ENTERTAINMENT

Celebrities που νίκησαν τον καρκίνο

Διάσημοι που ήρθαν αντιμέτωποι με την επάρατη νόσο

Celebrities που νίκησαν τον καρκίνο
Nextweb Studio

Ο καρκίνος είναι μια ασθένεια που "χτυπά" οποιονδήποτε, χωρίς να ξεχωρίζει μόρφωση, οικονομική και κοινωνική τάξη, φύλο και ηλικία. Έτσι, έχουν υπάρξει πολλοί διάσημοι stars που πάλεψαν με την αρρώστια και μερικοί από αυτούς βγήκαν νικητές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δες ορισμένους από αυτούς που τα κατάφεραν!

Robert De Niro

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Χάρη σε τακτικές ιατρικές εξετάσεις, ο καρκίνος του προστάτη του ηθοποιού διαγνώστηκε σε πρώιμο στάδιο το 2003. Τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους, ο De Niro υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, μια τυπική επιλογή θεραπείας όταν ο καρκίνος δεν έχει εξαπλωθεί πέρα από τον προστάτη αδένα.

Sharon Jones

Ο καρκίνος του παγκρέατος χτύπησε την τραγουδίστρια της soul το 2013, οπότε υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και χημειοθεραπεία για να τον καταπολεμήσει. Η Jones ολοκλήρωσε την τελευταία της χημειοθεραπεία την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και επέστρεψε στη σκηνή μερικούς μήνες αργότερα.

Shannen Doherty

Η Doherty διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού το 2015 και δύο χρόνια αργότερα, υποβλήθηκε σε επανορθωτική επέμβαση. Μοιράστηκε δημόσια μια φωτογραφία της, του γιατρού της και της συζύγου του την εβδομάδα της επανορθωτικής επέμβασης με τη λεζάντα: "Δείπνο με τον Δρ Jay Orringer και την όμορφη σύζυγό του Jolynne. Αυτός ο άντρας μου κάνει εγχείρηση αυτή την εβδομάδα, λοιπόν, το δείπνο ήταν καλό κάλεσμα. @drjayoringer #reconstruction."

Sheryl Crow

Διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού το 2006, σε ηλικία 44 ετών. Σε μια συνέντευξη στο Country Living ρωτήθηκε για τα μαθήματα που πήρε κατά τη διάρκεια της θεραπείας της και είπε: "Ένα από αυτά ήταν να βάλω τον εαυτό μου πρώτο στη λίστα με αυτούς που φροντίζω. Ένα άλλο ήταν ότι είναι εντάξει να λες όχι. Είναι εντάξει αν οι άνθρωποι είναι θυμωμένοι μαζί σου ή απογοητεύονται μαζί σου, αν ακολουθείς τη φωνή σου και φροντίζεις τον εαυτό σου».

Rita Wilson

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός Rita Wilson μίλησε για το διηθητικό λοβιακό καρκίνωμά της —τον δεύτερο πιο κοινό τύπο καρκίνου του μαστού— το 2015. Σε μια συνέντευξη στο PEOPLE, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για όλο το σύστημα υποστήριξής της.

Rod Stewart

Ο εμβληματικός Άγγλος τραγουδιστής της ροκ διαγνώστηκε με καρκίνο του θυρεοειδούς κατά τη διάρκεια ενός ελέγχου ρουτίνας. Σύμφωνα με το Oral Cancer Foundation, ο Stewart βρίσκεται τώρα σε ύφεση, αλλά παραμένει μεγάλος υποστηρικτής του City of Hope Foundation, το οποίο εργάζεται για τη βελτίωση των θεραπειών για όλους τους τύπους καρκίνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
18 / position1: 47 / position2: 237
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb