ENTERTAINMENT

Ζευγάρια διασήμων που αναγκάστηκαν να συνεχίσουν να δουλεύουν μαζί και μετά το χωρισμό τους

Και μάλιστα, κάποιοι έκαναν τα ζευγάρια στην οθόνη!

Ζευγάρια διασήμων που αναγκάστηκαν να συνεχίσουν να δουλεύουν μαζί και μετά το χωρισμό τους
Nextweb Studio

Εάν σκέφτεσαι πόσο χάλια μπορεί να είναι να έχεις σχέση με έναν συνάδελφό σου, να χωρίζετε και να πρέπει να δουλεύετε μαζί ... πάρε μια γεύση από τις αντίστοιχες εμπειρίες των celebrities!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Florence Pugh και ο Zach Braff χώρισαν στις αρχές του 2022, αλλά συνέχισαν να συνεργάζονται για το press release της ταινίας τους, A Good Person, στην οποία πρωταγωνίστησε η Florence και ο Zach έγραψε και σκηνοθέτησε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Dwayne "The Rock" Johnson και η Dany Garcia ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους το 2007, αλλά οι δυο τους συνέχισαν να διευθύνουν την εταιρεία παραγωγής τους, Seven Bucks, μαζί. Η Dany είναι παραγωγός σε πολλές από τις μεγαλύτερες ταινίες του Dwayne, συμπεριλαμβανομένων των Jungle Cruise, Black Adam, Baywatch και των ταινιών Jumanji. Η Dany μανατζάρει επίσης τον Dwayne και μαζί είναι κάτοχοι ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος XFL.

Η Lili Reinhart και ο Cole Sprouse είχαν σχέση για περίπου τρία χρόνια πριν χωρίσουν το 2020. Συνέχισαν να πρωταγωνιστούν μαζί στο Riverdale μέχρι να τελειώσει η σειρά το 2023.

Ο Johnny Galecki και η Kaley Cuoco έβγαιναν κρυφά από το 2008 έως το 2009 και έπαιξαν το ζευγάρι στο The Big Bang Theory, ταυτόχρονα. Συνέχισαν να πρωταγωνιστούν μαζί στη σειρά μέχρι το φινάλε της το 2019.

Η Sophia Bush και ο Chad Michael Murray αρραβωνιάστηκαν το 2004 λίγο αφότου το One Tree Hill άρχισε να προβάλλεται στην τηλεόραση και παντρεύτηκαν το 2005, αλλά χώρισαν το 2006. Συνέχισαν να εργάζονται μαζί και να παίζουν το ζευγάρι μέχρι που ο Chad έφυγε από το σειρά το 2009.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
10 / position1: 223 / position2: 383
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb