινών πλευρών μας. Η διαδρομή έχει συμπληγάδες, δράκους και ερινύες. Στόχος μας είναι να τους νικήσουμε και να αγκαλιάσουμε τον αληθινό εαυτό μας που περιμένει να μας υποδεχτεί.
Μια μουσικοθεατρική παράσταση, όπου ο λόγος αγκαλιάζει μαγικά τη μουσική και τα τραγούδια, απογειώνοντας το συναίσθημα, με στόχο την κάθαρση μέσω της εξομολόγησης.   

Οι «Γυναίκες» θα μας ταξιδέψουν στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο ξεκινώντας τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024 και κάθε Δευτέρα στις 21:00, για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 236 / position2: 1358
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb