ENTERTAINMENT

Η μαμά της μπήκε φυλακή, έμεινε άστεγη, το αγόρι της την εκμεταλλεύτηκε, κι όμως σήμερα είναι διάσημη και πετυχημένη

Η ιστορία της Minka Kelly είναι μια πορεία γεμάτη εμπόδια
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Η μαμά της μπήκε φυλακή, έμεινε άστεγη, το αγόρι της την εκμεταλλεύτηκε, κι όμως σήμερα είναι διάσημη και πετυχημένη
Collage

H Maureen "Mo" Kelly γέννησε τη Minka Kelly στο Λος Άντζελες το 1980. Το LA έγινε τελικά το μέρος που εκτόξευσε τη Minka Kelly στα αστέρια, αλλά η παιδική της ηλικία δεν είχε ούτε μισό ίχνος αστερόσκονης και χαράς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρώτον, δεν πέρασε καθόλου χρόνο με τον πατέρα της κατά τη διάρκεια της παιδικής της ηλικίας. Και η ζωή με τη μητέρα της; Μια απογοήτευση.

Η μητέρα της Kelly εργαζόταν στο κλαμπ Crazy Girls ως χορεύτρια και έφερνε συχνά τη μικρή της κόρη μαζί της, αναμφίβολα δείχνοντάς της πράγματα που δεν βλέπουν τα περισσότερα μικρά κορίτσια.

Σε μια ιδιαίτερα τρομερή περίοδο στην παιδική της ηλικία, η μητέρα της Minka Kelly την άφησε με έναν οικογενειακό φίλο. Ισχυρίστηκε ότι πήγαινε στις Φιλιππίνες για να δουλέψει (στην οποία θα επανέλθουμε σε λίγο). Στη συνέχεια εξαφανίστηκε για μήνες, αφήνοντας την Kelly στα χέρια της κόρης της φίλης της, η οποία την χτυπούσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τελικά, η μητέρα της Kelly την πήρε μαζί της στο Νέο Μεξικό για να ζήσουν με τον φίλο της, David Gonzalez. Ο οποίος φίλος της ήταν ο pimp της. Όταν η μητέρα της δήθεν δούλευε στις Φιλιππίνες, δούλευε για αυτόν στην πραγματικότητα.

Οι αρχές συνέλαβαν την Maureen Kelly αφού ανακάλυψαν τις δουλειές που έκανε με τον Gonzalez (και διακίνηση ουσιών). Έκανε μια σύντομη θητεία πίσω από τα κάγκελα, και σίγουρα δεν το παραδέχτηκε στην Kelly αμέσως. Ωστόσο, αυτό δεν ήταν το χειρότερο.

Η Kelly πιθανότατα δυσκολεύτηκε να συνδεθεί με τη μητέρα της μέσα στις συνθήκες που ζούσαν. Μια μέρα η ίδια πήρε κρυφά το αυτοκίνητο του Gonzalez για να πάει βόλτα και παρόλο που το γύρισε άθικτο, οι συνέπειες ήταν σκληρές αφού εκείνος τη χτύπησε. Η μητέρα της δεν έκανε τίποτα για να σταματήσει τα επαναλαμβανόμενα χτυπήματά του. Όταν η Kelly ήταν μόλις 16 ετών, η μαμά της έφυγε από το Νέο Μεξικό, αφήνοντας πίσω τον Gonzalez και την Kelly. Η Kelly αποφάσισε να μετακομίσει με τον μεγαλύτερο φίλο της.

Η Minka Kelly ζούσε στην πραγματικότητα τόσο με τον φίλο της, Rudy, όσο και με την οικογένειά του. Ωστόσο, οι γονείς του φαινομενικά δεν ειχαν καμία επίβλεψη, λαμβάνοντας υπόψη τη συμπεριφορά του. Ξεκίνησε με φωτογραφίες, με τον Rudy να τραβά βίντεο και φωτογραφίες της ίδιας και τις διακινούσε. Γίνεται και χειρότερο. Η πλέον 17χρονη Kelly βρέθηκε έγκυος στο μωρό του Rudy. Η μητέρα της επέστρεψε στο Νέο Μεξικό μέχρι εκείνο το σημείο και πήγε με την κόρη της στην κλινική για να τερματίσει την εγκυμοσύνη. 

Στo βιβλίο της "Τell me Everything", η Kelly γράφει, «Αυτό ήταν. Εκείνη τη στιγμή, ήξερα πως κάνω τη σωστή επιλογή. Το να μεγαλώσω ένα παιδί με τη μητέρα μου θα συνέχιζε μόνο αυτό το οικογενειακό τραύμα, ένας άλλος κύκλος που προστέθηκε σε τόσες πολλές γενιές πόνου. Δεν είχε γίνει ήδη αρκετή ζημιά;»

Παρόλο που δεν έπαιξε πολύ ρόλο στην ανατροφή της, ο πατέρας της Kelly ανταποκρίθηκε καλά όταν τον πλησίασε. Είναι αρκετά ενδιαφέρον ότι ο ίδιος είχε μια δυνατή προσωπικότητα. Κάποτε έπαιζε κιθάρα με το συγκρότημα Aerosmith. Μετακόμισε στο Λος Άντζελες και ξεκίνησε από την αρχή. Ή, ούτως ή άλλως, προσπάθησε να ξεκινήσει από την αρχή.

Όπως πολλοί άνθρωποι που καταλήγουν στο Χόλιγουντ, η Kelly μπήκε στο χώρο του θεάματος - και ανέπτυξε ενδιαφέρον για το μόντελινγκ και την υποκριτική. Κατά τη διάρκεια μιας δοκιμαστικής λήψης, μια γυναίκα την παρατήρησε. Βοήθησε την Kelly να βρει δουλειά ως ρεσεψιονίστ σε γραφείο χειρουργού. Βέβαια ο γιατρός δεν σχεδίαζε να πληρώσει την Kelly. Αντίθετα, της πρόσφερε μια δωρεάν «αυξητική στήθους» ως πληρωμή.

Όσο περίεργο κι αν αποδείχτηκε η δουλειά του γραφείου του χειρουργού, η Kelly βρήκε τον εαυτό της να ενδιαφέρεται πραγματικά για τον ιατρικό τομέα. Εργάστηκε σε ιατρεία και έκανε κάποια σεμινάρια παραιατρικών επαγγελμάτων. Με αυτό και τις σπουδές της στην υποκριτική, πήρε τον έλεγχο της ζωής και του μέλλοντός της. Δυστυχώς, ένα κομμάτι από το παρελθόν της επέστρεψε σύντομα για να τη στοιχειώσει. 

Η μητέρα της επέστρεψε στο Λος Άντζελες έχοντας ανάγκη από ένα μέρος για να μείνει και μετακόμισε μαζί της και το σύντροφό της. Η μητέρα της όχι μόνο εμενε όλη μέρα στο κρεβάτι, αλλά της ζητούσε και τεράστια χρηματικά ποσά. Τότε εκείνη ξέκοψε μια γιαπάντα.

Ασχολήθηκε με διαφημίσεις και μερικές τηλεοπτικές εκπομπές στις αρχές της δεκαετίας του 2000, προτού πάρει έναν κανονικό ρόλο σε σειρά στο Friday Night Lights του NBC το 2006 και τα άλλα είναι ιστορία. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
12 / position1: 142 / position2: 789
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb