ENTERTAINMENT

Η Dolly Parton ξανά στην κορυφή: 7 τρελά πράγματα που δεν ήξερες για εκείνη

Κατέκτησε την κορυφή των charts στις ΗΠΑ με το νέο της άλμπουμ
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Η Dolly Parton ξανά στην κορυφή: 7 τρελά πράγματα που δεν ήξερες για εκείνη
Collage

Η country star κατέκτησε την κορυφή σε δύο λίστες των charts στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Η απόλυτη βασίλισσα της κάντρι μουσικής επιβεβαιώνει τον τίτλο της στα 77 της χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το άλμπουμ με τίτλο Rockstar, που κυκλοφόρησε τη 17η Νοεμβρίου, είναι το 49ο σόλο άλμπουμ της Dolly Parton το οποίο σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση της λίστας country και εκείνης της ροκ και εναλλακτικής μουσικής του περιοδικού Billboard.

Μερικά από αυτά τα γεγονότα θα σας εκπλήξουν απολύτως! Για παράδειγμα, δεν υπάρχει περίπτωση να μαντέψετε ποτέ την ποσότητα των περουκών που έχει! Ξέρετε επίσης πόσο καιρό είναι παντρεμένοι η Dolly και ο άντρας της;

Η Dolly έχει μερικά μυστικά τατουάζ.
Είναι αλήθεια! Αν δεν το ξέρατε αυτό, είναι επειδή δεν τους έχει δώσει μεγάλη δημόσια εμφάνιση. Η Dolly  συνήθως φοράει μακρυμάνικα πουκάμισα και φορέματα, τα οποία λίγο πολύ τα καλύπτουν. Όμως η τραγουδίστρια επιβεβαίωσε το «μυστικό» σε συνέντευξή της στο TODAY: «Έχω μερικά μικρά τατουάζ, αλλά έγιναν κυρίως για να καλύψουν ουλές», είπε η Dolly .

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dolly Parton (@dollyparton)

Η Dolly και ο σύζυγός της είναι παντρεμένοι για περισσότερα από 50 χρόνια.
Η Dolly και ο σύζυγός της Carl παντρεύτηκαν το 1966 και οι δυο τους είναι ερωτευμένοι από τότε!«Ήμασταν μαζί το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μας», είπε  στο People το 2018. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Eχει μουσική οικογένεια
Η Dolly στην πραγματικότητα μεγάλωσε με 11 (!!!) αδέρφια. Δύο από αυτούς δυστυχώς πέθανε, συμπεριλαμβανομένου του Floyd Parton, ενός από τους αδελφούς της Dolly που συνέγραψε πολλά από τα τραγούδια της σε όλη τη διάρκεια της καριέρας της. Πολλά από τα άλλα αδέρφια της, ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν και να κάνουν κατά καιρούς εμφανίσεις με την Ντόλι!

Κατέχει τρία ρεκόρ Γκίνες

Κατέχει τρία ρεκόρ Γκίνες: ένα για το "Most Decades With a Top 20 Hit on the US Hot Country Songs Chart", ένα για το "Most Hits στο US Hot Country Songs Chart By a Female Artist" και ένα για το "Most No. 1 Hits Hot Country USA" από μια γυναίκα καλλιτέχνη.

Η Dolly κοιμάται με το μακιγιάζ της!
Πρέπει να είναι πάντα έτοιμη για την κάμερα! Η Dolly βγάζει το μακιγιάζ της, μόνο τα πρωινά (μόνο για να το εφαρμόσει ξανά αμέσως μετά). 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dolly Parton (@dollyparton)

Η πρώτη αγάπη της Dolly ήταν ο Johnny Cash.
Είπε στο Nightline τα πάντα για την εμπειρία της στο Grand Ole' Opry του Nashville, όπου είδε τον Johnny Cash να παίζει για πρώτη φορά όταν ήταν έφηβη.

Η Dolly έγραψε τις δύο επιτυχίες της I Will Always Love You και Jolene την ίδια μέρα.
Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο The Bobby Bones Show, η Dolly Parton αποκάλυψε ότι έγραψε το τραγούδι της «Jolene» την ίδια μέρα που έγραψε το «I Will Always Love You».

Έχει πάνω από 300 περούκες

Τα μαλλιά της Dolly είναι τόσο εμβληματικά όσο και η φωνή της! Και σε μια εκδήλωση στο κόκκινο χαλί για τη σειρά της, Heartstrings, η σταρ δέχθηκε το φλέγον ερώτημα: Πόσες περούκες έχει; «Λοιπόν, φοράω μια διαφορετική, περίπου κάθε μέρα», είπε στο Out, «άρα πρέπει να έχω τουλάχιστον 365».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dolly Parton (@dollyparton)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
9 / position1: 237 / position2: 3105
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb