ENTERTAINMENT

Του είπαν στα χαρτιά πως θα βρει την αγάπη της ζωής του... και τον ερωτεύτηκε διάσημη ηθοποιός

Ενας έρωτας έφτασε στην πόρτα του Jonathan Scott και ήταν η Zooey Deschanel!
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Του είπαν στα χαρτιά πως θα βρει την αγάπη της ζωής του... και τον ερωτεύτηκε διάσημη ηθοποιός
Collage

Ένα ζευγάρι διασημοτήτων που αγγίζει κάπως την ονειρική σχέση είναι ο Jonathan Scott, παρουσιαστής, και η ηθοποιός Zooey Deschanel. Ένας ειδικός είπε μάλιστα στη The List ότι η γλώσσα του σώματος της Deschanel και του Scott είναι πολύ δυνατή και γεμάτη αγάπη!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Jonathan και ο αδερφός του Drew Scott βρέθηκαν στο Τoday with Hoda and Jenna τον Νοέμβριο του 2023 και ο Jonathan ήταν ειλικρινής σχετικά με κάτι που πίστευε ότι ήταν ο λόγος της επιτυχίας της σχέσης του με τη Zooey Deschanel.

To timing. Eίπε ότι δεν πίστευε ότι αυτός και η Deschanel θα ήταν ζευγάρι αν είχαν συναντηθεί δύο δεκαετίες νωρίτερα...

«Εννοώ, μερικές φορές νομίζω ότι περνάς όλη σου τη ζωή... δεν ξέρεις όταν είσαι νέος τι θέλεις. Και φτάσαμε σε ένα σημείο όπου ξέρουμε τι θέλουμε και είναι ο ένας τον άλλον. Και έχει γίνει η πιο απίστευτη εμπειρία για να νιώθεις ότι η αγάπη βρίσκει επιτέλους τη θέση της, πάνω σου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Zooey Deschanel επιβεβαίωσε ότι ήταν το άλλο της μισό σε δική της συνέντευξη. Όπως και ο Scott, ανέφερε επίσης την ηλικία τους ως κάτι θετικό για την εξέλιξη της σχέσης τους. «Ήμουν 39 όταν γνωριστήκαμε», είπε η Deschanel στον παρουσιαστή, και εκείνος 41. Άρα ξέραμε κάπως τι θέλαμε, κατάλαβες; Τότε ξέρεις. Ήταν υπέροχο».

Σε μια συνέντευξη του Νοεμβρίου 2023 στο Zooey , ο Scott είπε, «Ήταν τόσο παράξενο γιατί πριν καν γνωρίσω τη Zooey, σε ένα πάρτυ που πήγα είχαμε άτομο που μας διάβαζε τα ταρώ και μου το είπε. Είπε ότι θα γνωρίσω κάποια και θα αποκτήσω παιδιά γρήγορα». Ο Scott δε την πίστεψε, αλλά σε λιγότερο από ένα χρόνο αργότερα ήταν σε σχέση με τη Deschanel και βοηθούσε να μεγαλώσει τα παιδιά της που είχε από τον πρώτο της γάμο. Η πρόταση έγινε σε ένα κάστρο στη Σκωτία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 241 / position2: 656
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb