ENTERTAINMENT

H Serena Williams παραδέχεται «Δεν είμαι καλά» σε μια ευάλωτη ανάρτηση και μπράβο της

Να είστε ειλικρινείς με αυτό που νιώθετε
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
H Serena Williams παραδέχεται «Δεν είμαι καλά» σε μια ευάλωτη ανάρτηση και μπράβο της
X/@serenawilliams

Λίγες ώρες πριν κοινοποιήσει τη φωτογραφία με την κόρη της, η 42χρονη ανοίχτηκε σχετικά με την ψυχική της υγεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η αθλήτρια του τένις πήρε μερικές ανακουφιστικές αγκαλιές από την 3 μηνών κορούλα της, Adira River, την Τρίτη, αφού αποκάλυψε ότι περνούσε μια δύσκολη μέρα! Πόσταρε αυτή τη γλυκιά στιγμή στο X (πρώην Twitter), όπου τυλίγει την κόρη της με μια μπλε πουά κουβέρτα.

«Αυτό με κάνει τόσο χαρούμενη», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας. Λίγες ώρες πριν κοινοποιήσει τη φωτογραφία, η 42χρονη ανοίχτηκε σχετικά με την ψυχική της υγεία.

«Δεν είμαι καλά σήμερα. Και αυτό είναι ΟΚ. Κανείς δεν είναι ΟΚ κάθε μέρα. Αν δεν είσαι καλά σήμερα, είμαι μαζί σου», έγραψε. «Υπάρχει πάντα το αύριο 😘 Σ 'αγαπώ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Να είστε ειλικρινείς με αυτό που νιώθετε

Στην καθημερινότητά μας, μπορεί να μην νιώθουμε καλά όλη την ώρα. Για παράδειγμα, υπάρχουν στιγμές που η συναισθηματική μας κατάσταση είναι στα σκουπίδια λόγω προβλημάτων και διαφόρων θεμάτων. Και ενώ αισθάνεστε λυπημένοι, άλλοι μπορεί να ρωτήσουν, "Πώς τα πάτε;" Όταν έρχονται αντιμέτωποι με μια ερώτηση από άλλους που ρωτούν για την κατάστασή σας, οι περισσότεροι άνθρωποι μπορεί να έχουν την τάση να απαντήσουν ότι, ναι, "Είμαι καλά" ή "Είμαι καλά και εντάξει". Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι δεν νιώθεις καλά, αλλά αφού ντρέπεσαι ή δεν θέλεις να κάνεις τον εαυτό σου να δείχνεις ευάλωτος, λες στους άλλους ότι είσαι καλά ακόμα κι αν δεν είναι.

Υπάρχει πρόβλημα όταν γινόμαστε ανέντιμοι με τη συναισθηματική μας κατάσταση. Μπορούμε να έρθουμε σε σύγκρουση με τα συναισθήματά μας προσποιούμενοι ότι είμαστε σε καλή κατάσταση ενώ δεν είμαστε. Εφόσον είπατε στους άλλους ότι είστε καλά, οι άνθρωποι θα περιμένουν τώρα να συμπεριφέρεστε εντάξει και μπορεί να αισθάνεστε πίεση να διατηρήσετε την πρόσοψη. Είναι σαν να προσπαθείς να συμπεριφέρεσαι σαν κάποιον που δεν είσαι.

Πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι δεν πειράζει να μην είσαι καλά και να το πεις αυτό στους άλλους. Στη συνέχεια, υπάρχει λιγότερη πίεση και δεν χρειάζεται να συνεχίσετε μια πράξη για να κρύψετε αρνητικά συναισθήματα όπως θλίψη ή θυμό. Επίσης, λέγοντας ειλικρινά πώς νιώθετε, οι άνθρωποι θα είναι πιο πρόθυμοι να σας βοηθήσουν τώρα που ξέρουν ότι δεν νιώθετε καλά. Με το να είστε ειλικρινείς με την κατάσταση και τα συναισθήματά σας, έχετε επίσης την ευκαιρία να αντιμετωπίσετε οτιδήποτε σας κάνει να νιώθετε απογοητευμένοι και να ενεργήσετε σύμφωνα με αυτά για να λύσετε το πρόβλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 266 / position2: 606
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb