ENTERTAINMENT

Ο λόγος που η πρώην σύζυγος του Steve Harvey υπέβαλε μήνυση εναντίον του αλλά δεν έβγαλε πουθενά

Η σχέση τους ξεκίνησε αφότου ο Steve χώρισε από την πρώτη του σύζυγο
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Ο λόγος που η πρώην σύζυγος του Steve Harvey υπέβαλε μήνυση εναντίον του αλλά δεν έβγαλε πουθενά
Collage

Ο κωμικός, τηλεοπτικός παρουσιαστής και συγγραφέας μπεστ σέλερ των New York Times, Steve Harvey, παντρεύτηκε τη δεύτερη σύζυγό του, Mary Lee Harvey (το όνομα Shackleford), το 1996.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η σχέση τους ξεκίνησε αφότου ο Steve χώρισε από την πρώτη του σύζυγο, Marcia Harvey. Αρχικά, το ζευγάρι φαινόταν ερωτευμένο και ειχε μια σταθερή εικόνα κατά τη διάρκεια των εννέα ετών γάμου τους. Ωστόσο, αντιμετώπισαν κρυφά βαθιά προσωπικά ζητήματα, με αποτέλεσμα να χωρίσουν το 2005. Σε μια συνέντευξη του 2016 στο People, ο παρουσιαστής του "Family Feud" παραδέχτηκε ότι είχε παντρευτεί τη Mary για όλους τους λάθος λόγους, ιδιαίτερα τη μοναξιά, ενώ ανέλαβε την ευθύνη για την αποτυχία της σχέσης.

Το δεύτερο, ακατάστατο διαζύγιο του Steve του κόστισε 30 εκατομμύρια δολάρια και παραλίγο να τον αφήσει άφραγκο, με τη Mary να παίρνει τρία σπίτια και σημαντικές μηνιαίες πληρωμές για τη διατροφή των παιδιών.

Παρά τον οικονομικό διακανονισμό, συνέχισε να κυκλοφόρει βίντεο στο YouTube το 2011, εκφράζοντας τα παράπονά της και τους ισχυρισμούς εξαπάτησης εναντίον του Steve.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κατά τη διάρκεια της δεύτερης επετείου του γάμου τους, η Μαίρη ισχυρίστηκε μάλιστα ότι ανακάλυψε ένα γράμμα, που φέρεται να προέρχεται από την «ερωμένη» (και μελλοντική σύζυγο) του Steve, Marjorie Harvey.

Σημειωτέον, ο Steve υποστήριξε ότι οι αποκαλύψεις της Mary, είτε αληθινές είτε όχι, παραβίασαν τη ρήτρα σιωπής από τον διακανονισμό του διαζυγίου τους. Αυτή η παραβίαση οδήγησε τον κωμικό να μηνύσει τη Mary για συκοφαντική δυσφήμιση και περιφρόνηση του δικαστηρίου, με αποτέλεσμα να καταδικαστεί σε φυλάκιση 30 ημερών το 2013.

Αν και ο Steve θα περίμενε ότι αυτό θα έδινε τέλος στις διαφορές τους, δεν το έκανε. Το 2017, η Mary επανεμφανίστηκε με μήνυση εναντίον του, ισχυριζόμενη ακόμη πιο σοβαρές αξιώσεις από αυτές στις προηγούμενες δικαστικές διαμάχες τους.

Εκπροσωπούμενη από την ακτιβίστρια για τα πολιτικά δικαιώματα Essie Berry, η Mary Lee Harvey υπέβαλε μήνυση κατά του Steve Harvey το 2017. Η επιλογή της Mary για ακτιβίστρια αντί για έναν παραδοσιακό δικηγόρο ήταν αναπάντεχη. Το Entertainment Tonight ανέφερε ότι η μήνυση περιείχε μια μακρά λίστα με πολύ σοβαρές κατηγορίες εναντίον του πρώην συζύγου της, συμπεριλαμβανομένης της "δολοφονίας ψυχής".

Η Mary ισχυρίστηκε πως υποβλήθηκε από μια σειρά βασανιστηρίων, απειλής παιδιών, απαγωγών, σκόπιμης πρόκλησης συναισθηματικής δυσφορίας, παρενόχλησης και πολλά άλλα. Η κατάθεσή της εξηγούσε: "Η δολοφονία ψυχής επιτυγχάνεται με έναν συνδυασμό βασανιστηρίων, στέρησης και πλύσης εγκεφάλου". Η πρώην σύζυγος του Steve μοιράστηκε επίσης ότι μετά το διαζύγιό τους είχε υποστεί σημαντικό σωματικό και συναισθηματικό τραύμα, που οδήγησε την ιδια να προσπαθήσει να αυτοκτονήσει. Η αγωγή είχε σκοπό να τονίσει τον τρόπο με τον οποίο η πρώην σύζυγος του Steve επηρεάστηκε από το διαζύγιό τους.

Πέρα από τους αγώνες της για την ψυχική της υγεία, η ιδια κατηγόρησε επίσης τον Steve ότι σκόπιμα διέκοψε τη σχέση της με τον γιο τους, Γουίντον Χάρβεϊ, και ότι προκάλεσε σημαντικές απώλειες στα επιχειρηματικά της εγχειρήματα. Ζήτησε αποζημίωση 60 εκατομμυρίων δολαρίων για την υποτιθέμενη ταλαιπωρία που υπέστη. Πριν από την αγωγή της, η Μαίρη εξέφρασε επίσης δημόσια την επιθυμία της να δει τον Steve να φυλακίζεται.

Η αγωγή, ωστόσο, δεν προχώρησε στο νομικό σύστημα. Το 2018, το TMZ επιβεβαίωσε ότι ο δικαστής είχε απορρίψει την υπόθεση. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
9 / position1: 503 / position2: 889
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb