ENTERTAINMENT

Αυτοί οι celebrities έχουν παραδεχτεί δημόσια ότι υποφέρουν από κρίσεις πανικού

Δεν είσαι η μόνη που περνάς δύσκολα!

Αυτοί οι celebrities έχουν παραδεχτεί δημόσια ότι υποφέρουν από κρίσεις πανικού
Nextweb Studio

Το να ζεις με μια αγχώδη διαταραχή μπορεί να σημαίνει τόσα πολλά διαφορετικά πράγματα, καθώς τα συμπτώματα -τα οποία μπορεί να περιλαμβάνουν πράγματα όπως προβλήματα ύπνου, ζαλάδες, κόπωση, ακόμα και πόνο- διαφέρουν από άτομο σε άτομο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι κρίσεις πανικού είναι ένα συχνό φαινόμενο για τους ανθρώπους που υποφέρουν από άγχος και δε συμβαίνει μόνο στους "κοινούς θνητούς". Υπάρχουν και celebrities που το βιώνουν, όπως οι παρακάτω ..

Selena Gomez

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ως ένα από τα άτομα με τoυς περισσότερα followers στο Instagram, η Selena Gomez μίλησε ανοιχτά για το πώς τα φώτα της δημοσιότητας των μέσων κοινωνικής δικτύωσης επηρέασαν την ψυχική της υγεία. Αλλά οι πιέσεις δεν σταμάτησαν εκεί: «Οι περιοδείες είναι πραγματικά μοναχικές για μένα», είπε στη Vogue το 2017. «Είχα κατάθλιψη, άγχος. Άρχισα να έχω κρίσεις πανικού αμέσως πριν βγω στη σκηνή ή αμέσως μετά την έξοδο από τη σκηνή». Αφού υπέστη κρίση πανικού μετά από μεταμόσχευση νεφρού που αφορούσε τη διάγνωση του λύκου της, η 26χρονη τραγουδίστρια άρχισε να υποβάλλεται σε θεραπεία διαλεκτικής συμπεριφοράς, η οποία «άλλαξε εντελώς τη ζωή της».

Ariana Grande

Τον Μάιο του 2017, ένας βομβιστής αυτοκτονίας επιτέθηκε στο Manchester Arena στην Αγγλία όπου εμφανιζόταν η Ariana Grande - και η 25χρονη τότε τραγουδίστρια παραδέχεται ότι τα πράγματα δεν ήταν ποτέ τα ίδια για εκείνη από τότε. «Όταν επέστρεψα στο σπίτι από την περιοδεία, είχα πραγματικά άγριες ζαλάδες, αυτό το συναίσθημα ότι δεν μπορούσα να αναπνεύσω», είπε στο Elle. «Ήμουν σε καλή διάθεση, ωραία και χαρούμενη, και με χτυπούσαν από το πουθενά. Πάντα είχα άγχος, αλλά ποτέ πριν δεν ήταν σωματικό». Παρόλο που η Grande σχετικά πρόσφατα μίλησε για τη διάγνωση της διαταραχής άγχους και μετατραυματικού στρες, λέει ότι βρίσκεται σε θεραπεία εδώ και 10 χρόνια.

Ryan Reynolds

«Έχω άγχος, είχα πάντα άγχος», είπε ο Ράιαν Ρέινολντς στους New York Times τον Μάιο του 2018. Ο ηθοποιός του Deadpool λέει ότι το να μεγαλώσει με έναν σκληρό πατέρα τον επηρέασε ως παιδί και τα αποτελέσματα μπορεί να τον ακολούθησαν στην ενήλικη ζωή. «Δεν ήταν εύκολος με κανέναν. Και δεν ήταν εύκολος με τον εαυτό του. Νομίζω ότι το άγχος μπορεί να ξεκίνησε από εκεί, προσπαθώντας να βρω τρόπους να ελέγξω τους άλλους προσπαθώντας να ελέγξω τον εαυτό μου»

Emma Stone

Σε μια συνέντευξη με τη Jennifer Lawrence για το Elle, η Emma Stone αποκάλυψε ότι άρχισε να αντιμετωπίζει το άγχος σε ηλικία επτά ετών. «Τότε άρχισα να έχω κρίσεις πανικού, για τις οποίες έχω μιλήσει αρκετά εκτενώς. Η μαμά μου λέει πάντα ότι γεννήθηκα με τα νεύρα μου έξω από το σώμα μου». Ενώ το άνοιγμα σε αυτό ήταν τρομακτικό για εκείνη, λέει ότι ήταν "πολύ θεραπευτικό", μαζί με θεραπεία και φάρμακα. Τόνισε ότι το άγχος της «είναι κάτι που είναι μέρος του εαυτού μου, αλλά δεν είναι αυτό που είμαι».

Amanda Seyfried

Σε μια συνέντευξη με το Allure το 2016, η Amanda Seyfried αποκάλυψε ότι πάσχει από ΙΨΔ και ότι δε θα το ξεπεράσει ποτέ, αφού έπαιρνε το φάρμακο για το άγχος από τα 19 της. «Δε βλέπετε την ψυχική ασθένεια: Δεν είναι μάζα, δεν είναι κύστη. Αλλά είναι εκεί. Γιατί χρειάζεται να το αποδείξεις; Αν μπορείς να το θεραπεύσεις, θα το θεραπεύσεις», είπε. «Είχα πολύ κακό άγχος για την υγεία μου που προερχόταν από την ΙΨΔ και νόμιζα ότι είχα όγκο στον εγκέφαλό μου. Έκανα μαγνητική τομογραφία και ο νευρολόγος με παρέπεμψε σε ψυχίατρο. Καθώς μεγαλώνω, οι ψυχαναγκαστικές σκέψεις και οι φόβοι έχουν μειωθεί πολύ. Το να γνωρίζω ότι πολλοί από τους φόβους μου δε βασίζονται στην πραγματικότητα βοηθάει πραγματικά».

Leonardo Dicaprio

Ο Leonardo Dicaprio λέει ότι το άγχος του πηγάζει από τα μικρά πράγματα, τα «πραγματικά ανόητα πράγματα, πράγματα που δεν πρέπει να σε κάνουν να αγχώνεσαι καθόλου», είπε στο Rolling Stone το 2010. «Είναι τρελό πώς το μυαλό σου θα γίνει αυτή η βάση δεδομένων για να σε κάνει να ανησυχείς για πράγματα που είναι τόσο αυθαίρετα. Έχω μια καλά οργανωμένη ζωή και έχω βάλει πολλή σκέψη σε αυτά που κάνω, και μετά, ξέρεις, το στομάχι μου θα είναι κόμπος κι εγώ εντελώς ανήσυχος για κάτι γελοίο. Πρέπει να σταματήσεις τον εαυτό σου κατά τη διάρκεια της ημέρας και να πεις: «Απλά δεν αξίζει τον κόπο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
19 / position1: 199 / position2: 388
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb